”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 decembrie 2010

LUMEA, DUPĂ SCHIMBARE(1)


(RELUARE)

De la MAESTRUL KIRAEL 

(24 ianuarie, 2009, prin Kahu Fred Sterling Kirael) 

 Kirael: Astăzi voi vorbi despre Marea Schimbare în Conştiinţă. Mulţi oameni se concentrează pe viitoarea trezire în masă.
KIRAEL
Marea Schimbare deja se întâmplă. Voi spuneţi :" Cum se întampla dacă eu nu simt nici o diferenţă ?!"Ceea ce simţiţi sau nu, ceea ce percepeţi sau nu, indică gradul în care deveniţi iluminaţi. Eu folosesc cuvantul "iluminat", deoarece termenul descrie perfect procesul. Când deveniţi mai luminoşi, mai multă lumină este încorporată în fiinţa voastră, şi, ca o consecinţă, conştiinţa voastră s-a înalţat. Acest proces al "iluminării"şi alinierea luminii voastre, vă va ajuta să înţelegeţi călătoria voastră la un nivel mai înalt şi să vă pregătiţi pentru Marea Schimbare.
 
Aceia dintre voi care ascultă sau citesc, acum sau mai târziu, acest mesaj vor trece prin Marea Schimbare în Conştiinţă. Desigur, aveţi şi opţiunea de a nu trece . Alegerea este a voastră. 
Dacă mediumul (channaler-ul) meu ar dori să moară azi, el ar putea, şi altcineva i-ar lua locul. Aproape toţi cei care trec prin Schimbare vor experimenta cele 3 zile de întuneric. 
Pe durata acelui timp, Pământul va trece prin Centura Fotonică, Mama Pământ îşi va realinia energia, voi veţi fi adormiţi şi, în acest interval,  corpurile voastre vor trece prin procesul de iluminare.
După trezirea din cele 3 zile de întuneric, mulţi oameni vor fi confuzi şi înfricoşaţi. Ei nu-şi vor aminti nimic despre ceea ce li s-a întâmplat dar vor vedea de jur-împrejur o natură devastată. Si atunci, vă veti spune: " Oh, Dumnezeule, nu poate fi adevarat! Aceasta nu poate fi Schimbarea. Priviţi ce distrugeri. Ce voi face în această situaţie, încotro s-o apuc?!" Nu vă puteţi imagina ce veţi vedea, auzi şi ce veţi avea de făcut. Ţinutul Pământului va arăta ca după un uragan, ca şi cum cineva ar fi ras toate clădirile de pe suprafaţă. Nu disperaţi, deoarece pe lângă devastări, veţi vedea portalurile prin care va trebui să treceţi, pentru a intra în cea de a 4-a dimensiune
Când veţi vedea prima dată portalurile, veţi gândi :" Cum voi trece prin acest tunel aşa de îngust?"
Din fericire, portalurile se vor deschide atât de larg, încât veţi putea trece lejer prin ele. O atenţionare: SĂ NU VĂ GRĂBIŢI SĂ TRECEŢI PRIN ELE ! CÂND VĂ VINE RÂNDUL, FACEŢI-O CU CALM ŞI ÎNCREDERE ! Cei care au ales SĂ NU TREACĂ ÎN CEA DE A PATRA DIMENSIUNE (presupun ca la nivel inconstient n.m.), VOR FI PROGRAMAŢI SĂ PĂŞEASCĂ PRIMII PRIN PORTALURI. Ajunşi în portal, ei îşi vor disipa energia şi se vor întoarce în Lumina Creatorului (în interpretarea mea, îşi vor părăsi corpul fizic, vor muri n.m.)
 
Cei care vor fi programaţi să treacă în a 4-a dimensiune, vor traversa portalul, şi, trecuţi în partea cealaltă, vor ajunge mai întâi într-o zonă cu multă ceaţă. Zona se va limpezi repede dezvăluind vederii minunate plaiuri, păduri, locuinţe, o natură, o lume neînchipuit de frumoasa şi ademenitoare. Mare va fi mirarea celor nou veniţi şi gânduri de tot felul îi vor asalta. Se vor întreba mai întâi cine a creat toate acele minunăţii. Evident, Creatorul, dar el va fi fost ajutat, până atunci, de mulţi, foarte multi dintre voi cei care, în timpul cât eraţi înca pe Pământul Vechi mergeaţi noapte de noapte (lăsându-vă corpul fizic să doarmă) în a 4-a dimensiune ca să pregătiţi aceste lucruri pentru acest mare eveniment.  

Lucrătorii în Lumină, vor avea sarcini fie în interiorul portalului, fie în exteriorul acestuia şi, în rare cazuri, le vor putea face pe amândouă. Lucrătorii din interiorul portalului, vor fi învăţători şi membri consiliului. Ei, fie îi vor învăţa pe cei neinformaţi despre Schimbare, fie vor face parte din  diferite consilii, care vor îndruma fiinţele în procesul Schimbării. Lucrătorii din afara portalului se vor numi ''luptatorii luminii''. Ei îi vor ‘’culege’’ pe cei dezorientaţi şi "pierduti", să zicem aşa, şi-i vor conduce la portaluri pentru a face trecerea. Când spun pierduţi, mă refer la faptul că mulţi nu vor fi ştiut la acea oră despre Schimbare, şi vor intra, probabil, în panică. 

Cam două miliarde de oameni vor trebui să treacă prin portaluri iar sarcina lucratorilor din afara portalurilor va fi să-i dirijeze pentru a ajunge în cea de a 4-a dimensiune. Aceia dintre voi care în prezent sunteţi organizatori şi cunoaşteţi detaliile desfăşurării procesului Schimbării, veţi putea foarte bine să vă puneţi în slujba acestei munci. Unii veţi spune ca organizarea nu este acelaşi lucru cu munca de a scoate oamenii de sub dărâmături. Dar eu vă spun că nu vor fi oameni sub dărâmături şi că nimeni nu va fi rănit. Lucrătorii din exteriorul portalului vor ghida oamenii în şi prin portal. Totuşi, nu subestimaţi procesul, căci el nu va fi o bagatelă. Nu va fi o joacă de copii
Intregul proces de trecere va dura cel puţin 2 ani şi va implica mai mult decât aducerea oamenilor prin portaluri. 
Ca lucrători din exteriorul portalurilor, va trebui să interacţionaţi cu oamenii. De exemplu, va trebui să duceti munca de lămurire cu cei care opun rezistenţă procesului, fie din teamă, din neînţelegere, sau din reavoinţă. Va trebui să-i instruiţi, să le spuneţi totul despre Schimbare, despre destinul omenirii. Veţi şti că sunteţi apt pentru a fi un lucrător în afara portalului, când veţi găsi argumente pentru a linişti spaima unui copil de 4-5 ani, pe care să-l convingeţi ca prin proprie alegere să doreasca să treacă prin portal. Atunci veţi simţi imboldul de a vă înrola în grupul celor care conduc oamenii prin portaluri. Numărul celor din afara portalurilor va depăşi cu mult numărul celor care se vor afla în interiorul lor. La început, lucrătorii din afara portalului vor aduce cam 150-200 de oameni odată, prin portal. După 2 ani, oamenii vor fi mai dornici să treacă prin portaluri, în a 4-a dimensiune şi voi îi veţi capacita din cea de a 3-a dimensiune, să zicem aşa. Dar nici lucrătorii din interiorul portalului nu vor şoma, în timp ce lucratorii din exterior vor munci din greu. Lucrătorii din interiorul portalului vor trebui să se descurce cu oamenii care au trecut prin portal şi care nu au nici o idee cum au ajuns acolo. De exemplu, Barack Obama va trece prin portal, dar el nu va avea nici o idee despre ce înseamnă Schimbarea. El va fi o persoană puternică, înainte de Schimbare, dar după, va fi doar unul din cei mulţi care trebuie să frecventeze cursurile, pentru a fi instruit asupra acestui eveniment.
Lucrătorii din interiorul portalului care sunt învăţători, vor conduce seminarii cu 500-600 de oameni. 

Voi veţi petrece poate 6 luni pe an cu o serie de cursanţi, vorbindu-le în fiecare zi şi printre ei, se va afla şi Barack Obama. Lui, de asemenea, îi va fi frică şi se va întreba:" Ce s-a întamplat? Ce s-a întâmplat cu Statele Unite? Ce s-a întâmplat cu Europa?"
Ca Lucrători în Lumina, fiţi conştienţi de pe acum de ceea ce urmează să faceţi în primele săptămâani ale acestei călătorii. Puteţi începe să aliniaţi (în sensul de a-i conştientiza n.m.) oamenii aducând vorba despre această Mare Schimbare. Cei mai mulţi nu vor dori să asculte, dar asta nu contează, deoarece, când va veni timpul, ei îşi vor aminti cuvintele voastre.

Mulţi dintre voi doresc să ştie despre finanţe, în perioada procesului Schimbării. Conform Bibliei, Iisus a spus :" Va fi mai uşor pentru o cămilă să trecă prin urechile acului, decât pentru un om bogat să intre în Regatul lui Dumnezeu ". Aceasta poate fi adevarat, dar eu NU sugerez că voi ar trebui să vă împărţiţi toţi banii sau să-i cheltuiţi fără noimă, înainte ca Pământul să intre în Schimbare. In prezent, încă mai aveţi nevoie de bani. După Schimbare va fi o altă poveste. De altfel, atunci nu vor mai fi bani, aşa cum îi cunoaşteţi astăzi. Bursa de valori va disparea. Cei care sunt astăzi bogaţi, vor mai rămâne poate cu ceva bani, însă majoritatea nu vor mai miza pe ei. 
Oamenii care vor avea bani din abundenţă, şi vor trece prin Schimbare, vor fi tentaţi să fie aroganţi şi infatuaţi, dar când se vor prezenta în faţa Consiliului vor înţelege că banii, averile nu le mai folosesc la nimic. Cu banii, aşa cum îi ştiţi, nu se va mai putea cumpara nimic, nicăieri. Amintiţi-vă că în cea de a 4-a dimensiune, consiliile vor guverna şi vor distribui bogaţia în mod egal tuturor celor ajunşi acolo. După Schimbare, popularitatea voastră nu va fi dată de bogăţie. Majoritatea dintre voi nu vă veţi mai gândi la bani, deoarece veţi fi foarte ocupaţi. Mulţi dintre aşa-zişii oameni bogaţi de acum, vor face o altă călătorie după Schimbare. Ei vor trebui să ia cunoştinţă de noua constiinţă. 
In cea de a 4-a dimensiune există 7 nivele de conştiinţă şi fiecare nivel conţine alte 7 nivele. Primul nivel conţine energiile Dumnezeului Creator şi nu este acolo unde aţi dori voi să fie. Nimeni nu va atinge acel spaţiu, deoarece energia lui este prea întensă. Totusi, nu trebuie să fiţi neapărat la acel nivel, pentru a auzi cuvintele Creatorului. De la primul nivel, Dumnezeul Creator vă va vorbi despre călătoria desfăşurată pentru 1,5-2 ani.
Eu vă declar fără ezitare: vă veţi bucura de tot ceea ce doriţi în cea de a 4-a dimensiune, cu excepţia, poate, a nivelelor joase, căci gândurile (bune sau rele) se vor manifesta instantaneu. De exemplu, dacă veţi gândi la o bestie cu parul vâlvoi, ea va aparea chiar înaintea ochilor voştri.

Acestea sunt timpuri provocatoare, prietenii mei. Incepeţi de astăzi să vă schimbaţi conştiinţa. Este extrem de important să vă ridicaţi conştiinţa înainte de Schimbare deoarece, când veţi paşi în cea de a 4-a dimensiune, tot ceea ce veţi găndi rău sau bine se va materializa instantaneu. Vă puteţi imagina ce efecte va produce în 4D o conştiinţă rămasă la nivelul lui 3D (dimensiune în care exista ură, teamă, invidie, razbunare, prostie, cupiditate, minciună etc.), dacă intenţia, dorinţa, gândul vor produce efecte imediate!? Evident, cei rămaşi cu nivelul de conştiiţă în 3D, şi care vor emite gânduri lipsite de iubire, vor înţelege că asemenea manifestări nu le sunt favorabile. Aceasta îi va determina să-şi ridice urgent nivelul de conştiinţă, dar răul îl vor simţi ‘’pe pielea’’ lor. In ce mă priveşte, după Schimbare, voi conduce seminare pentru o mie de oameni sau mai mult, dar nu pentru orice perioadă de timp, deoarece mediumul (channeler-ul) acesta va fi în centrul scenei. Până la Schimbare, voi veţi şti totul despre ea deoarece eu voi continua să fiu aproape de voi şi vă voi împărtăşi cunoaşterea. Intenţia mea este să vă informaez, să vă pregătesc. Eu doresc ca voi să ştiţi.
Intrebare : Care este definiţia unui portal şi cum arată el?
Kirael : Un portal este o poarta energetică (un tunel) care face legătura între două dimensiuni (în acest caz, între 3D şi 4D). Pe măsură ce o fiinţă va pătrunde în portal, corpul său fizic va  fi curăţat, purificat. Aceasta înseamnă că toate particulele din care se constituie acel corp (până la cele mai mici, ADN-ul, electronii, de ex.) vor suferi mutaţii şi transformări care să le adapteze frecvenţelor înalte din 4D. Toate organele interne vor fi realiniate iar puterea creierului se va extinde foarte mult.
Portaluri vor exista de-a lungul Pământului, după Schimbare. Ele vor putea fi de la marimea unei biserici mici până la dimensiuni gigantice. Portalurile mici vor permite intrarea doar a catorva sute dintre voi. Portalurile vor fi observabile şi compatibile cu acuitatea voastră de atunci. Ele vor fi mai strălucitoare, să zicem aşa. Aceste căi de trecere vor fi închise (şi, probabil, neobservabile) până când voi veţi fi pregătiţi să treceti prin ele. Căteva portaluri vor fi mari, de exemplu, cele din oraşul New York, unde vor exista 7 sau 8 portaluri. Numărul şi mărimea lor va depinde de mărimea aglomerării de fiinţe din acea localitate. Los Angeles va avea doar 2 portaluri iar San Diego, doar unul mic, de mărimea unei biserici. Un portal închis va arăta ca două mâini împreunate în rugăciune. Când portalul este deschis, va arăta ca şi cum acele mâini se îndepartează la mijloc atingându-se doar varful degetelor (litera V, cu vârful în sus). Accesul se va face pe axul central al portalului, asigurndu-va că nu îi atingeţi pereţii. Cine va face imprudenţa să atingă marginile portalului va simţi o arsură  puternică, deoarece portalul este o
separare între dimensiuni şi substanţa din care e facut peretele va fi fierbinte. 

Aceasta va fi o schimbare dimensionala reală. Dacă aţi intenţiona să treceţi prin peretele portalului v-aţi putea coace. Nu vă îngrijoraţi însă, căci, cu siguranţă, nu veţi păţi nimic rău, deoarece la momentul acela veţi şti ce şi cum trebuie făcut. Toţi trebuie să treacă prin portal pentru a atinge a 4-a lumina (dimensiune). Când veţi vedea prima dată portalul deschis, va fi de o marime considerabilă. Veţi dori să intraţi în el, înainte de a se închide. Nu trebuie însă să vă precipitaţi căci, oricum, dacă s-ar închide, se va redeschide, cu sigurantă. Noi nu dorim să vă grăbiţi şi să vă ardeţi.
Intrebare: Cât timp vom petrece muncind ca lucrători în interiorul portalurilor?
Kirael
: Lucrătorii din interiorul portalurilor vor pierde noţiunea timpului, aşa că nu vor număra zilele, lunile, anii. In schimb, vor lucra cu mii şi mii de oameni, inclusiv copii. Ei îi vor îndruma cu dragoste şi devotament, oferindu-le ceea ce vor avea nevoie. Intregul proces de învăţare va putea dura de la 2 la 5 ani (în ani pământeni).
Veţi lucra cu aceşti oameni, până când veţi înţelege că i-aţi instruit suficient. Parte din acei ‘’absolvenţi’’ vor deveni ei însisi îndrumători.
Cei care veţi fi selectaţi să deveniţi membrii ai Consiliului, veţi rămâne până când vă veţi perfecţiona în acea specialitate, dacă veţi dori. Veţi şti când va veni timpul să vă mutaţi în urmatoarea călătorie (viaţă) şi veţi fi foarte dispuşi să o faceţi.
Intrebare : Cum vom şti dacă suntem un lucrator în interiorul sau în exteriorul portalului?
Kirael :
Toţi veţi trece prin portal; câţiva dintre voi se vor întoarce pentru a-i escorta pe alţii. Cei care îi vor escorta pe alţii se vor numi ‘’lucratorii din afara portalului’’. Veţi şti că sunteţi un lucrător cu sarcini în afara portalului, deoarece, când veţi vedea pentru prima dată a 4-a lumină, veţi spune:" Oh, Dumnezeule! Priviţi la asta. Este minunată dar eu am casa mea, am asta, am aia, am ce mi-am dorit. Mă simt împlinit". Apoi, veţi avea acel sentiment că trebuie să ieşiţi totuşi în afara portalului. Veţi ieşi şi îl veţi găsi pe mediumul meu acolo şi el vă va spune " Te aşteptam, să mergem !". Veţi merge să aduceţi oamenii prin portal. Trebuie să aduceţi populaţia Statelor Unite, a Europei, Asiei, Rusiei, Africii etc. prin porturi. Cum veţi ajunge la locurile ‘’de munca ?’’Veţi învaţa cum să zburaţi fără avioane. Voi practicaţi asta şi acum, când corpul vostru fizic doarme. Zburaţi peste stâlpii de telefon, peste zgârie-nori şi simţiţi libertatea şi placerea zborului fără greutate.
 
In ceea ce-i priveşte pe lucrătorii din interiorul portalului, ei nu vor simţi nevoia să  iasă în afara portalului. Ei vor rămâne în interiorul portalului pentru a învăţa tot ce este necesar pentru a deveni membri ai consiliilor. Cei care, eventual, ar ieşi în afara portalului, dacă nu ar fi trebuit să o facă, ar vedea adevărate imagini de coşmar lăsate în a 3-a dimensiune (Vechiul Pământ n.m.). Vor dori să reveină urgent în portal, să stea în cea de a 4-a lumina (4D)
Intrebare: Care vor fi diferenţele de abilităţi între lucrătorii din afara portalurilor şi cei din interior?
Kirael: Toţi vor fi telepatici în cea de a 4-a lumină. Oricum, telepatia va fi la un alt nivel. Unii dintre voi vor fi mai buni decât alţii. Unii vor fi capabili să comunice la mare distantă, alţii vor putea acoperi doar o jumătate de ţară. Cine va încerca să-si foloseasca glasul pentru a comunica va constata că îi va fi dificil şi neadecvat. Cei care aveţi deja abilitatea de a folosi telepatia, practicaţi-o de pe acum, exersaţi,  pentru a vă fi mai uşor atunci când se vor deschide portalurile. Lucrătorii din afara portalului vor avea puteri (însusiri, abilităţi) peste cele mai mari aşteptări ale lor, puteri la care nici nu visaţi încă.

Principala îndeletnicire a lucrătorului din afara portalului va fi comunicarea (conexiunile telepatice cu şi între indivizi aflaţi la diferite distanţe n.m.). Lucrătorii din afara portalului vor fi pregătiţi să coordoneze şi să comunice cu cei care urmează a fi trecuţi prin portaluri. Vor avea, deasemenea, grija comunicării cu cei din 4D.
Veţi avea asemenea abilităţi încat veţi putea auzi şi comunica cu oamenii din interiorul şi din exteriorul portalurilor, simultan. Totuşi, telepatia va fi doar o parte minoră din ceea ce vor înseamna puterile lucrătorilor din afară. In cazul vostru (al lucrătorilor în lumină n.m.), veţi fi printre cei puţini care vor pluti călătorind înauntrul si în afara portalurilor. Voi veţi utiliza portalurile pentru transferul oamenilor dintr-un loc în altul. Aceste deplasări le veţi putea face în timp real (aproape instantaneu, prin teleportare n.m.).
Cu excepţia acestor mici grupuri de lucrători din afară, cei din interiorul portalurilor vor renunţa la deplasările exterioare portalului, dată fiind natura preocupărilor pe care le vor avea şi a găsirii în interior a tot ceea ce şi-ar putea dori.
Intrebare : La ce vor servi Porţile Stelare în perioada Schimbării?
Kirael : Mulţi oameni vor ajunge la momentul Schimbării fără dorinţa de a se integra acestui proces. Aceia care nu doresc să se întoarca la Lumina Creatorului (adică, nu vor decide să-şi părăsească corpul fizic n.m.), vor putea alege să plece, intrănd într-o Poartă Stelară pentru a ajunge pe o altă planetă (Aceasta afirmaţie confirmă unele din tezele şi comunicarile ezoteristului Ioan Lorin Fortuna, www.lorin-fortuna.ro  n.m.). Dacă veţi dori să trăiţi în Pleiade, veţi folosi o Poarta Stelară pentru a ajunge acolo, nu un portal. Dacă nimeni nu se va oferi să fie călăuza pentru aceşti oameni doritori să ajungă pe alte planete, utilizând, ca mijloc de transport ultrarapid, o poartă stelară, ei vor trebui să aştepte între 1 şi 3 ani într-un fel de rezidenţă, până când cineva va dori să-i călăuzească.

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu