vineri, 16 decembrie 2016

Prostia feminină fără margini ce le caracterizează pe acele femei care sunt obsedate să îşi distrugă sănătatea şi bunăstarea propriului trup...


...doar pentru că au îmbrăţişat ideea cretină de „a fi în pas cu moda“

Moda feminină referitoare la forma trupească a cunoscut de-a lungul timpului multe tendințe aberante. Mai puţin cunoscut este însă faptul că aceste tendinţe bizare au fost inventate şi apoi promovate mai ales de către unii bărbați misogini, lipsiți de virilitate, ori de către homosexuali.
În general, bărbaţii care au complexe de inferioritate, conştientizate sau nu, faţă de așa-zis-ul „sex slab“ au făcut să se răspândească în rândul femeilor naive şi credule anumite tendințe stranii, menite să le scadă vitalitatea și forța subtilă ocultă, tocmai pentru ca ele să poată fi apoi mai ușor de controlat și de supus instinctelor şi poftelor acestor bărbaţi care au mari carențe din punct de vedere al masculinității lor.
Din nefericire, multe femei nu numai că au acceptat să fie tratate în acest mod degradant, dar și-au însușit, multe dintre ele, astfel de modele absurde, dând dovadă de o prostie crasă și ajungând chiar să se considere „frumoase“ și „atrăgătoare“ doar dacă sunt extrem de slabe trupește, chiar scheletice, sau dacă dimensiunea sânilor lor devine extrem de redusă, aproape deloc vizibilă.
Prin această acceptare pasivă şi lipsită de un elementar bun-simţ şi inteligenţă, care le-ar ajuta să-şi dea seama de aberația acestui demers, în rândul femeilor acaparate de aceste manifestări obsesive au început să se manifeste tendințe autodistructive și de autorespingere accentuată, care apoi au constituit baza generării multor altor tulburări, afecțiuni sau chiar boli grave în fiinţa lor.
O astfel de modă feminină perversă a fost lansată recent cu ajutorul internetului, originea acestei mode fiind chiar China. O astfel de modă bizară se numește „provocarea A4“, nume care i-a fost atribuit după mărimea formatului colii de hârtie cu acelaşi nume, A4. „Provocarea A4“ constituie ultimul dictat în mod evident imbecil la adresa formei trupeşti feminine, care este în prezent în vogă pe rețelele de comunicare socială. Această nouă aşa-zis modă pretinde că femeia trebuie să fie la fel de subțire ca o coală de hârtie, iar talia ei nu trebuie să depășească 21 de centimetri, adică exact dimensiunea laturii unei coli de hârtie de format A4. În mod surprinzător, această modă bizară şi distructivă a fost cu ușurință adoptată, iar apoi a ajuns să se extindă rapid prin intermediul reţelei Weibo, o binecunoscută rețea de comunicare chinezească similară Twitter-ului occidental, depășind apoi cu rapiditate graniţele Chinei. Astfel, adesea apar pe internet imagini fotografice jalnice ale unor tinere subnutrite, care îşi exhibă busturile filiforme.
După promovarea unor tendinţe extrem de bizare şi autodistructive, cum ar fi spre exemplu recurgerea la extirparea chirurgicală a ultimei perechi de coaste, astfel ca talia femeii să fie cât mai îngustă, sau la excizia degetului al patrulea de la picior, pentru ca acesta să devină şi mai subțire, pentru că doar așa „ar arăta bine în pantofi“, în viziunea lor aberantă, această nouă modă a taliei filiforme îi îngrijorează din ce în ce mai mult pe medici, care consideră că un asemenea curent de opinie extrem de distructiv poate produce o recrudescență a cazurilor de anorexie şi poate conduce la grave tulburări psihice şi totodată organice ce apar în zona abdominală.
Anorexia are la bază un dezechilibru psiho-emoțional care generează o stare de autorespingere puternică, astfel că persoana în cauză ajunge să nu se mai alimenteze normal, refuzând sistematic hrana. În plus, adesea, persoana în cauză se extenuează prin anumite exerciții fizice solicitante, exerciţii ce sunt realizate în mod forţat cu scopul de a deveni cât mai slabă. La bază se află impresia subiectivă, halucinantă, persistentă că o astfel de persoană nu este niciodată suficient de slabă, până când ajunge să se decupleze total de la energiile vitale fundamentale ale vieții. Aceasta predispune fiinţa respectivă la apariţia unor tulburări extrem de grave sau chiar la părăsirea definitivă a trupului prin așa-zisa moarte.
Pe lângă această situație extrem de gravă mai există, din nefericire, și alte situaţii critice, care împiedică trăirea unei vieți fericite, pline de bunăstare, așa cum ar fi şi firesc. Apare astfel o stare de devitalizare generală cronică, ce face imposibilă trăirea unei vieți normale, armonioase, ființa neavând resurse energetice suficiente nici pentru a duce o viață cât de cât activă şi sănătoasă, nici pentru a putea simți și trăi emoții benefice cum sunt bucuria, entuziasmul sau iubirea.
Fiinţei în cauză îi dispare libidoul, îi scade energia psihică legată de impulsurile vitale – în special cel sexual, atât de necesar angrenării interacțiunilor erotice – şi astfel ea nu mai este capabilă să manifeste nici iubire. Asemenea femei nu sunt capabile să trăiască stări sublime de orgasm, ca să nu mai vorbim despre accesul la stări superioare de conștiință care ar rezulta în urma unei practici spirituale adecvate, pentru simplul motiv că nu au cu ce să susțină toate acestea.
Acestor femei le devin practic inaccesibile stările de bucurie, de împlinire şi de fericire. În schimb, datorită erorii fundamentale radicale pe care o fac, ele ajung să aibă mai mereu stări de depresie şi să sufere de tot felul de nevroze şi/sau psihoze, aceste probleme devenind din ce în ce mai frecvente și mai greu de tratat.
De asemenea, imunitatea generală a organismului scade în mod dramatic și diferite alte boli se instalează cu o mult mai mare ușurință. O altă problemă foarte gravă care decurge de aici este aceea că, adesea, resimțind această incapacitate de a dispune de suficientă energie în viața lor, astfel de ființe feminine ajung să recurgă la diferite substanțe excitante, de genul alcoolului sau al diferitelor droguri, substanțe stupefiante sau halucinogene, pe care le consumă cu o inconştienţă crasă, degradându-se apoi şi mai mult din punct de vedere fizic şi psihic.
Toate acestea însă sunt acceptate în mod iresponsabil de unele femei doar cu scopul imbecil de a arăta, zice-se, „bine“ conform unor astfel de standarde şi rigori aberante care nesocotesc întru totul aspectele reale ale frumuseții feminine, ce sunt reflectate prin proporția clasică a numărului de aur, care este marca evidentă a armoniei divine și a adevăratei frumuseți.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu