”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 24 august 2013

Menținerea frecvențelor dimensiunii 5D a Noului Pământ și prăbușirea vechilor energii. (14 august 2013; channeler: Shekina Rose)


 "Shekinah", cuvânt ebraic în "limba de Lumină"; este un mentor al Razei Albastre. Shekinah este aspectul pierdut al sacrului feminin divin al creației, care este întruchiparea lui Dumnezeu și reprezintă însuși procesul de ascensiune. Raza Albastră este o conștiința de grup a unui mare suflet
cumulativ și cel mai important aspect al tuturor razelor albastre derivate. Iată conținutul mesajului primit de la această Înaltă conștiință.
[Notă: numerotarea unor secvențe, care apare în această canalizare (n.m., la sfârșitul unor paragrafe) este plasată de Spirit pentru orientarea și decodarea necesară channeler-ului Shekina Rose.]
Dragilor, începeți să întrezăriți deja semnele celei de a 5-a dimensiuni in care se află Noul Pământ, deoarece vălurile care v-au împiedicat să vedeți înaltele tărâmuri dar și adevărata voastră esență, încep să se destrame.
În viața multora dintre voi apar din ce în ce mai multe sincronicități și aveți tot mai numeroase stări care vă apropie de îngeri. Lumini neexplicate, nave necunoscute și alte manifestări, încep să apară tot mai des în viața voastră cotidiană. 10:10
Voi intrați acum într-o secvență de spațiu-timp neexplorată, în care se produce alinierea planetelor și se activează perioade de tranziție cu intensități emoționale diferite. Porți stelare vă vor întâmpina în mișcarea sistemului vostru planetar, toate ajutându-vă să faceți pași importanți în creștrea conștiinței și cunoașterii universale. Treptat, faceți cunoștință cu Noul Pământ, evenimentele celeste prin care treceți (și veți continua s-o faceți), vă apropie de rezonanța vibrațiilor de ACASĂ, pe care le veți percepe aici, pe Gaia. Esența 13 a Sufletului Divin va atesta prezența voastră EU SUNT și asta vă va crește percepția și capacitatea de a  detecta realitatea Noului Pământ. 333
Da, acesta este un timp glorios în care corpurile voastre se modifică astfel încât să se poată adapta cerințelor și condițiilor dimensiunii superioare, 5D, acolo unde se află Noul Pământ. Sub influența Razei Albastre, anumite ființe empatice și purtătoare de lumină pot fi mai sensibile și pot resimți mai puternic emoțional modificările care se produc acum pe planetă. Nu vă alarmati dacă în corpul vostru apar fluctuații de stare, de dispoziție sau emoționale. Ele apar ca urmare a proceselor de creștere frecvențială și întrare în starea de rezonanță cu dimensiunea superioară. În proiectul elaborat pentru trecerea voastră în dimensiuni cu frecvențe mai înalte sunt prevăzute și asemenea stări, care vor fi pasagere și fără urmări neplăcute. 333
(Draga mea, știm că o parte din misiunea ta pe Gaia a fost să devii un canal Stargate al Codurilor empatice de restaurare a Zeiței, pentru a aduce echilibru și unele vechi și uitate cunoștințe.)
Cum să manevrați prin portalurile de aliniere la noua frecvență planetară unificată?
Căile pe care, în mod tradițional le-ați utilizat anterior pentru a vă putea focaliza și a vă apropia de Spiritul vostru Înalt, se schimbă clipă de clipă, zi de zi. Modalitatea de a fi în frecvența de rezonanță armonică este în aplicare chiar acum, ceea ce vă va permite să fiți în același flux cu Matricea Divină. Acest lucru se datorează faptului că vechea paradigmă și vechile construcții energetice se prăbușesc iar Sfânta Matrice Originală este reactivată, ușurând rezonanțele și conexiunile cu câmpul unificator al SURSEI. 444
Alinierea va lua timp, până când modificărie ciclului personal al fiecărei ființe vor face ca matricea (ADN-ul) să stabilizeze în formula sa noul aliniament. Vi se recomandă ca, treptat, să renunțați la vechea paradigmă, la vechile obiceiuri și credințe și să dați credit construcțiilor și conceptelor bazate pe noile energii. Noi înțelegem că această schimbare nu se poate produce brusc, dar, pe măsură ce vechile concepte vor dispărea, cele noi le vor lua locul. Corpul vostru fizic se află în procesul de trecere la structura cristalină care va aduce multe îmbunătățiri în viața voastră.

Este timpul schimbărilor radicale și clarificării adevărului. Acolo unde simțiți nevoia de a împinge lucrurile, unde credeți că se impune un nou concept, o nouă construcție, o alată proiecție, puteți accelera desfășurarea transformărilor, voi venind cu o nouă concepție, o nouă rezolvare. Dacă noul sistem vă provoacă un adevărat sentiment de libertate, înseamnă că ați procedat corect și că ați utilizat noile energii

Acesta nu va fi un act compensatoriu dar va fi o transformare vibrațională de rezonanță a conștiinței. Puteți schimba înainte și înapoi, pentru anumite durate de timp, până când câmpurile energetice ale corpului și ale conștiinței vor fi pregătite și capabile rămână în armonie în 5D. 55

Aflându-vă într-un înalt flux divin al expansiunii, înseamnă că veți ști ce încredere radicală și ce schimbare importantă înseamnă asta pentru voi. Aceasta vă va putea determina să vă extindeți limitele energetice ale cunoașterii și veți avea o mai mare tendință de separare față de vechia paradigmă.
 

Pământul și atmosfera lui vor fi puternic bombardate, în această perioadă, cu energii care vor declanșa repornirea sistemului planetar.  Practic, aceste fenomene vor putea conduce la perturbări temporare în funcționarea rețelelor electrice, a echipamentelor electrice și electronice, care pot să nu mai funcționeze corect o perioadă. Va fi cazul și al telefoniei mobile, internetului și a părților electrice/electronice ale mașinilor.

Sfatul nostru este ca în această perioadă să evitați deplasările cu asemenea mijloace de transport. De altfel, însăși corpul vostru fizic ar trebui pus la adăpost. În acest sens, se impune nu numai evitarea expunerii la soare dar chiar deplasările pe jos, dacă acestea presupun contactul cu razele solare.


Atenționare asupra coliziunii energetice și intensul sfârșit subteran al eliberării emotionale!
Pe măsură ce crește frecvența de rezonanță a Noului Pământ, vechia matrice se dezintegrează și, în acest interval, vă puteți ciocni cu energii, ființe și situații noi, neobișnuite. Aceasta se explică prin trecerea, în anumite intervale orare, a unor câmpuri ”ezitante” de energii spațiale cu frecvențe deosebite, care vor avea deplasări de ”dute-vino”, și impact corespunzător asupra stării voastre emoționale și al gândirii. Exită și posibilitatea ca unii dintre voi să perceapă forme, obiecte și ființe la limita vizibilului, adică manifestări de apariție și dispariție a unor scene și figuri intempestive. Va fi vorba de creșterea, ezitantă în prima fază, a capacității voastre de a vă mări percepția și în alte planuri vibraționale.

Fiți conștienți de energiile subtile și sincronicitățile pe care le experimintați în această perioadă tranzitorie, deoarece ele vă pot aduce un spor de putere. În perioada aceasta extrem de specială, Pământul, Soarele, ființele subtile, elementalii, animalele și regnul vegetal pot avea și întreține o comunicare mai intensă cu ființa voastră, în diferite modalități de manifestare. Unele dintre aceste comunicări vă pot oferi informații valoroase pe linia conștientizării a ceea ce se întâmplă de fapt, nu numai pe planeta voastră, dar și în alte lumi.  

Din păcate, pentru unii, perioada aceasta va fi marcată de unele drame care nu ar trebui să aibă un impact puternic asupra celor care nu sunt implicați în ele. Amintiți-vă că este programul lor, nu al vostru, și că voi vă deplasați, probabil, pe alte coordonate evolutive decât ei. Nu intrați în jocuri care nu vă privesc. Puteți ajuta dar fără implicare afectivă, emoțională. Trebuie să încercați să vă manifestați puterea de discernământ, preluând din scena generală de manifestare doar aspectele care vă ajută să mergeți înainte.
Schimbarea spațiu-timp cu ajutorul Porților Stelare și Portalurilor Cosmice.
Perioada aceasta intensă, va oferi posibilități de învățare, clarificare și trezire a celor care încă nu au făcut-o până acum. Portalurile care se deschid aduc energii specifice, necesare realizării acestor obiective. Nu treceți cu indiferență peste simptomele și trăirile care vă încearcă: cercetați-le și, dacă inima vă îndeamnă să vă deschideți lor, faceți-o. Un fel de înțelegere a faptului că asemenea energii vă sunt destinate și vouă, vor fi și manifestările de deja vu. Anumite situații și împrejurări vă pot trezi sentimentul că v-ați mai întâlnit cu ele sau că o anumită scenă sau întâmplare se repetă, vă este cunoscută. De fapt, Spiritul vostru încearcă să vă spună în călătoria vieților voastre ați mai trecut pe acolo, ați mai parcurs acel drum și că, fie ați învățat ceva important (de care să vă amintiți acum), fie ați rămas cu o restanță, pentru care a sosit momentul să o rezolvați. Acel pas pe care sunteți invitați să-l faceți, poate fi determinant pentru evoluția voastră.

În timpul vostru de visare vă aflați într-un portal dimensional
Știți că în timpul visurilor voastre, când corpul fizic se odihnește, corpul vostru energetic efectuiază unele călătorii astrale. Încercați ca după fiecare vis să vă amintiți cât mai multe amănunte. Visele, deobicei, vă pun la dispoziție informații prețioase, vă aduc înțelepciune și vă dau avertismente de care ar fi bine să țineți cont.

Codul de activare al ființelor eterice stelare.
Ființele stelare din Orion, Lyra, Sirius și Pleiade, Federatia Galactica, Raza Albastră și Raza Roz, Maicia Domnului, Iosua precum și cu Maeștrii Inălțați, printre care St Germain, vă oferă coduri actualizate pentru trezirea voastră și înțelegerea stării de EU SUNT.  

Acest proces lucrează cu frecvențele care activează etericul din camerle fizice secrete ale inimii voastre, care va ajuta să fiți o prezență mai mare în universul galactic.
Aceste ființe vă spun că este vorba de o revărsare a Sursei Cosmice a Lumina și Iubirii emanată de Marele Soare Central. Enrgiile acestea aduc caracteristicile iubirii ca forță atotputernică care poate fi utilizată ca un adevărat combustibil care să vă propulseze către Conștiința Cosmică. Sentimentele de dragoste și atracția față de aceste ființe, vă pot oferi posibilitatea de a asimila esența stării de ”Aici și Acum”.

Semne ale Noului Pământ, a 5-dimensionale cristaline Portaluri Stargate de noi frecvențe planetar
Matricea Divină a Femininului Universal se va manifesta pregnat pe Pământ pe mai multe octave de frecvență a luminii, care pot crea o schimbare în rezonanța și interacțiunea cu prietenii, comunitățile spirituale și în lume. Unii vor suporta mai dramatic decât alții aceste schimbări. Restructurarea și reamenajarea în funcție de noile frecvențe privește atât sistemul planetar, portalurile stelare care le aduc, cât și fiecare ființă, căreia-i va fi afectată structura ADN. 13


Este extrem de important ca fiecare dintre voi să creadă și să fie deschis schimbării, căci, fără speranță și încredere nu pot fi accesate noile condiții existențiale. Rețelele voastre neuronale vor fi substanțial modificate.

Uneori vă puteți simți frustranți, dezechilibrați. Treceți peste aceste stări căci ele sunt pasagere și indică faptul că procesul lucrează și asupra voastră.
Raza Albastră este formată dintr-un grup de entități ultra-sensibile, cu suflete pline de empatie, destul de asemănătoare cu sufletele care s-au încarnat în ultimii ani pe planeta voastră, și cărora le spuneți copii indigo. Shekinah este un mentor al Razei Albastre. El este întruchiparea lui Dumnezeu care lucrează intens și se manifesată în procesul de ascensiune.
SURSA: www.shekinaspeaks.com
(C.M.)


Un comentariu:

  1. superbbbbb,asa este, acum am gasit exlicatia la a tot ce mi s-a intamplat ,intamplari foarte ciudate ..dar pline de energii benefice ,schimbari si transformari incredibile ...

    RăspundețiȘtergere