..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 16 februarie 2012

Matei, 1feb.2012 (1)


(1 feb.2012; channeler: Suzanne Ward)
Matei

Salutări pline ce iubire din partea tuturor sufletelor aflate pe această navă spațială!
Eu sunt Matei.
In timp ce mulți Lucrători întru Lumină aşteaptă cu încredere următoarele etape ale tranziției spre Epoca de Aur, alții doresc dovezi incontestabile referitoare la acest proces. Şi pentru că marea majoritate a populaţiei nu are nicio idee despre faptul că la finele acestui an se va trece pragul unei Noi Ere, a păcii, cooperării și armoniei cu lumea și cu natura, orice zăngănit de arme, starea economică precară, noile evenimente în plan politic, fac ca oamenii să nu creadă prea mult în perspectivele instaurării libertății pe planetă.
La începutul procesului de ascensionare a Pământului, cu cca 70 de ani în urmă, negativitatea atinsese dimensiuni îngrijorătoare în conștiința colectivă.
Era începutul perioadei când civilizații puternice ale universului începeau să trimită lumină divină pentru a contracara energiile negative și a salva planeta Pământ.

Zece ani de efort susținut au fost necesari pentru a începe o redresare a situației. În procesul de reechilibrare energetică au intrat și ființele umane care au început să se trezească într-un număr din ce în ce mai mare. Nivelul conștiinței colective s-a situat pe un trend crescător iar negativitatea a început să se retragă lăsând locul luminii.
Cantitatea foarte mare de Lumină care s-a trimis pe Pământ a stabilizat situația și a asigurat înaintarea sistemului vostru planetar spre dimensiunea 4D, de tranziție. În legătură cu această înaintare, nu există niciun fel de deviere de la Programul Divin. Există o creștere accelerată și masivă a numărului ființelor umane care se trezesc și care își cresc nivelul de conștiință. Energiile benefice, pozitive, au devenit predominante pe planetă, în detrimentul celor negative, ale întunericului.
Dar există un mijloc foarte lesnicios de a crește energiile negative. Frica este elementul principal de refacere a energiilor întunericului. Fără sentimentul fricii, negativitatea nu ar avea nicio șansă. Din acest motiv, din nou, vă cerem să nu dați curs gândurilor negative, disperării și desnădejdiei, dacă vreți să vă continuați ascensiunea către și mai multă lumină. Cineva care urmărește mesajele mele transmise de mama, a scris că frica este tot atât de greu de oprit precum te-ai hotărî să comanzi sângelui să nu mai circule prin corp. Eu îi propun : hai sa transformăm asta în: „Lasați gandurile pozitive să curgă la fel de natural precum sângele prin corp!”

Gândurile preced emoțiile, cu o frântură minusculă de timp care nu poate fi recunoscută, ceea ce dă impresia că gândul legat de o anume situație s-ar produce simultan cu emoțiile. Atunci când percepeți o situație ca fiind înspăimântătoare, instantaneu acel gând conduce la o reacție naturală –
sentimentul de frică. Pe masura ce gândul ezită, preocupat de posibilele rezultate ale situației respective, sentimentul de frică devine din ce în ce mai puternic.

Legea Universala a Atracției, care nu poate face diferența între ceea ce
vreți – ceva de natură pozitivă – și ceea ce nu vreți – ceva negativ - acționează în același fel, aducând în realitatea voastră acel lucru sau eveniment asupra căruia vă concentrați. Când atenția este centrată asupra aspectului terifiant al unei situații – să spunem, lipsa banilor, care reprezinta preocuparea multora – universul nu poate furniza decât sițuatii care să continue aceasta lipsă, fără a face deosebirea între abundența banilor și lipsa acestora.
Voi aveți puterea de a vă schimba gândurile! Dacă gândiți: Am bani pentru tot ce imi trebuie și pentru aceasta sunt recunoscător, veți declanșa fluxul energetic universal, care va face ca asta să se și întâmple în realitatea voastră.

Frica apare și în legătură cu situații asupra cărora nu puteți deține controlul - cum ar fi efectele pe termen lung, asupra corpului, ale radiațiilor nucleare, ale deveresărilor chimice în atmosferă, ale vaccinurilor și ale uraniului sărăcit. În mesajele noastre anterioare, am declarat că nu trebuie să vă faceți griji în legatură cu toate acestea, pentru că efectele lor nocive, care există numai pe nivele vibraționale joase, vor fi eradicate împreună cu tot ce este legat de vibrațiile joase, odată cu creșterea frecvenței de vibrație din cea de a 4-a densitate. Toate persoanele care insoțesc Pământul în cea de-a patra densitate vor fi vindecate de efectele acelor toxine, precum si de orice alte boli sau infirmități s-ar putea să mai aibă.


Ne-am mai referit și la alte situații sau condiții, precum recoltele doar anuale, poluarea de toate felurile, alimentele modificate genetic, tehnologii distructive, legi care vă limitează libertatea, corupția corporatistă etc, toate avînd la bază strădania forțelor întunecate de a ține lumea sub control. Acestea, și multe altele, nu se vor mai regăsi în dimensiunea a 4-a.
Eforturile noastre susținute de a îndepărta frica includ și numeroasele noastre asigurări că nu va exista niciun razboi nuclear, nicio reluare a evenimentelor din 11/9, nicio epidemie globală (pandemie), nicio ciocnire a planetei cu vreun corp ceresc. Nu dați crezare previziunilor sumbre legate de schimbări catastrofale în echilibrul dintre uscat și oceanul planetar, care ar face planeta de nelocuit. Păstrați echilibrul, calmul și încrederea care sunt condiții obligatorii pentru asigurarea înaintării voastre spre densitățile superioare, cea mai mare piedică în această înaintare reprezentând-o frica.
In iubirea noastră pentru toate sufletele de pe Pămânat – și pentru entitatea Gaia, sufletul Pământului, vă asigurăm că stadiul actual al transformărilor este încurajator.
Suzanne
Nu putem însă, sub nicio formă, să încălcăm liberul arbitru al nimănui, de a gândi și a simți după cum alege – nu putem și nici nu vrem așa ceva. Putem totuși să atragem hotărât atenția tuturor să nu se lase pradă fricii în nicio situație prezentă sau viitoare, indiferent cât se va părea că nu mai există cale de salvare. Pe lângă puterea pe care o are de a întârzia evoluția sufletului și de a crea situații personale dramatice, frica este un sentiment dureros. Este mult mai indicat, mai valoros, mai sensibil si mai plin de bucurie, să traiești fără frică!

Dorim cu ardoare ca niciunul dintre voi să nu cadă pradă fricii, mai cu seamă dacă avem în vedere evenimentele care urmează. Printre acestea, nu puține vor fi și revelațiile.                                                 Suntem realiști și știm că reacția voastră în fața evenimentelor nu va fi exact așa cum dorim. Chiar și Lucrătorii întru Lumină, care așteaptă cu bucurie venirea Epocii de Aur, vor încerca din când în când sentimente de frică, în anumite situații concrete, prin care vor trece sau la care vor asista. Ei vor găsi însă puterea de a depăși aceste momente, în timp ce aceia care nu sunt angajați în ascensiune, care sunt nehotărâți și neîncrezători în proces, sunt predispuși în cea mai mare măsură gândurilor cele mai sumbre, disperării și desnădejdiei. Sentimentul de frică, chiar de panică, îi va domina și asta îi va scoate din minți, îi va teroriza și cu greu vor putea să-și recapete echilibrul.

Râmânând statornic în Lumină, veți ține frica la distanță și, prin aceasta, veți transmite și altora încredere și îmbărbătare. Numai energia voastră poate calma anxietățile celorlalți, legate de ceea urmează să apară. Încercați să le fiți de ajutor celor înfricoșați, vorbiți-le despre faptul că tot ceea ce se întâmplă este spre binele umanității și că evenimentele prin care trec sunt ținute sub control de Dumnezeu, cu ajutorul fraților voștri din univers precum și cu contribuția oamenilor evoluați. Spuneți-le că nu sunteți singuri, abandonați stihiilor naturii și amintiți-le că, de fapt, nu există moarte.

Acum, este momentul să răspundeți la întrebarea :”
Cum putem ști dacă înaintăm împreună cu Pământul?” Intuitiv, știți raspunsul. Oricum, dacă aveți îndoieli din cauza necomunicării cu ființa voastră lăuntrică, încercați să vă evaluați cu sinceritate. Inventariați-vă calitățile și defectele în modul cel mai onest. Atitudini și comportamente de genul geloziei, lăcomiei, lipsei de onestitate, aroganței, resentimentelor, amărăciunii, furiei, apatiei și egoismului, toate astea emit vibrații joase, care vă mențin ancorați în densitatea a treia. Dacă recunoașteți în voi o tendință către oricare dintre acestea, acționați cât mai repede pentru a le abandona, și asta vă va crește frecvența de vibrație. Propuneți-vă să aveți ființa calată pe frecvențe superioare precum: generozitate, ajutorare,  iertare, smerenie, adevăr, sinceritate, răbdare, compasiune, recunoștință. S-ar putea să vi se pară mai complicat decât este în realitate, așa că vă spunem că, atunci cand i-a fost pusă lui Dumnezeu întrebarea în legătură cu evoluția împreună cu Pământul, El a răspuns: „Este la fel de ușor ca a fi BUN.”

Dacă vă căutați răspunsurile înlăuntru și le urmați –
ascultandu-vă intuiția – veți avansa pe calea evoluției sufletului și, făcând astfel, separați grâul de neghină în tot ceea ce faceți. Pregătirea înălțării include dezbărarea de meschinărie, de interesele mărunte și de superficialitatea celei de-a treia densități și aderarea la valorile spirituale adecvate vieții în a patra densitate.

Mai există și un alt aspect al înaintării în tandem cu planeta: nu toate sufletele aleg să treacă în 4D păstrându-și corpul fizic. Mulți, care își încheie experiența celei de-a treia densități, vor să părăsească planeta înainte de intrarea acesteia in Epoca de Aur, astfel încât să poată observa acest moment din Nirvana, pe „ecran panoramic”, cum ați spune voi.


IUBIRE si PACE
Matei și Suzanne

SURSA: www.matthewbook.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu