..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 octombrie 2016

Dezvolta-ti in mod incredibil capacitatile creierului, gratie acestei tehnici demne de Premiul Nobel!

DA, te poti bucura in doar cateva saptamani de un super-creier! E suficient sa apelezi la tehnica Master your Mind de imbunatatire a functiilor cerebrale prin MUZICA!

Cum pot sunetele sa iti formeze un super-creier?

 inteligenta 
Sunetele au asupra noastra o putere imensa pe care, de multe ori, nici nu o constientizam. Traim permanent intr-o invalmaseala de sunete asurzitoare, stridente, stresante si nu realizam ca exista si sunete care, alese cu grija, au capacitatea miraculoasa de a ne vindeca, de a ne spori abilitatile, de a ne face pur si simplu sa progresam (pe toate planurile).

Acest lucru a fost descoperit de medicul american Gerald Oster (1918-1993), cel care a remarcat pentru prima oara ca undele cerebrale ale unei persoane si implicit starea de spirit a respectivei persoane pot fi schimbate cu ajutorul sunetelor de o anumita frecventa. 

Iar toate cercetarile efectuate ulterior au aratat ca anumite sunete/melodii au capacitatea de a intari conexiunile dintre cele doua emisfere cerebrale, sincronizandu-le si determinand astfel creierul sa lucreze la intreaga lui capacitate. Conditia este ca sunetele/melodiile sa aiba caracteristicile potrivite (frecventa, modulatie, ritm, intensitate).
Gasesti astfel de sunete pe cele 3 CD-uri din colectia Master your Mind!
... citeste mai multe »
Melodiile de pe CD-urile Master your Mind modifica tiparul undelor cerebrale, aducand astfel creierul in starea de potential maxim. Nu trebuie decat sa asculti CD-urile! Da, este chiar atat de simplu!
 inteligenta 
  1. Iti vei dezvolta abilitatile mentale
  2. Iti vei imbunatati capacitatea de concentrare si creativitatea
  3. Iti vei imbunatati memoria
  4. Vei inlatura stresul, vei scapa de insomnii
  5. Te vei bucura de o stare de bine incredibila Si toate acestea doar ascultand melodiile de pe CD-urile Master your Mind!
Peste 300.000 de oameni au utilizat pana acum tehnologia audio pe care se bazeaza Master your Mind. Si, in urma acestei experiente, ei au constatat fara cel mai mic dubiu toate beneficiile enumerate anterior.

Iar acesta nu este decat inceputul!
Noi studii releva faptul ca aceasta tehnica audio revolutionara te poate chiar ajuta SA TRAIESTI MAI MULT!
Detalii aici »

Toate aceste schimbari pozitive intalnite la utlilizatorii Master your Mind sunt incredibile si depasesc cu mult cele mai optimiste asteptari. Iar faptul cu adevarat senzational este ca aceste schimbari se obtin nu cu medicamente, ci printr-o terapie relaxanta si complet neinvaziva: ascultarea muzicii.

Da, iti poti schimba radical viata in bine prin simpla ascultare a CD-urilor Master your Mind, pe o perioada de minimum 3 zile. Nu vei auzi decat o succesiune de sunete frumoase, relaxante, care iti vor modifica in mod subtil tiparul undelor emise de creier pentru ca tu sa obtii performante optime.

https://mg.mail.yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu