..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 29 noiembrie 2011

NU AVEȚI MOTIVE DE TEAMĂ.


De la Federația Galactică a Luminii, Grupul Arcturian al Luminii.

(14 nov. 2011; Jared Rivera)

Salutări dragii noștri! Ne prezentăm din nou la întâlnirea cu voi pe această cale, pentru a vă repeta că sunteți în deplină siguranță și că nu aveți niciun motiv de teamă, în ceea ce privește viitorul vostru.

A sosit momentul să renunțați la orice sentiment de frică și să vă centrați în inima voastră. Cea mai înaltă formă de energie este cea în care se exprimă IUBIREA. Poate, pentru unii, această repetare a devenit stereotipă, dar noi vă garantăm că oricât de mult am insista să descriem acest sentiment universal, tot s-ar mai găsi câte ceva de spus. Înțelegerea profundă a energiei IUBIRII va rămâne o provocare pentru cei care doresc să o cuprindă la nivel de intelect.

Dragii noștri, este timpul să ajungem la înțelegerea a ceea ce înseamnă A FI. Undeva, acolo, în tainele Universului și Cosmosului, se crede că există o forță pe care o numim Dumnezeu. El este Adevărul, singurul adevăr (Nota C.M.: aici s-a contopit denumirea de Dumnezeu cu Creatorul, care, în fapt, reprezintă forțe Divine cu identitate separată și nivel de ierarhizare diferit).

Aflându-vă pe calea ascensionării voastre spre dimensiuni superioare, din ce în ce mai rafinate, veți ajunge să înțelegeți treptat cum este întocmit de către Creator întregul Cosmos. Totala înțelegere însă nu va putea fi accesată de către nicio creatură, oricât ar fi ea de avansată.

Totul este un proces în permanentă transformare și mișcare, singura modalitate ca ceva să existe. Oprirea, nemișcarea, ar însemna disoluția.

Evident, nu trebuie să vă așteptați ca peste noapte sporul vostru de conștiință să atingă maximum posibil. Evoluția este în primul rând modificare, mișcare, transformare, dar nu este mai puțin adevărat că nivelul ei cel mai inalt nu se poate atinge decât în trepte, pas cu pas, fără putința de a sări etapele. Însă localizarea SURSEI undeva anume în vastitatea Cosmosului ar fi o greșeală căci ar trebui să-l plasăm pe Creator ca fiind cuprins în creația Sa. Credem că cel mai corect este să considerăm că Dumezeu se află peste tot, în interiorul dar și în exteriorul lucrurilor, aici și acolo, in fărâma cea mai minusculă de energie (fotonul) dar și în marile conglomerate de energie.

Dar toată acestă imensă creație nu ar fi putut exista și rezista dacă nu ar fi existat un proces genial de expansiune, de coordonare și subordonate pe trepte de voluție și pe nivele de conștiință. În creație, nici haosul nu este haos.

Toată creația trebuie să se afle permanent într-un perfect echilibru care să dea o infinită stabilitate.

Infinitele aspecte de formă, consistență și conștiință sunt aspectări ale UNICITĂȚII. Totdeauna diversitatea nu s-a redus decât la unicitate, deosebirile fiind metode și tehnici de îmbogațire universală cu cunaștere, din ce în ce mai complexă și mai miraculoasă,

Interesul și dorința noastră este să vă ajutăm să vă creșteți înțelegerea care vă va oferi o nouă conștiință, pentru a putea aborda explicarea creației de la un nivel evolutiv superior.

Noi suntem Arcturienii.
Noi păstrăm o nesfârşită dragoste familiei noastre de pe Pământ, căreia-i dorim să iasă cât mai repede din întuneric.

SURSA: http://lightworkers.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu