..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 21 iunie 2014

SaLuSa, 20 iunie 2014


Channeled by Mike Quinsey

Traducere Const. Mihăilescu


Vă salut din nou ocazie cu care vreau să remarc că un număr din ce în ce mai mare dintre voi reușesc să-și crească virațiile și se trezesc. Acestea este o consecință a intrării treptate tot mai profund a sistemului vostru solar în Centura Fotonică despre care s-a vorbit în ultimii ani. Practic, ființele umane încep să-și acutizeze simțurile percepând și înțelegând tot mai exact ceea ce se întâmplă în jurul lor la apartanența la UNITATE.
 S-au dus vremurile când vă simțeați singuri și izolațI; acum puteți aprecia și simți energiile superioare care sunt foarte înălțătoare. Mai mult, nivelul de conștiință se extinde, și ea aduce o mai mare înțelegere a nivelurilor mai ridicate de existență.
Ființele ridicate la frecvețe superioare sunt tot mai greu de înțeles de către aceia care nu au făcut progrese spirituale pe măsură. Ei nu mai pot ține pasul cu cei care au evoluat mai repede, și aceasta naște o divizare în societate. Cu toate acestea, așa cum am sugerat anterior, va exista o evoluție și în rândul sufletelor „întârziate”, care-și vor stabiliza un ritm al creșterii și evoluției pe măsura posibilităților și alegerilor pe care le fac. Pe total, procesul evolutiv nu se va bloca, chiar dacă viteza de înaintare va fi diferită. Sincopele care se produc în înaintarea unora sunt temporare și ele sunt corectate prin efort individual șI colectiv.

Există o forță motrice în voi care urmărește la nivel subconștient progresul către o conștiință mai înaltă.  Explicația acestui mecanism este simplă și ea poate fi rezumată prin tendința firească a sufletelor de a înainta spre din ce în ce mai multă Lumină. Cu cât înaintarea aduce sufletelor obiective mai clar definite, mai luminate, cu atât efortul de a merge înainte se diminuiază. Apropierea de UNITATE nu înseamnă pierderea individualității ci creșterea posibilităților de exprimare. 
 Fiecare entitate se simte întotdeauna mai atrasă de sufletele care au o vibrație similară cu a sa, ceea ce face evoluția mai ușor de realizat. (n,m,: Legea Atracției Universale).

 Cu toate acestea, în stadiul actual, sunteți încă în „ căutarea picioarele voastre”, ca să spunem așa. Deși destinul vostru este bine stabilit și succesul asigurat, încă mai aveți un drum lung de parcurs în călătoria voastră spirituală, care vă va aduce înapoi la dumnezeire.

Așa cum o vedem, în prezent, cel mai interesant pentru voi este faptul că, în sfârșit, vă aflați la un nivel vibrațional care vă permite să depășiți multele provocări de care vă loviți în deplasarea voastră spre și mai multă lumină. Forța motrice divină de care vorbeam este aceea care vă impinge înainte, ori de cite ori micșorați prea mult pasul sau vă diminuațI hotărârea. 
 Ați ajuns acum într-o etapă când, prin comparație cu perioadele anterioare, nu vi se mai contestă progresele, nu vi se mai diminuiază realizările de către cei care încă se mai complac în existențialitatea joaselor vibrații.
Asupra viitorului care vă așteaptă începeți să întrevedeți promisiunea armoniei, îndestulării și iubirii. Împlinirile la care ați visat de mult încep să se manifeste în realitatea voastră, deși nu pare că efortul la care sunteți solicitați ar fi mai mare ca altă dată. 
 O altă constatare care poate fi confirmată în ceea ce vă privește, este că vă puteți elibera mai repede și mai eficient de orice atașament la baza căruia există vibrații care nu mai servesc scopul vostru.

In continuare, unii dintre voi vețI reveni la unele dintre încercările trecutului care s-au soldat cu eșecuri. De data aceasta, veți constata o mult mai mare ușurință în atingerea scopurilor pe care vi le-ați propus. Veți constata că multe dintre aceste proiecte le vețI pune în practică prin renunțarea la unele vechi colaborări sau amiceții. Pentru unii dintre voi, începerea sau continuarea unor proiecte mai vechi sau de dată mai recentă, poate suna ca un act de temeritate, poate chiar înfricoșetor, dar, pe măsură ce vă veți angrena în ele, veți constata că problemele își găsesc rezolvarea dorită, atât în ceea ce privește costurile cât și utilitatea. Parcă, de undeva anume, percepeți un fel de monitoriozare care vă trimite plusul de ajutor de care aveați nevoie. Această asistență nevăzută se manifestă în planul realității voastre șI, pe măsură ce vă intră în cotidian, pare a deveni o permanență.

În dimensiunile mai înalte, progresul este un atribut firesc și indispensabil ființelor. Pe de altă parte, sufletele superioare, care sprijină evoluția celor care au nevoie de ea, sunt recompensate printr-un bonus în propria lor evoluție.

Fiecare suflet are numeroase ajutoare care acceptă și acoperă fiecare etapă de evoluție, dacă atitudinea sa este una permisivă, de acceptare și chiar de invocare, dat fiind faptul că nu există imixtiune aplicarea Liberului arbitru. Aceasta dă certitudinea neratării obiectivelor și exactitatea plasării sufletului în situația, momentul și locul cel mai favorabil unei sigure realizări.

Alegerile unei ființe pot părea a nu fi cele mai potrivite pentru un anumit moment, o anumită situație. În realitate, nimic nu are loc întâmplător și nejustificat, chiar dacă, la nivel conștient, n-ar exista o explicație sau o justificare. 
 Fiecare creație vie sau neînsuflețită progresează și evoluează în ritmul ei propriu, urmând o cale care poate să nu fie de înțeles pentru alții.
 Acesta este, probabil, un bun moment pentru a vă reaminti că ați venit pe Pământ în grupuri sau individual din locuri diferite ale universului și pentru scopuri strict individuale, chiar dacă scopul manifest este ajutorarea altor suflete în procesul evoluției lor. Nivelurile de la care ațI venit pot fi, de asemenea, diferite, în ceea ce privește frecvența de vibrație. (Nota C.M.: în general, pot exista trei situații care determină hotărârea de a te încarna pe Pământ. Primul, șI cel mai frecvent întâlnit, este dat de revenirea în vederea consumării karmei, bune sau rele, creată în viața sau viețile anterioare. Al doilea este dorința unui suflet de a reveni pentru a ajuta în evoluție o ființă dragă iar al treilea se referă la ființe care găsesc pe Pământ condiții mai bune și mai diversificate de evoluție, ele plecând din dimensiuni mai joase. O grupă oarecum mai specială o formează sufletele extrem de evoluate care aleg să se încarneze, pentru o viață sau mai multe pe Pământ – cazul președintelui Obama - pentru a ajuta omenirea să-și accelereze evoluția. Alte două cazuri, care-mi vin acum în minte, ar fi Tobias și Drumvalo Melchizedec. Sunt, mai ales în această perioadă, o mulțime de astfel de suflete care s-au reîncarnat, pentr a ajuta la accelerarea  evoluției societății umane, a sistemului nostru planetar, în general)

Evident că, pentru sufletele evoluate, încarnarea liber consimțită presupune un efort destul de important pe care-l face acel suflet care se lasă „încarcerat”, ca să spunem așa, în limitările și restricțiile dimensiunii mai joase în care încă vă mai aflațI voi, ca sistem planetar global. 
Momentul actual al unor asemenea reîncarnări este unul special, rarisim, am putea spune, pentru Pământ.

Viața abundă peste tot în Univers, și în timp ce Pământul depreciat a fost "izolat", ca măsură de protecție, pentru a preveni interferențele malefice definitive ale forțelor malefice, programul de redresare elaborat de Divinitate din timp, era pus în aplicare, în vederea recuperării restanțelor acumulate de sistem, și recuplarea civilizației voastre la sistemul universal.

Este adevărat că unele rase ETși-au permis să vă contacteze de-a lungul mai muiltor secole dar prezența lor a fost monitorizată cu atenție de către înaltele comandamente universale. Destinul vostru însă nu a fost compromis, investigatorii din Lumină ai universului încercând tot timpul să ajute la accelerarea conștiinței și la crearea unui model uman din Lumină. Asistența permanentă care vi s-a acordat nu a fost una distructivă ci a căutat să vă ajute în modurile cele mai benefice. Sigur, noi știm că uneori era mai bine să se procedeze altfel, să se adopte o cale diferită, dar nu aveam dreptul să ignorăm sau să încălcăm prevederile Legii Liberului Arbitru. (n.m., excepție acțiunile forțelor malefice care nici ele nu au încălcat această lege, însă, prin diferite metode de corupere și deturnare, au convins multe suflete să accepte să săvârșească unele acte lipsite de lumină). Prin aceste acțiuni, „nepotrivite”, care nu serveau Interesului vostru cel mai Înalt, v-ați încetinit evoluția și v-ați împins sistemul spre dezastru. 
 Pașii recuperatori pe care-i faceți în această perioadă, prin propria voastră voință și ajutați de frații voștri din univers, cu aproparea lui Dumnezeu, sunt cu adevărat gigantici, am putea spune.

Sperăm că veți înțelege mai complet implicațiile acțiunilor perioadei în care vă aflați, astfel încât să nu vă opuneți trendului accelerat crescător al civilizației planetei. Acțiunile voastre conștiente și determinarea vă vor apropia de momentul creării Noii Epoci. În acest sens, responsabilitățile voastre, mai cu seamă în perioada care a mai rămas, au o importanță foarte mare căci ele plantează jaloanele pe drumul spre locul întâlnirii cu noi și recunoașterea de facto a revenirii voastre în marea familie universală, căreia-i aparțineți de drept.

În timpul din urmă a devenit foarte importantă atitudinea de interiorizare prin meditație, adică de plonjare în profunzimile ființei voastre pentru a vă cunoaște Sinele și a întra în legătură cu înaltele vibrații ale tărâmurilor celeste. Celor cărora asemenea „incursiuni” le par imposibile sau foarte dificile, le sugerăm ca măcar să aibe o atitudine deschisă, gata să accepte „imposibilele” minuni ale Divinității.

Desigur, cei mai mulți Lucrătorii în Lumină vor fi chemați mereu să facă ceea ce simt că sunt îndrumați pentru a se conecta sa sufletul șI Sinele lor Înalt șI la conștiințele universale. 


Mike
Sunt SaLuSa de pe Sirius, bucuroasă totdeauna să intru în legătură cu voi, răspunzânt astfel șI dorinței noastre de a vă pregăti cât mai bine pentru a corespunde înaltelor exigențe ale Noii Ere.
Vă asigurăm că prezența fiecăruia dintre voi, acum, în această perioadă, pe Pământ, nu este întâmplătoare șI că ați ales-o pentru un anume scop. GândițI-vă la asta șI militațI pentru a-l afla cât mai curând. Oricum, prezența voastră în acest moment pe planetă este un privilegiu, pentru care trebuie să vă simțIți norocoși și ”aleși”.
Perioada actuală este destul de volatilă, dar ea are un scop divin și reprezintă preambului Epocii de Aur a omenirii.



SURSA: Website: Tree of the Golden Light

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu