..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 noiembrie 2020

Purtând această mască te poți îmbolnăvi de cancer pulmonar.

  

 

de Guy Crittenden,

Întâmplător cunosc un lucru sau două despre măști și siguranță. De ce? Deoarece timp de 25 de ani am fost redactorul unei reviste comerciale premiate, numită HazMat Management, care a tratat subiecte precum prevenirea poluării și respectarea legilor de sănătate și siguranță. Am publicat în mod obișnuit articole despre măști, mănuși, aparate de respirat și alte tipuri de echipament de protecție i
ndividuală (EIP).
Ac
um, permiteți-mi să vă spun câte ceva despre masca pe care o purtați. Vă rugăm să rețineți că ceea ce urmează să vă împărtășesc a fost menționat și în cea mai recentă ediție a programului Del Bigtree The Highwire atunci când doi experți ai măștii OSHA au vorbit despre faptul că tipurile de măști pe care oamenii le poartă nu au fost niciodată (!!!) concepute să fie purtate pe perioade lungi de timp căci, altfel, purtarea prelungită este nu numai dăunătoare dar și periculoasă. 

Masca tipică albastră descrisă în fotografie conține teflon și alte substanțe chimice. Un prieten de pe Facebook ne
amintește:
1. Măștile sunt „sterilizate” cu oxid de etilenă - un cancerigen cunoscut. Mulți profesori din diferite consilii școlare au experimentat simptome semnificative ca rezultat direct al efectelor acestei substanțe chimice.
2.
Măștile conțin (nu sunt pulverizate cu) PTFE care formează teflon, împreună cu alte substanțe chimice. Am găsit și am postat brevetul SUA pentru a permite producătorilor să utilizeze PTFE ca filtru în măștile comerciale ... „respirația acestora pe perioade îndelungate poate duce la cancer pulmonar”.

Nu credeți? Discutați cu experții de la OSHA, care este principala agenție din SUA, adică Agenția pentru Sănătate și Siguranță în Muncă.  

Este permisă purtarea acestor măști  doar pe perioade scurte, cum ar fi să spunem, timpul necesar șlefuirii unei mobile (cca  o oră) pentru a nu inhala praful de rumeguș.                                Masca comună, recomandată s-o purtați în timpul pandemiei,  nu oprește și nu e gândită să oprească răspândirea vreunui virus, iar știința emergentă a virologiei înțelege acum că virușii nici măcar nu sunt transmiși de la persoană la alta. Știu că sună incredibil, dar, practic în cazul în care virusul este în aer, îl respiri, nu există nicio modalitate de a împiedica aceasta;  dacă ai un sistem imunitar puternic, vei fi bine iar dacă ai un sistem imunitar slab, este posibil să ai de-a face cu efectele sistemului imunitar slăbit, deși acesta acționează pentru a restabili echilibrul în metabolismul corpului dv.

Deci, să spunem că nu purtați măști albăstrui, în schimb, purtați o mască de pânză de casă. Aceste măști sunt de asemenea, complet inutile împotriva unui virus dar , purtarea lor este periculoasă (că-ci obstrucționează o bună oxigenare a plămânilor). OSHA nu va accepta niciodată ca o persoană să poarte asemenea mască decât pe timp foarte scurt. Reintroducerea în circuitul respirator a propriilor resturi virale este periculoasă pentru sănătate, iar deficitul de oxigen, în cazul mai ales al copiilor care poartă asemenea măști toată ziua, va provoca cu siguranță leziuni cerebrale. Ceea ce am afirmat mai sus nu este o invenție de-a mea. Din nou, mi-ați putea replica:„ bine, Guy, dar tu nu ești doctor”. Este adevărat dar am editat o revistă de specialitate timp de 25 de ani în care s-a scris și s-a vorbit mult despre măști și PPE;  am participat la numeroase conferințe OH&S și am ascultat experți care discutau aceste probleme.

S-ar putea să auziți pe unii oameni spunând că chirurgii și asistentele poartă măști de acest fel toată ziua și nu se mai îmbolnăvesc. Nu, nu, nu-i chiar așa. Ei sunt instruiți în utilizarea corectă a măștilor, adică să le poarte în SAU, apoi să arunce masca când părăsesc camera respectivă. Sunteți conștient de faptul că sălile de operație sunt de fapt dotate cu oxigen suplimentar, pentru a compensa reducerea debitului de oxigen de la purtarea măștii? În opinia mea, este criminal să forțezi copiii să poarte măști toată ziua. Lăsând deoparte efectele psihologice foarte reale, vom avea o generație de copii afectați la creier, din cauza nesăbuinței noastre de a-i forța să poarte asemenea măști timp îndelungat.  

Ați auzit vreodată expresia spusă peiorativ: „nu ai avut suficient oxigen la naștere?” Aceasta este o ironie la adresa unei persoane cu probleme psihice, și iată că acum suntem convinși în masă să ne handicapăm copiii.

Așadar, mă puteți crede sau nu, dar cu experiența mea de 25 de ani ca redactor al unei reviste profilată pe probleme de sănătate și securitate procesul muncii, vă garantez că masca purtată în prezent la cererea guvernelor nu oferă niciun beneficiu pentru sănătate și, în niciun caz, nu vă protejează pe de vreun virus ci, de fapt, doar vă „ajută” să vă deteriorați starea de sănătate, dacă veți purta acea mască mai mult de câteva minute.

Vă rugăm să transmiteți acest mesaj măcar celor care au copii minori, căci daunele pe termen lung pentru copii vor putea fi drastice în viitor. Aceasta este o chestiune foarte serioasă. Și, legat de asta, permiteți-mi să spun că acest lucru nu se va termina pentru mine decât atunci când se va renunța la obligativitatea purtării măștii. Nu, pentru mine, acest lucru se va termina doar când fiecare politician și birocrat care a provocat această nebunie, această crimă împotriva umanității, va renunța la această încălcare flagrantă a libertății ființei umane.

Și, în ceea ce-i privește pe cei care și-au forțat ori convins copiii să poarte mască, îi avertizez că este posibil ca amintirea acestei măsuri aberante să dăinuie peste timp, ca un coșmar în care își vor aminti cum au contribuit direct la distrugerea propriilor lor copii. 

 NOTĂ DE ÎNCHEIERE: CDC și OMS au recunoscut că persoanele asimptomatice nu răspândesc virusul, astfel încât purtarea măștilor de către aceste persoane este discutabil în primul rând.

Surse:
https://prepareforchange.net/2020/11/22/that-mask-is-giving-you-lung-cancer/ https://www.globalresearch.ca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu