sâmbătă, 23 martie 2019

Nașul vaccinurilor admite că s-au făcut experimente pe copii orfani și cu handicap

Dr. Stanley Plotkin este un medic cunoscut, care a jucat un rol foarte important în fabricarea vaccinurilor multiple. Este cunoscut ca unul dintre „nașii” vaccinurilor, un „medicament” care este puternic comercializat ca una dintre cele mai de succes realizări medicale din istorie. Oricine pune la îndoială această narațiune și siguranța vaccinurilor se confruntă adesea cu ridiculizarea, în ciuda a mii de studii științifice publicate în reviste, evaluate de biologi care se opun cu fermitate informațiilor de propagandă despre vaccinurile convenționale, publicate de agențiile guvernamentale de reglementare a sănătății, cum ar fi Food and Drug Administration (FDA) sau Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).
Dr. Stanley Plotkin
Dezvoltarea vaccinurilor este în mod clar sub semnul întrebării, după cum se va observa mai jos. Următoarele informații au fost preluate din postarea video a unei declarații a dr. Stanley Plotkin, făcută sub jurământ. În aceasta, el admite utilizarea orfanilor, a copiilor cu handicap mental, a pruncilor, și a populațiilor care au fost supuse regulilor coloniale pentru testarea vaccinurilor, cel mai adesea în Africa, prin diverse programe așa-zis umanitare, finanțate cu mare pompă de miliardari precum criminalul în masă Bill Gates.
Pe baza cercetărilor, câteva exemple de experimente pe oameni ar putea fi regăsite și în Canada, unde populația a fost folosită de companiile farmaceutice pentru testarea unor medicamente, precum și în cadrul programului american de control mental, MK Ultra.
Aceste fapte odioase sunt complet lipsite de etică medicală și, din nefericire, așa ceva încă se petrece în locuri precum Africa și India.
Avocat: Ați folosit vreodată orfani pentru a studia un vaccin experimental? 
Dr. Plotkin: Da.
Avocat: Ați folosit vreodată persoane cu dizabilități mintale pentru a studia un vaccin experimental? 
Dr. Plotkin: Nu-mi amintesc să fi făcut vreodată studii asupra persoanelor cu handicap mintal. La acea vreme, în anii 1960, nu a fost o practică neobișnuită.
Avocat: Nu este clar răspunsul dvs. Îmi pare rău. Ați folosit vreodată persoane cu handicap mintal pentru a studia un vaccin experimental? 
Dr. Plotkin: Ceea ce vreau să spun este că nu-mi amintesc dacă au făcut-o în mod special, dar că în anii 1960 nu era neobișnuit să faci asta. Și nu aș nega faptul că am făcut-o.
Avocat: Ei bine, există un articol intitulat „Atenuarea virusului rubeolic RA 27/3 în celulele diploide umane WI38”. Sunteți familiarizat cu acest articol? 
Dr. Plotkin: Da.
Avocat: În acel articol, unul dintre lucrurile menționate este că 13 copii seronegativi cu retard mental au primit vaccinul RA 27/3? 
Dr. Plotkin: Bine. Ei bine, atunci, în acest caz, asta am făcut.
Avocat: V-ați exprimat vreodată că este mai bine să efectuați experimente pe cei mai puțin susceptibili de a contribui la societate, cum ar fi copiii cu handicap, decât pe copiii orfani sau adulți fără handicap? 
Dr. Plotkin: Nu-mi amintesc în mod special, dar e posibil.
Avocat: Vă aduceţi aminte dacă aţi scris vreodată editorului „Etică pe experimente umane”? 
Dr. Plotkin: Nu-mi amintesc în mod special, dar ar fi bine.
Avocat: Vă prezint ceea ce a fost marcat ca Proba 43. Recunoașteţi scrisoarea pe care aţi scris-o editorului? 
Dr. Plotkin: Da.
Avocat: Ați scris această scrisoare? 
Dr. Plotkin: Da.
Avocat: Este unul dintre lucrurile pe care le-aţi scris: „Întrebarea este dacă trebuie să facem experimente pe adulți care funcționează pe deplin și pe copiii care au potențial de contribuție la societate sau să se efectueze studii inițiale la copii și adulți care nu au potențial social?” 
Dr. Plotkin: Da.
Avocat: Ați folosit vreodată bebelușii mamelor din închisoare pentru a studia un vaccin experimental? 
Dr. Plotkin: Da.
Avocat: Ați folosit vreodată persoane din colonii pentru a studia un vaccin experimental? 
Dr. Plotkin: Da.
Iată interviul integral:
Este necesar să punem la îndoială siguranța vaccinurilor. Există mai multe motive întemeiate pentru a evita vaccinările, dar frica împreună cu ideea că vaccinurile sunt complet sigure par să fie folosite de guvernele corupte pentru a-i determina pe majoritatea oamenilor să se vaccineze, atât pe ei înșiși cât și pe copiii lor.
Dacă privim la cazurile DDT-ului, sau al tutunului, observăm că la fel se spunea despre acestea în urmă cu 50-60 de ani, că sunt sigure...
Este destul de evident că oricine crede că vaccinurile sunt 100% eficiente, sigure și necesare nu a făcut niciun studiu independent și nu a analizat problema în sine. Cum putem să ne bazăm cu adevărat pe profesioniștii din domeniul sănătății, atunci când aceștia învață doar cum funcționează vaccinurile și nu învață nimic despre siguranța acestora, despre ingredientele lor (care de foarte multe ori nu sunt afișate de către producător) și despre efectele acumulării acestor substanțe în organism, precum și despre toată frauda și corupția din sistemul medico-farmaceutic, care au fost expuse? Foarte mulți dintre părinții tineri dar nu numai, admit că nu au timp pentru așa ceva și lasă totul în grija specialiștilor.
Dar a fi corect informați este o necesitate pentru toți părinții, altfel, această comoditate se poate transforma într-o problemă, chiar pe viață, a copiilor … și atunci ce mai rămâne de făcut?!
Autismul și dezbaterea privind vaccinurile
Dezbaterea asupra faptului dacă vaccinurile contribuie sau nu la dezvoltarea autismului este departe de a fi rezolvată. Multe familii (din SUA) au crezut că pruncul lor se va dezvolta în mod normal după vaccinare (nu „imunizare” cum se folosește adesea în mass-media, este un termen fals, n.b.), dar apoi, după ce au primit ,,imunizări” de rutină, au făcut autism.
CDC declară în mod oficial că vaccinurile nu provoacă autism, cu toate acestea, Programul SUA de Compensare a Vătămărilor Provocate de Vaccinuri a acordat compensații financiare părinților copiilor cu autism, deoarece vaccinurile nu au putut fi excluse drept cauză a afectării neurologice a acestora:
https://www.focusforhealth.org/nvicp/
https://www.focusforhealth.org/autism-and-vaccine-debate/#1986-changes-in-vaccine-policy
https://www.focusforhealth.org/autism-and-vaccine-debate/#thimerosal-in-vaccines-today
1986 – Modificări ale politicii privind vaccinurile
Până la mijlocul anilor 1980, producătorii de vaccinuri pierdeau atât de mulți bani în procesele de compensare a efectelor nocive ale vaccinurilor, încât amenințau că vor opri producția de vaccinuri pentru a-și salva și proteja profiturile. Cu intenția de a păstra programul de vaccinare, Congresul a adoptat o nouă lege, iar cei afectați de vaccinuri nu mai pot da în judecată producătorii vaccinului care i-au afectat. În schimb, părinții este necesar să prezinte petiții către Programul Național de Compensare a Vătămărilor Provocate de Vaccinuri (NVICP), finanțat de guvern.
Scutite de orice răspundere, companiile farmaceutice au adăugat vaccinuri pentru patru boli noi, rezultând un total de zece shot-uri suplimentare înainte de vârsta de un an. Aceste vaccinuri au fost administrate mai devreme în viața copiilor decât oricând. Din anii 1940, când au fost diagnosticate primele cazuri de autism, până în anii 1980, când programul de vaccinare a fost extins, rata autismului a rămas relativ stabilă. La începutul anilor 1990, totuși, părinții și medicii au fost martorii începutului „epidemiei” de autism. În doar un deceniu, rata autismului a crescut cu 500%, de la 1 din 2.500, la 1 din 500.
CDC neagă orice conexiune, afirmând că „nu s-au găsit legături între ingredientele vaccinurilor și autism”. Această negare continuă a CDC, vine în pofida următoarelor date:
- În anul 2014, William Thompson, un dezvăluitor care a lucrat la Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), a declarat că el și alți cercetători „au omis informații semnificative din punct de vedere statistic” din studiul lor din 2004 finanțat de CDC. Studiul eronat a fost folosit pentru a susține poziția lor că nu există nicio legătură între vaccinuri și autism. O reanaliză a rezultatelor a arătat o legătură între băieții afro-americani și o incidență mai mare a autismului dacă au primit vaccinul MMR înainte de vârsta de 36 de luni.
Programul Național de Compensare a Vătămărilor Provocate de Vaccinuri (la noi în țară nu există o astfel de autoritate, n.b.) a acordat familiei Hannah Poling aproximativ 1,5 milioane de dolari compensare pentru rolul vaccinului în diagnosticul său legat de autism. Revista TIMEa scris despre acest caz într-un articol din anul 2008: „Nu există nicio îndoială că decizia instanței de a acorda despăgubiri familiei Poling lasă un semn de întrebare – în ceea ce a fost o apărare fără rezerve a siguranței vaccinului în ceea ce privește autismul. Dacă Hannah Poling avea o condiție care o făcea vulnerabilă de a fi afectată de vaccinuri, este întemeiat și logic că și alți copii ar putea avea, de asemenea, astfel de vulnerabilități.”
Thimerosal în vaccinurile de astăzi: mesaje mixte
Primele cazuri de autism au fost diagnosticate la copiii născuți în anii 1930, când au intrat pe piață primele vaccinuri care conțin thimerosal, un conservant care conține mercur. Odată cu extinderea programului de vaccinare începând cu sfârșitul anilor 1980, doza cumulată de thimerosal administrat copiilor complet vaccinați a variat de la 75 micrograme până la 187,5 micrograme în primele șase luni de viață. Potrivit Agenției pentru Protecția Mediului (EPA), cea mai mare cantitate sigură de thimerosal pentru un copil în vârstă de șase luni (cu o greutate sănătoasă) este de 1,6 micrograme.
În ciuda recomandărilor din partea Institutului de Medicină (OIM) din 1999 de a se elimina din toate tipurile de vaccinuri thimerosalul, astăzi, copiii cu vârsta sub 6 luni primesc încă mercur sub formă de thimerosal la niveluri mai mari decât limitele de siguranță ale EPA, dacă primesc vaccinuri din flacon cu vaccinuri multiple. Deși nu au fost testate niciodată pentru siguranță la femeile gravide, aceleași vaccinuri antigripale conservate cu mercur sunt date și în timpul tuturor trimestrelor de sarcină.
Concluziile le trageți dumneavoastră, iar hotărârea voastră, în calitate de părinți, va influența copilul pe mai târziu, în bine sau în rău…
yogaesoteric
18 martie 2019



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu