..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 iulie 2012

ADN-ul STELAR


Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii
(8 iulie 2012; channeler: Greg Giles)

Există matrici genetice de păstrare și reproducere a tipurilor de ADN, care conservă caracteristicile exacte ale oricărei specii sau sortiment, un fel de etaloane care sunt copiate în infinite exemplare pentru a fi reproduse în anumite locuri din univers, unde vor primi modificările necesare unei adaptări perfecte la condițiile pe care le poate oferi mediul și planeta respectivă. Fiecare dintre voi are aceste marcaje în compoziția ADN-ului său. Aceste trăsături genetice diferă, desigur, de la individ la individ și sunt transmise urmașilor, descendenței, dar și ascendenței ancestrale. Acești precursori genetici, v-au fost făcuți cadou de ființe din tărâmurile superioare. Deci, nu tot ADN-ul, pe care voi il aveti la acest moment, a fost moștenit de voi de la părinții voștri. O parte din el, v-a fost infuzat pentru a vă oferi trăsături umane, abilități, o anume personalitate și nu provine de la ascendența voastră umană (părinți, bunici etc) ci din prototipul uman universal, sau măcar galactic.
În ceea ce ne privește, am dori să începem programe în care să vă prezentăm pe adevărații voștri strămoși, cei care au stat la baza rasei voastre. Mulți dintre voi aveți părinți care există în tărâmurile superioare, acele ființe care v-au dat o parte din structura ADN-ului lor stelar și care se regăsește în actualul vostru ADN.
 Oamenii voștri de știință au descoperit ceea ce, pentru ei, au rămas părți neidentificate, și pe care le-au trecut în categoria descoperirilor fără importanță. Adevărul este că tocmai aceste structuri au cea mai mare importanță în nașterea și devenirea rasei umane. El reprezinta acel depozit inestimabil în care se regăsește trecutul vostru care vă definește ca ființă umană și marcajele genetice ale patrimoniului vostru universal si ancestral. Acest cod care se află în străfundurile voastre este, în această perioadă,  incredibil de valoros căci el vă ajută să mergeți pe urmele trecutului vostru până la origini.
Studiul ADN-ului uman, efectuat de cercetătorii voștri, a adus multe clarificări dar, mai cu seamă, a arătat că voi cunoașteți foarte puțin din ceea ce conține întregul depozit. Urmărind un fir, oamenii voștri de știință au constatat curând că din acesta se nasc multe altele, de ordinul miilor, pentru înțelegerea lor fiind necesar să se facă apel la cu totul alt nivel de cunoaștere, de interpretare.
În scopul completării progresive a nivelului vostru de cunoaștere, în acest domeniu, vă propunem să ne acceptați inițierea unor programe educaționale la care să participe aceia dintre voi care doresc să știe mai mult despre nașterea și originile ființelor umane, ca parte a sistemului acestui univers. În acest scop, noi dorim să facem adevărate cursuri de inițiere și, ulterior, de aprofundare, la care să predea oamenii noștri de știință și diverși alți specialiști, care dețin expertiză în domeniu. Domeniul este extrem de vast și, din acest motiv, rar s-ar putea găsi o singură ființă care să aibă o cunoaștere deplină asupra tuturor aspectelor. Într-un fel oarecare, cei care doriți să deveniți “cursanți”  o veți putea face. Desigur, frecventarea acestor cursuri va fi complet gratuită. Va fi, dacă vreți, un fel de curs de iluminare,  care vă va ajuta să vă creșteți nu numai cunoașterea dar și nivelul de conștiință și de vibrație, adică exact ceea ce vă este necesar pentru a continua programul de ascensionare.
 Studierea ADN-ul vostru este unul dintre domeniile științei, de unde noi considerăm ca ați putea  începe munca de cercetare pentru deslușirea și înțelegerea lumii voastre și a universului. 
Una dintre însușirile structurii voasrte ADN, pe care acum ar fi posibil să o înțelegeți, este că această minunată encilopedie, pulsează cu o frecvență care se află uneori dincolo de nivelul dimensiunii a 3-a în care vă aflați. Faptul este posibil deoarece nu tot ADN-ul vostru se regăsește în corpul vostru fizic actual, existent în 3D. Unele catene sau prelungirea lor, călătoresc în univers și stau la baza unor aspecte ale ființei voastre totale, având o existență independentă, particulară, dar conectată la acea ființă totală din care provine fiecare. (Nota C.M.: Amintiți-vă ca Tobias ne povestea că în perioada ultimelor decade, sarcina noastră este de a ne căuta, identifica și aduce în același corp aspectele noastre răspândite pe alte planete sau tărâmuri ale universului. Pe seama acestor recuperări,Tobias explica modificările care au loc în ființa noastră, în această perioadă). Această descoperire îi lasă pe oamenii voștri de știință si pe cercetători nedumeriți.
Noi realizăm că, deocamdată, nu a sosit momentul pentru a aprofunda această problemă la nivel de masă, din cauza unor dificultăți de înțelegere, cauzate de influența limitatoare, și chiar nefastă, pe care o exercitâ vibrația dimensiunii a 3-a, în care încă vă mai aflați.  Totuși, chiar la acest nivel, se poate pune întrebarea dacă, existența în alte planuri și lumi a unei anumite părți a ADN-ului vostru, nu ar justifica și extinderea voastră în alte lumi superioare, diferite ca frecvență de vibrație și conștiință. Cu siguranță, aceasta este o cheie de care vă veți folosi pentru aflarea unor înalte adevăruri, în viitorul nu prea îndepărtat.
Cei care aveți senzația că subiectul ar putea să vă pasioneze, primiți din partea noastră toate încurajările care vor fi urmate de un sprijin efectiv, la nivel intuitiv, pe măsură ce veți reuși să vă creșteți frecvența de vibrație.
Veți descoperi, din aproape în aproape, că din trunchiul vostru central, din sufletul rădăcină, cresc și există, având o existență independentă, multe entități, răspândite în univers. Vă puteți imagina cât de puternici și de cunoscători puteți deveni atunci când veți reuși să vă puneți la un loc toate aceste aspecte cu care umpleți acum universul? Ființa care sunteți este multidimensională, în esența sa.
Existența în diferite planuri, diferite dimensiuni, diferite tărâmuri nu este doar distribuită în timp, ea este și una simultană. De la această axiomă puteți să întrevedeți cât de reală este noțiunea eternului ACUM. Sunteți foarte mulți, chiar dacă v-ați limita doar la entitățile provenite din aceeași rădăcină. Eul vostru Total este foarte mare și bogat ilustrat în multe lumi. Vedeți cât de la obiect este afirmația că noi suntem frați și surori?
Când ne vom regăsi față în față, vă vom explica în detaliu ceea ce doriți să știți  și să înțelegeți despre acest ADN și despre modul în care voi existați în dimensiuni multiple, în diferite cadre temporale și locuri din întregul univers.
Astăzi, vă vom spune că noi vă cunoaștem cu mult mai bine decât puteți crede. Noi am putea, ca la un anume nivel, să fim chiar alături de voi, în timp ce vorbim cu voi prin canalul nostru uman (channelerul). Vă rugăm să reflectați la aceasta și veți înțelege cât suntem de aproape, chiar dacă, deocamdată, voi nu ne puteți vedea. 
Greg Giles
 Așteptăm cu o mare nerăbdare  această zi, din mai multe motive, și simțim că aceasta reconectare (regăsire) va fi una dintre cele mai importante și esențiale realizări al intregii noastre misiuni aici.
Până atunci, dați-ne voie să vă spunem că despărțirea temporară de voi, ne-a făcut mereu să ne simțim incompleți, că nu reprezentam totalitatea noastră adevăreată.
 Noi suntem prietenii și familia voastră din dimensiuni superioare.
Noi suntem Federația Galactică a Luminii.

SURSA: http://ascensionearth2012.blogspot.com.
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu