luni, 6 noiembrie 2017

Pastilele negre care elimină toxinele! Sunt considerate unele dintre cele mai eficiente remedii din lume

Deşi nu are un aspect prea plăcut şi, din pricina culorii tuciurii, am putea fi tentaţi să îl evităm, cărbunele medicinal sau vegetal este considerat unul dintre cele mai eficiente remedii din lume. Balonarea, toxiinfecţiile alimentare, gastritele şi chiar bolile inflamatorii intestinale pot fi ameliorate cu ajutorul cărbunelui.

Obţinut printr-un proces de ardere la temperaturi înalte a lemnului, într-un mediu lipsit de oxigen, cărbunele activ, după cum mai este denumit, neutralizează substanţele nocive din intestin şi poate fi folosit cu succes în tratamentul a numeroase boli, în special în cele care sunt mai frecvente sau se accentuează în timpul verii.

În toxiinfecţiile alimentare, spre exemplu, cărbunele medicinal reţine bacteriile din tubul digestiv şi absoarbe gazele intestinale, ameliorând mai multe simptome: crampele abdominale, scaunele dese, greaţa şi chiar accesele de febră.

În unele afecţiuni gastrice, cum sunt gastrita şi ulcerul, pulberea de cărbune medicinal atenuează rapid senzaţia de arsură şi durere şi contribuie la cicatrizarea mai rapidă a ţesuturilor lezate. Iar, dacă se administrează împreună cu chitosanul (o pulbere foarte alcalină obţinută din crustacee), eficienţa cărbunelui este mărită de câteva ori. Combinaţia dintre cele două pulberi calmează simptomele pe moment şi favorizează vindecarea pe termen mediu şi lung.

Aceeaşi combinaţie este folosită şi în cele mai des întâlnite boli inflamatorii intestinale, colita şi boala Crohn, a căror incidenţă a crescut alarmant în ultimii ani în rândul tinerilor. Cărbunele distruge flora patogenă din intestine şi calmează crampele, iar chitosanul vindecă mucoasa intestinală şi rectală afectată, în timpul curei fiind contraindicat consumul de zahăr sau alţi îndulcitori, pâine albă, orez decorticat, fructe dulci sau uscate şi oţet.

În amestec cu puţin ulei de măsline, pulberea de cărbune medicinal este remediul tradiţional pentru detoxifierea organismului. O cură de circa 3-4 săptămâni cu această pastă, înghiţită cu apă dimineaţa şi seara, are efecte multiple: elimină acidul uric din sânge, stimulează evacuarea bilei şi curăţă pielea în cazul acneei. Cel mai frecvent este utilizat în balonare, o tulburare aparent banală, care însă este tot mai răspândită, afectând unul din doi adulţi.



Citiţi şi:
Camforul și ricinul sunt două plante medicinale ale căror proprietăți vindecătoare surprinzătoare au fost redescoperite în prezent
Turmericul este una din plantele cele mai temeinic cercetate la ora actuală, devenind subiectul a peste 5600 de studii biomedicale 


yogaesoteric
6 noiembrie 2017



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu