..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 20 ianuarie 2012

MESAJ DE LA INALTUL CONSILIU DIN SIRIUS A,B,C.


John Smallman
(17 January 2012; channeler: John Smallman)

Iubiți frați și surori de pe Pământ, noi suntem Consiliul Bătrânilor și Tinerilor planetelor Sirius A,B și C. Ne adresăm vouă ca o singură voce și intenționăm să vă facem invitația de a reflecta asupra opțiunilor umanității de pe Pământ. (Reţineţi că acest Consiliu are competențe de a se adresa întregului vostru Sistem Solar).
Exprimăm punctul nostru de vedere în calitate de Confederație Unită a Popoarelor aflate în diverse locuri din acest Sistem.


Așa dar, Sistemul vostru Solar se află în cursul unei tranziții semnificative în configuraţia galactică din care face parte și aceasta are anumite influențe și asupra planetei și umanității voastre.

Unul dintre aceste aspecte se referă la valul de particule atomice emise de soarele vostru care poate produce schimbări ireversibile în această fază şi în aceste momente. Acest fapt afectează calitatea și compoziția radiaţiei soarelui vostru care este de așteptat să conducă la modificări profunde în eco-sistemele vostre, care sunt obligate să se adapteze din mers evoluției noilor parametri impuși de această nouă radiație solară, modificări care vor fi definitive și se vor vedea ulterior. Ne referim la modificări care vor apărea atât la nivel local (ca arie geografică) cât și în corpul uman (fizionomie și fiziologie), până la nivel molecular, celular, atomic, subatomic și vibrațional.


În plus, veți fi supuși unui sistem global al unor legi naturale noi, cu care nu v-ați mai întâlnit în dimensiunea a treia. Ne referim la unele legi privind mișcarea, am zice o nouă coregrafie a mișcării, noi abilități, înclusiv factorul de putere, totul bazându-se pe relații matematice exacte, care au aplicabilitate în întregul Univers, o arhitectură complet diferită și fără echivalent în matematica și arhitectura voastră tridimensională.
Lucrurile și ființele vor arăta altfel ca aspect fizic, armonie, strălucie sau vibrație.

Alte aspecte care pot fi luate în considerare: existenţa voastră ca sisteme de viaţă, modificările aduse de energia-lumina pură, aspectul arhitectural nou, determinat de legile universale, un set larg de elemente și componente care vor face ca totul să fie diferit.

Faptul că veți avea deplina cunoaștere, o altă conștiință și altă conștientizare, vă vor ajuta să vă păstrați într-o armonie generală și generoasă, o stare de acceptare simplă și senină. Corpul vostru va fi adaptat perfect noilor condiții, în acord cu noile relaționări cu mediul înconjurător și cu universul în care veți putea călători nestingherit.

Am vrea ca aceste noutăți să le discutați între voi și să le abordați în colectivități pentru a ști la ce să vă așteptați în viitorul destul de apropiat. Veți avea ocazia să cunoașteți Universul în integralitatea sa, ca ființe multidimensionale ce veți deveni.

Vă mulțumim dacă ne-ați recepționat într-un fel sau altul, mesajul. 

Inaltul Consiliu Siriusian.

SURSA: http://voixdelumiere.fr
(C.M.)

Un comentariu:

  1. Multumim Costi si John,asa este..va fi"ceva-altceva",adica o schimbare de forma si fond,sau altfel spus..transformati-spiritualizati,vom reveni la ceea ce am fost de la inceput-fiinte spirituale,adaptati frecventei si rezonantei inalte...
    OHALA-QUE ASI SEA..ASA SA FIE!
    Va iubeste,Amma28.

    RăspundețiȘtergere