”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 iulie 2012

Mesaj de la SaLuSa de pe SIRIUS.


(16-iulie-2012; channeler: Mike Quinsey)
Mike

Aliaţii noştri sunt curajoşi şi puteţi vedea tot mai multe dovezi a muncii lor de a aduce adevărul la suprafaţă, şi a pune în aplicare planul de a elimina Întunericul. Noi știm care dintre voi ați ieșit și care mai sunteți încă sub influența întinecaților.
Teama şi favoritismele sunt cele care ţin încă oamenii sub controlul lor, dar noi suntem pe cale de a schimba aceste situaţii. Aşa cum vedeţi, partidele politice exponente ale întunecaților îşi arată adevăratele lor apucături și intenții, își dau pe față interesele meschine, lipsa de omenie și lipsa de compasiune, dezinteresul față de nevoile celor mulți și obediența față dee cei care dețin puterea economică. În acțiunile lor, care urmăresc obținerea cu orice preț a puterii, exponenții partidelor reacționare, nu se dau în lături de la nicio nelegiuire. Ei pulverizează, prin acțiuni de forță, statul de drept și legile statelor.

 În această situație, care s-a generalizat în lumea voastră,  după înlăturarea guvernărilor obediente și mafiote, noi vom determina absolvirea de orice datorie materială a celor care au fost și mai sunt exploatați și ale căror drepturi au fost grav încălcate. 
 Absolvirea  de datorii a celor pauperizați, va revigora rapid viața economică și socială a omenirii voastre. Noua Eră va începe să fie construită cu oameni liberi, încrezători în viitorul lor, fără aceia care nu au făcut decât să-și mărească agoniseala, prin furt și complicitate.
Tehnologiile pe care vi le vor pune la dispoziție civilizațiile avansate, vor accelera redresarea în toate ramurile de interes ale pământenilor.

Dragilor, dacă informaţiile pe care le citiţi din orice sursă, simțiți că nu sunt în deplin acord cu inima și sufletul vostru, dați-le la o parte și căutați ceea ce rezonează cu ființa voastră. Acordați atenție și interes acelor informații care evidențiază și respectă sentimentele de iubire necondiționată, și detestă ideea interesului material, interesului de clan, corupția, impostura și minciuna. Fiți aproape de cei cărora le este drag adevărul și Lumina.
Celor drepți, plini de iubire și de compasiune le este rezervată lumea viitorului în vibrația înaltă a dimensiunilor 4D și 5D. Implicați-vă în acțiunile care cer dreptate și în care se respinge fărădelegea, corupția și bunul plac, în detrimentul națiunii din care faceți parte. Fiți atenți și observați cine vă defăimează, cine vă minte, cine vrea să vă manipuleze.

Implicarea voastră în aceste aspecte este importantă, dar dacă necesitatea o va impune, vom merge înainte doar cu cei care doresc schimbarea, căci nu se poate aștepta până când  fiecare se va trezi. Timp a fost suficient și cine n-a vrut să se trezească n-a făcut-o, din motive pe care-l privesc. Noi vom merge înainte cu programul transformărilor, pentru a ne încadra în acel desfășurător care ni s-a dat. În orice caz, indiferent de situaţia ce poate apărea, nu vor exista probleme pentru noi, căci suntem pregătiţi pentru orice posibilitate.

Problemele legate în prezent de poziția și cutumele religiilor, necesită o reevaluare completă, dacă doriţi să progresaţi vreodată. Aceasta pentru că nu aveți nevoie de intermediari între voi și Dumnezeu. Tot ceea ce aveți nevoie găsiți în adâncul ființei voastre; numai să știți și să doriți să căutați. Este adevărat că găsești calea mai repede dacă dai de un învățător potrivit dar, mai bine fără el decât cu unul care te conduce pe o cale greșită, fie din necunoaștere fie din rea intenție.
Să vă fie clar: la starea actuală de lucruri și de moralitate a religiei, nu aveți șanse să vă întâlniți cu Lumina lui Dumnezeu prin biserică. Multe dogme false, multe precepte greșite, mult interes material, multă îmbuibare există astăzi în bisericile voastre.
Desigur, nu se poate arunca anatema asupra tuturor prelaților bisericii. Există multe suflete decente şi iubitoare în interiorul lăcașurilor declarate sfinte dar aceste suflete trebuie să renunțe la ascultarea habotnică față de înalții prelați bisericești. Cel mai bine ar fi ca aceste suflete curate să se despartă de biserică și să-și urmeze propria cale, așa cum le-o dictează inima. Nu spunem nici că toate învățăturile bisericești sunt greșite sau că urmăresc interese meschine și lipsite de iubire pentru Dumnezeu.  Toate învățăturile care nu respectă ADEVĂRUL, nu sunt inspirate de Dumnezeu ci de oameni lipsiți de credință și doritori de poziții și avantaje materiale.
În orce situație, amintiți-vă că aveți un liber arbitru pe care trebuie să-l folosiți mereu. Amintiți-vă că NOI, TOȚI, UNA SUNTEM, chiar dacă facem parte din civilizații diferite, răspândite în întregul Univers. Fiecare dintre noi se afla acolo unde se află, din dorința lui proprie pentru a experimenta ceva anume, până când va deveni maestru în acea chestiune sau abilitate. Când își va programa alte tipuri de experiențe, va alege să se nască în altă lume, mai potrivită pentru ceea ce intenționează să facă. Dar toți venim din aceeași SURSĂ și ne vom întoarce cândva la ea, din ce în ce mai bogați spiritual, mai minunați și mai încărcați cu cunoaștere.
Multe ființe de pe Sirius, ca și mine, aparținând Federației Galactice a Luminii,  sunt direct conectaţi cu unii dintre voi, voi cei care ați venit cândva pe Pământ din civilizaţia noastră, pentru un anumit scop.
Veţi afla că a fi “în serviciul celorlalţi” sunt cuvintele cheie odată ce veţi ieşi din dualitate si veți ascensiona în  dimensiuni mai înalte.
Suntem Una în tot ceea ce facem, nu doar pentru milioane şi milioane de suflete din Univers, dar și pentru tot ce este viu, incluzând multe plante, care pot avea un nivel înalt de conştiinţă.
Nu este o întâmplare faptul că vorbiţi despre Terra ca fiind Mama Pământ. Veți înţelege rolul pe care ea îl îndeplineşte din respect şi recunoştinţă pentru voi. Sunt multe subiecte care până acum nu au fost pe deplin explicate, căci trebuie să vină momentul potrivit la care nivelul vostru de conştiinţă să vă permită să primiţi o cunoaştere mai avansată.
Nu ar fi bine să vă supraîncărcăm creierul cu înformații prea înalte față de nivelul vostru actual de înțelegere.

Până acum, evoluţia voastră spirituală a decurs lent şi v-a permis prin experienţa personală să o integraţi în înţelegere. Aceste procese au fost mult accelerate în ultimii ani, pentru a grăbi procesul de Ascensiune. Asta pentru că există între voi oameni care au avansat şi sunt pregătiţi să meargă mult mai departe.

Dualitatea a separat într-un fel grâul de neghină şi nu spunem asta într-un sens peiorativ, dar este o diferenţă uriaşă între cei care au avansat şi cei care nu. În mod clar a sosit timpul Ascensiunii celor care sunt pregătiţi, şi asta nu mai poate suporta amânare. Intenţia de a ascensiona este un început, ce trebuie să continue cu expansiunea conştiinţei.
Vibraţiile multora dintre voi sunt ridicate şi, pe măsură ce vă concentraţi atenţia pe a aduce mai multă Lumină în ființa voastră, vă obțineți locul pe lista celor ce vor ascensiona.

Această şansă este deschisă fiecărui suflet şi nu este o dezonoare dacă nu aţi atins încă acel punct. Nu există limite legate de timpul de care aveţi nevoie pentru a vă pregăti şi nu se aşteaptă ca toată lumea să atingă acelaşi nivel împreună.
Aici intervine liberul arbitru şi noi vă încurajăm să nu pierdeţi nici o ocazie de a vă ridica vibraţiile în mod natural.
Însă, în ceea ce privește conștiința de grup, nivelul vibrațional rezultant al grupului din care faceți parte, depinde de aportul fiecăruia și avansul nu este consemnat decât dacă toți au depășit pragul minim de vibrație.
În acest moment nu aveţi cum să ştiţi ce realizare incredibilă aţi obţinut prin a reuşi să depăşiţi lucrarea celor Întunecaţi.
Întunecații au încercat toate trucurile existente în “manual” pentru a vă împiedica să ascensionaţi şi să vă ridicaţi din nou în Lumină. Este adevărat că lucrurile au fost construite împotriva voastră, dar aşa a fost planul şi s-a ştiut mereu că va fi greu de realizat.
În orice caz, se ştie că în cazul în care câştigaţi războiul, câştigul vostru va fi enorm. Aceasta, dragilor, este poziţia în care vă aflaţi acum. Aţi reuşit o creștere minunată a conştiinţei, care nu se va pierde niciodată.
Nu toate Fiinţele ascensionate au ales acelaşi drum remarcabil, aşa cum aţi făcut voi. Acum înţelegeţi de ce în Universul vostru sunteţi priviţi ca nişte suflete speciale. Nu este un semn de egoism să acceptaţi această apreciere, căci sunteţi îndreptăţiţi să o primiţi, pentru toate realizările voastre.

Sunt SaLuSa de pe Sirius şi vă confirm deși pare că evenimentele înaintează greu, mișcarea către în sus continuă neabătut și puțin mai este până când nu va mai exista drum de întorcere.
Vă trimitem iubirea noastră, dragi prieteni şi parteneri în această lucrare, căci asta sunteţi.

SURSA: http://galacticchannelings.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu