miercuri, 29 martie 2023

Y455- Conștiința cetaceelor ​​- Delfini și balene

Publicat 08 aprilie 2021
Traducerea Const. Mihăilescu
 

Yazhi: Plantele nu sunt doar în a cincea densitate, dar ca conștiință sunt peste tot în univers. Ele sunt pur și simplu diferite de animale și de ceea ce oamenii ar putea numi ființe avansate. O civilizație, nu poate fi numită avansată doar pentru că are orașe, nave spațiale sau computere. Înseamnă pur și simplu că ele funcționează diferit intern ca conștiință. Conștiința nu ține de realizările tehnice ci de nivelul spiritual.
Esența unei conștiințe nu depinde neapărat de forma unui corp ci de nivelul pe care vibrează. Așa cum am mai spus, trecerea de la o densitate la alta se face gradual, neexistând granițe între densități (dimensiuni).

Un exemplu în acest sens sunt speciile de cetacee, printre care balenele și delfinii, care, mental, sunt mai avansate decât oamenii de pe Pământ.

Cu toate acestea, ele nu au nevoie de orașe, gadget-uri , utilaje, mijloace de transport etc. La ele totul este interiorizat. Au o minte foarte evoluată, o imaginație bogată și sunt foarte intuitive. Lumile în care trăiesc sunt create de minte, își împărtășesc unii altora impresii, constatări folosind comunicarea telepatică, sunetele sau gestica. La nivelul lor de spiritualizare, aproape că nu au nevoie de nimic altceva decât de propria lor minte. De altfel, creierul lor este mai mare și mai complex decât al oamenilor.

În lumea lor, totul se învârte în jurul cunoașterii proprii lor ființe dar și conștiinței că aparțin unui întreg. Își împărtășesc proiecțiile mentale unul celuilalt. Le place să fie în ceea ce am numi tărâmurile superioare din lumea viselor. Întotdeauna își creează realități imaginându-se într-o lume a perfecțiunii și a armoniei. Toată existența lor este dominată de un neîngrădit sentiment de iubire. Individual sau colectiv, ei trăiesc aproape totdeauna în vibrații înalte. La propriu, dat mai ales mental, ei călătoresc foarte mult și mereu își trimit gânduri pozitive și de vibrație înaltă. Dar este imposibil să știi exact ce gândesc, singura certitudine fiind că nu trăiesc fără a călătorii cine știe unde, prin gândire. Se poate spune că nu au prea multe momente în care să nu călătorească cu gândul în lumile idilice pe care și le imaginează.
Dar ei împărtășesc unii altora diferite concepte, și-și comunică rezultate ale experimentărilor pe care le fac.
Cu deplin temei se poate spune că cetaceele sunt niște visătoare și știu cum să îmbine realitatea cu gândirea destul de elaborată de care sunt capabile. Conceptul lor asupra realității nu este la fel de ferm sau la fel de obiectiv precum este în cazul ființelor umane ( nota C.M.: cu alte cuvinte, nu se simt atât de înrădăcinate în realitatea materială așa cum suntem noi, oamenii), chiar și atunci când percepțiile lor le arată contrariul. Încă nu nu pot înțelege că realitatea este mult mai complexă decât ceea ce cred ele.

Oamenii pur și simplu nu dispun de abilitățile care să-i facă să înțeleagă sau să comunice cu delfinii. Cetaceele gândesc dar nu ca oamenii, și nu se poate spune că le sunt superioare sau nu ci doar că sunt diferite. Imaginația, gândul și ideile, sentimentele și emoțiile sunt motive ilogice pentru ele. E posibil să-mi îmbogățesc cunoștințele în ceea ce le privește după ce voi reuși că comunic cu ele. Interesant este că cetaceele văd oamenii ca ființe destul de limitate mental și spiritual.
Oamenii li se par dezamăgitor de puțin empatici și mult prea ignoranți în unele privințe, ceea ce-i determină să-i urmărească de la distanță, pe cât posibil. Gândurile oamenilor (pe care de obicei le pot interpreta, li se par haotice, instabile și nesigure.

La un cetaceu, în special la un delfinul cenușiu, cu care am avut cel mai mult contact, oamenii pot vedea, înțelege și realiza un spectru foarte îngust de interacțiuni și în niciun caz că aceste viețuitoare ar fi capabile de introspecție.

Un delfin nu va ezita să ajute un om în necaz, dacă e prin preajmă. Poate fi neverosimil, dar un delfin înțelege omul mult mai mult decât acesta delfinul.

Un delfin este aproape cea mai avansată creatură care există în oceanele Pământului, din punct de vedere spiritual.. Cu riscul de a vă pierde simpatia, trebuie să spun că, cetaceele sunt cele mai avansate creaturi spirituale de pe Pământ.

Cu toate acestea, ele încă ucid pentru a se hrăni.. Ele înțeleg situația și mulțumesc peștilor pentru acest sacrificiu.

Interesant este că cetaceele evită să vâneze prin rănirea vânatului; pentru a captura prada, ele folosind „arma” sonoră, care constă în comprimarea aerului pe care-l expulzează cu putere, producând paralizia peștilor și starea lor de inconștiență. Aceeași metodă folosesc și când trebuie să se apere de prădători.

Folosind sonarul, un delfin poate ucide un rechin mare de la 30 m - 40 m distanță. Șocul sonic provocat de delfin poate opri inima rechinului care l-a atacat. Sonarul este amplasat în spatele frunții. Îl pot folosi, de asemenea, pentru a localiza bancurile de pești dar și pentru a evita izbirea de stâncile ori obiectele aflate pe fundul oceanului, mai ales că la mari adâncimi e o beznă completă. Este la fel ca un submarin. „Ghiuleaua” sonoră este lansată cu o mare precizie și are efet letal asupra țintei.
Biologii care studiază viața viețuitoarelor marine știu despre asta, dar, din anumite motive, nu le fac cunoscute publicului.

Principiul „ghiulelei” sonore stă la baza producerii unor arme în special de către ruși și americani, care folosesc uneori chiar delfini antrenați pe post de arme sonore letale. Folosirea delfinilor ca arme sonore este în prezent aproape abandonată deoarece, în unele situații, delfinii refuză cooperarea cu omul, în scopuri distructive.

Delfinii aspiră permanent la o cât mai cuprinzătoare înțelegere. În multe situații, ei experimentează de la distanță, folosindu-și mintea, fără a-și angaja corpul în acțiune. Poate vi se va părea neverosimil, dar delfinii pot accesa, într-o anumită măsură, chiar Înregistrările Akashice nu numai ale cetaceelor dar și ale altor ființe inteligente.
Ei canalizează totul și își împărtășesc descoperirile unii altora. Au capacitatea de a-și imagina că zboară sau înoată printre stele, în marea lor dorință de cunoaștere.

Delfinul cu bot, cunoscut de voi, este doar un aspect foarte limitat al unei creaturi extrem de complexe, definită prin a fi o minte și o ființă care trăiește în propriul vis.
Specia cu care am interacționat eu cel mai mult ea fost delfinul cenușiu din Pacific. Ei veneau să mă vadă când eram pe insula mea și întotdeauna le-am părut interesantă, din anumite motive. Numeroase au fost mesajele pe care mi le-au transmis telepatic, cum ar fi: : "Helo, nu ești de pe aici, nu-i așa? Hei, mă auzi? Pentru noi, ești o ființă ciudată”
Delfinii, mai degrabă, nu vorbesc între ei dar își comunică telepatic toate informațiile de care au nevoie. Folosesc totuși sunete codificate pentru a comunica inclusiv la distanțe mari. Din păcate, volumul inclusiv sonor al traficului maritim (nave și submarine) produce atât de mult zgomot încât le îngreunează viața cetaceelor.
Din acest motiv se folosesc mai eficient de comunicări telepatice.
Au fost mereu prezenți în jurul insulei mele, în grupuri mici. Îi vedeam jucându-se în depărtare sărind valurile. Când erau aproape, rechinii se mutau în cealaltă parte a insulei. În mod clar, rechinii îi evită pe delfini care sunt considerați ca niște soldați mereu înarmați . Așa că, mai bine îi evită. Nimeni nu se încurcă cu ei. Cu toată dantura lor periculoasă, rechinii știu că arma sonoră a delfinilor este mult mai periculoasă.

Cât despre orci, acestea sunt diferite față de delfini în multe privințe, inclusiv în felul cum percep ele lumea, spiritualitatea, dar nu am avut ocazia să fiu aproape de o orcă, așa cum am făcut cu delfinii. Aș spune că delfinii sunt, în general, puțin mai ușor de înțeles pentru noi toți decât alte specii de cetacee.
Totuși, m-am apropiat odată de o balenă cenușie. Dar era era angajată într-un program distractiv care consta în sărituri deasupra apei. Era un exemplar tânăr și am avut senzația că semăna foarte mult cu un delfin mare, din punct de vedere mental. Se hrănea cu krill, nu cu pește.
Știți că în multe locuri, este interzis să interacționezi cu un delfin? Este ilegal să înoți sau să socializezi cu un delfin. Acest lucru se datorează faptului că au ademenea contacte au ca efect o foarte puternică deschidere a minții oamenilor, oferindu-le, de multe ori, experiențe mistice. Mulți oameni care au interacționat cu delfinii pe o perioadă mai lungă, s-au transformat, au evoluat remarcabil spiritual, ceea ce a determinat Cabala să ia măsuri de interzicere a contactului om-delfin, în anumite zone ale planetei, folosindu-se minciuna că delfinii ar fi periculoși pentru om.

În ceea ce privește capturarea delfinilor și menținerea lor în spații limitate, în vederea unor spectacole, cu certitudine că acele ființe devin triste și se simt neajutorate. Este cea mai inumană atitudine pe care o poți avea față de o ființă atât de inteligentă care, prin natura ei, este făcută să trăiască în libertate. Singura lor salvare este că pot evada lăsându-și corpul fizic pentru perioade de timp variabile (între două reprezentații, să zicem.)

Se spune că cetaceele provin din sistemul stelar Sirius. Credința mea este că ele nu pot fi restrânse doar la sistemul solar Sirius. Puteți numi delfinii creaturi divine, deoarece aceștia nu trăiesc doar în plan fizic ci, în mare parte, în planuri superioare.

https://swaruu.org/transcripts/consciousness-of-the-cetaceans-dolphins-and-whales-no-video

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu