duminică, 4 august 2013

Aerul viciat din masină.



Nu e de mirare ca mai multi oameni mor de cancer decât se intampla înainte. Ne întrebăm de unde vine aceasta cauza?

Mulți oameni sunt în mașinile lor, de dimineata pana seara, 7 zile pe săptămână.

Vă rugăm să transmiteti acest lucru la cat mai multi oameni posibil. Sa nu fie prea târziu pentru a face unele modificări in comportamentul nostru.

Deschideți ferestrele pentru un timp, apoi intrati in masina si, după câteva minute, porniți AC. Vă rugăm să nu porniți AC de îndată ce intrați în mașină.
Iată de ce: Conform cercetarilor, tabloul de bord al masinii, scaune, AC, conducte, de fapt toate obiectele sunt din material plastic în vehiculul dumneavoastră si, expuse la caldura de la lumina soarelui, emit benzen, o toxina care cauzează cancer. O substanță cancerigenă de mare impact. Nu dai importanta la mirosul de plastic incins din masina ta pentru ca te grabesti...
Benzenul cauzeaza cancer la oase, anemie si reduce celulele albe din sange. Expunerea prelungită poate provoca leucemie si creste riscul unor forme de cancer. Acesta poate provoca, de asemenea, avorturi spontane la femeile gravide.
Nivelul acceptat de benzene este de 50 mg pe sq.ft.

O mașină parcată intr-un spatiu interior, cu ferestrele închise, va conține 400-800 mg de benzen - de 8 ori nivelul acceptabil.
Dacă masina este parcata în aer liber, în soare, la o temperatură de peste 60 de  grade F (~15,5 Celsius), nivelul de  benzen ajunge până la 2000-4000 mg, de  40 de ori peste nivelul acceptabil.

Oamenii care intra in masina, păstrând ferestrele închise, în cele din urmă vor inhala cantitati excesive de toxine benzen.

Benzenul este o toxină care afectează rinichii și ficatul și este extrem de dificil sa o elimini din corp.

Deci, prieteni, vă rugăm să deschideți ferestrele și ușile de la masina voastra,
asteptati un timp pentru evacuarea benzenului din interior și abia apoi pătrundeți în habitaclu.
Aveti o obligație morală să împărtășiti si altor persoane aceste informatii.

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu