marți, 12 noiembrie 2013

VIAȚA PE ALTE PLANETE (2)


Mesaj comun de la: Lord Sanat Kumara, Lord Ashtar, Lord Krishna, Lord Adrigon, Lady Nina și alții. 

(ultima parte)  

(2 nov.2013; prin Trillia Gia și Rananda Kumara).

SIRIUS: - Aceasta planeta se află în sistemul de stele Sirius A și este protejată de un dublu câmp de forță elicoidal, înființat după invazia agresivă asupra planetei, întreprinsă cândva de către vecinii de pe ORIONUL inferioar. Această dublu câmp electromagnetic de mare forță, asigură protecția planetei prin limitarea duratei vizitelor celor veniți de pe alte planete sau siteme stelare, limită care, uneori, poate fi redusă doar la câteva ore. Monarhul absolut al vieții spirituale de pe această planetă este Lord Krishna, supranumit ”Cel vechi de zile” (n.m. Cel Bătrân). Templul lui  este amplasat pe un deal cu vedere spre orașul Vrindavan, aflat la poalele acestei înălțimi. 

Pentru a ajunge la templu, vizitatorul trebuie să străbată mai multe etape, timp în care va pronunța și repeta o rugăciune  (n.m., ca pe o mantră). 

Lord Krishna
Clima planetei este, în general, tropicală, dar există și zone mai reci unde se află majoritatea terenului agricol, pe care se cultivă cereale și legume. Tot aici se află și întinse livezi de pomi fructiferi. O mică parte din hrana necesară este importată de pe alte planete. 

Pe Pământ, Cultura Hindu din India a fost adusă de pe SIRIUS, de către un aspect al Dl-ui Krishna. Între cele două culturi există similitudini uimitoare.

Sistemul de caste este aproape identic cu cel din India iar brahmanii reprezintă casta cea mai importantă.

Pe Sirius, castele inferioare sunt tratate cu respect și nimeni nu este considerat fără drepturi și libertăți.

Aici lipsesc mahalalele întâlnite în India voastră sau în alte locuri de pe Pământ. Siriusienii care fac parte din marea castă au culoarea pielii albă și foarte palidă, cu o tentă albăstruie, ochii mari, de culoare verde-pal, iar părul lor este blod deschis.

Femeile căsătorite își poartă părul strâns într-un coc, celelalte îl au, în general, despletit și neadunat în coc.

Castele inferioare sunt cele care efectuiază muncile manuale și fac acest lucru, în general, în aer liber, și îmbrăcați lejer. Din acest motiv, pilea lor este mai bronzată, căci este expusă mai mult razelor solare.  

Înălțimea siriusienilor este cuprinsă între 7 și 8 ft.(2,1-2,4 m), bărbații fiind, de regulă,  mai înalți decât femeile.

Ca și în India, femeile poartă sari, la cele din caste sariul având broderii din aur, asortate cu diverse bijuterii deasemenea din aur și prinse pe brațe, pe corp sau în păr.

Orasele sunt comparabile ca marime cu orașele de pe Pământ, cu clădiri înalte, în special în cartierele rezidențiale. Există, de asemenea, edificii care adăpostesc teatre și multe restaurante.
Casta înaltei clase conducătoare locuiește în vile somtuoase, ridicate pe dealuri, cu vedere la mare.

Guvernul planetar este condus de către D-l. Krishna și familia conducătoare. Așa cum am menționat, toate templele destinate zeităților, se află amplasate pe dealuri.

Trillia Gia
De-a lungul litoralului ființează o puternică industrie legată de pescut. Pe Sirius lumea mâncă în special pește, legume, sucuri de fructe și băuturi sau pireuri de legume sau de fructe.

Siriusienii au trimis, de-a lungul timpului, reprezentanți exploratori pe mai multe planete, înclusiv pe Pământ, cu scopul de a ajuta populația autohtonă (dacă aceasta exista) să evoluieze mai repede civilizațional. Acolo unde asemenea civilizații nu au existat, siriusienii au făcut munca de pionerat în crearea unor grupuri care, în timp, au devenit populația acelei planete.
Sirius este planeta originară a channelerului, Trillia Gia, și ea făcea parte din marea Castă Sirian Starseed (Casta Siriusiasnă a Semințelor Stelare).



MEDINA 
Deși  aceasta este planeta principală în sistemul Pleiadian de stele, Serana din apropiere, este cea care cultivă și furnizează cele mai multe produse alimentare.

Medina este mai mult o planetă pustie, formată din mai multe insule, cu canale de apă dulce între ele. Unele dintre aceste canale seacă în sezonul cald, atunci când temperaturile pot ajunge la180 -150 grd. F (82,2 grd.C - 65,5 grd.C). Iarna, temperaturile sunt mult mai acceptabile, adică de cca 26 grd.C.

