..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 23 iunie 2014

SCRISOARE DESCHISĂ


Domnule Președinte Traian Băsescu,

Suntem alături de dumneavoastră în această încercare fabricată de cei care v-au dorit totdeauna anihilarea. Noi credem că înțelegem bine ceea ce se întâmplă. Nu degeaba Ponta și-a luat sub directă subordonare diversele servicii de informare din ministerele cheie. El este o marionetă manevrată de Voiculescu &co.

Intenția este de a vă compromite și înlătura din calea mafiei înrădăcinată în această biată țară, și de a subordona în totalitate JUSTIȚIA.

Din păcate, justiția este pe punctul de a capota, neînțelegând, de fapt, că lucrează împotriva propriilor ei interese. Cozi de topor se găsesc în orice instituție, și ele sunt racolate de indivizi precum această ciumă numită Voiculescu. Suntem siguri că planul compromiterii dv. este unul vechi și diabolic: constatând că nu puteți fi „demolat” prin acțiune directă, mafia a trecut la lovirea pe căi ocolite. Din păcate, se pare, fratele dv. nu a rezistat atacului (tentației), dar, vă rugăm să nu uitați că oamenii cu conștiință curată din această țară nu confundă lucrurile și nu transferă responsabilitatea de la un frate la altul.

Este ușor de văzut cum, după ce nu au reușit să vă provoace daune iremediabile, prin acțiune directă, apoi prin atacul asupra fiicei dv. („cazul Nana”), clica mafiotă a găsit, în sfârșit, o verigă mai slabă (Mircea). Suntem convinși că și această încercare dură, de a vă face inofensiv, va eșua, așa cum au eșuat toate celelalte. Condiția este ca dv. să nu cedați psihic și moral atacului. Stim că disperarea lui Voiculescu, de gâtul căruia se strânge tot mai tare ștreangul, l-a determinat să precipite acțiunile împotriva dv. 
Din păcate, înafara mafioților pe care-i avea, a mai reușit să coopteze un individ de nimic (Tăriceanu) care, pentru fruncția ce i s-a oferit, este gata pentru  orice alianță și fără-de-lege. Fiți liniștit, noi știm câte parale face pielea acestui individ care, din interese meschine, a compromis un popor.

Domnule Președinte, vă rugăm să nu uitați că poporul acestei țări nu este compus doar din ignoranți, indivizi slabi de caracter, corupți, leneși și „cozi de topor”. Adevărații români sunt cei care au curajul să stea „verzi” în bătaia furtunii și să nu compromită viitorul națiunii. Poate nu suntem cei mai mulți, dar suntem dârji și hotărâți și punem onoarea înaintea interesului personal. Bazați-vă pe noi și pe determinarea noastră!

Țara aceasta are nevoie de dv.! Suntem siguri că înțelegeți foarte bine această realitate, în pofida permanentelor încercări ale mafiei economice și politice de a vă macula cu tot felul de mizerii.

Domnule Președinte Traian Băsescu, vă rugăm rezistați, vă rugăm bazați-vă pe oamenii cinstiți ai acestui neam!! Faceți din PMP un partid al dreptății și nu permiteți ca în această formațiune să pătrundă politicieni care s-au „remarcat” doar prin vorbe sau prin interese personale sau de grup. Faceți din PMP o școală a corectitudinii, dreptății și patriotismului, de care are atât de multă nevoie tineretul, viitorul acestei nații!
Cu multă stimă și încredere, C.M.

2 comentarii:

  1. sant de acord, rezistati inpotriva acestei mafii nationale, va venii timpul cand vor raspunde coziile de topor ,si au batut si isi bat joc de acest popor domol si linistit,poate de asta si profita

    RăspundețiȘtergere
  2. TARA NU ARE NEVOIE DE ASEMENEA GUNOAIE!

    RăspundețiȘtergere