Trecerea de la sezonul cald la cel rece se face prin unul umed.
Orașul Medina este situat pe una dintre cele mai mari insule, numită insula "MAU BENE", și se aflată în mijlocul unei zone de deșert. Pe solul acesta uscat cresc multe soiuri de cactuși, inclusiv cele din specia uriașă Saguaro.

Metropola MEDINA se află la poalele unui lanț muntos.

Pentru a se apăra de nisipul adus de vânturi, localnicii au construit în jurul orașului și al caselor ziduri protectoare.

Înafara de Marele Templu Shemont, siriusienii au mai construit un mare templu de formă piramidală, care depășește Piramida Giza de pe Pământ dar este mai mic decât Shemont. Pe fiecare dintre insule există căte o metropolă sau un oraș mai mic. Fiecare oraș are, dispusă central, cel puțin o piață mare și tot felul de magazine. Locuințele sunt plasate mai la periferie, iar orașele sunt înconjurate de ziduri, cu scopul menționat mai sus. Pe insula MauBene există cinci orașe mai mari.
În orașul Medina se află Marele Templu "Shemont ", construit în cinstea divinității feminine "Shekinah”.  
Înafara de Marele Templu Shemont, siriusienii au mai construit un mare tremplu de formă piramidală, care depășește Piramida Giza de pe Pământ dar este mai mic decât Shemont. Marea Preoteasă a templului Shemont este Marjaran, personalitate deținătoare a Flacării Gemene Rananda. 
Din cauza climatului cald, casele sunt construite și cu niveluri niveluri subterane. Numărul nivelurilor subterane nu este, deobicei, mai mare de patru. La parter există doar o intrare cu scări care duc în jos spre nivelurile subterane. Parterul este înconjurat de un zid care-l protejează de nisipurile aduse de furtuni. În această ”curte” înconjurată de ziduri există grădini cu flori. De obicei, între partea subterană a clădirilor există căi de comunicare (un fel de tunele), acesta însemnând că, pentru a ajunge la vecini, sau mai departe, nu este necesar să ieși la suprafață.

Se practică un comerț susținut atât între diverse localități de pe insulele planetei cât și cu alte planete. Avem un oraș unde există un mare șantier pentru construcția navelor de transport sau spațiale.

În Medina își are domiciliul Lord Adrigon (Ade - ree - Yon), cel care a construit Flota Pleiadiană și marea navă spațială "The White Winds" (”Vânturile Albe”). 

Familia mediniană numără până la 100 de indivizi, care locuiesc, în general, în același campus. Obișnuit, o familie nu este mai mare de 20-30 de persoane, care să locuiască în același imobil. Pentru pleiadieni, structura familiei este foarte importantă. În ceea ce privește hrănirea, de obicei, în fiecare zi se sevesc doar două mese, la acest adevărat ceremonial participând toți membri de familie.
 
Înălțimea medinienilor este cuprinsă între 2,2 -2,4 m (bărbații) și 1,9 -2,2 m (femeile).

În general, aceste ființei au părul negru, purtat până la umăr iar femeile, îl lasă până la brâu sau până la genunchi. Destui au părul blond-auriu sau blond-deschis (spre alb). Ochii ambelor sexe sunt foarte mari, frumoși și ovalizați iar irisul prezintă irizații (purpuriu).

Pielea lor are culoarea bronzului îmbogățit cu aur. Femeile sunt recunoscute pentru frumusețea lor extremă. Părul lor, în general, blond, lung până la genunchi, este lăsat liber (despletit). Dar sunt și multe femei care au părul de culoare albastru-negru iar unele, foarte puține, sunt roșcate, cu un ten bine asortat.

Obișnuit, roșcatele sunt preotese din Marele Templu al Shemont. Ele nu fac parte niciodată din Comandament și sunt, în general, mai scunde decât media: în jur 2,1 metri înălțime.
Hainele pe care le poartă medinienii sunt luminoase, de culoari deschise, din cauza climei calde, frecvent culoarea albă fiind cea preferată. Atât bărbații cât și femeile poartă un fel de rochii lungi până la gleznă, peste care, dacă este cazul, îmbracă o robă (plerină). La ocazii festive, femeile poartă broderii în jurul gâtului, la mâneci sau la tiv.

În jurul taliei, se poartă, de asemenea, curele luxoase, prevăzute cu pangici din aur sau aurite. Frecvent, cureaua luxoasă, cu panglica de aur, în jurul taliei, de multe ori este încrustată cu pietre prețioase. Uneori, pe această centură este aplicat blazonul familiei.

Cele mai multe dintre informațiile de mai sus au fost furnizate prin intermediul channelerului Trillia Gia, care a trăit pe Sirius, unde a avut un rang înalt de Starseed (Sămânță stelară) în sistemul Sirius A. La elaborarea acestor informații au colaborat: Lord Sanat Kumara, Lord Ashtar, Lord Krishna, Lord Adrigon, Lady Nina și alții, prin mijlocirea asigurată de Trillia Gia și Rananda Kumara. 

SURSA: http://www.ascensionearth2012.org

(C.M.)

Un comentariu: