..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 aprilie 2021

INCENDIAR – Dr. Oana Mihaela Secară, Președinte al CA al Spitalului Județean de Urgență Bacău: Vaccinații fac și ei boala și o transmit. Cei care se vaccinează nu protejează pe nimeni.

 20 aprilie 2021

În urmă cu câteva zile, o înregistrare cu dr. Oana Mihaela Secară, Președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Bacău devenea virală pe internet, lucrurile curajoase spuse de acest medic lovind în toată șandramaua Pandemică.

(nota C.M.: Aici ar trebui să apară fotografia cu chipul dr. Oana Mihaela însă cei care sunt împotriva cunoașterii adevărului fac imposibilă această preluare de imagine)

Înregistrarea o puteți vedea mai jos dar, pentru cei care au mai puțin timp la dispoziție, iată câteva extrase semnificative din declarațiile medicului, puse la dispoziție de AciveNews.ro:

Dr. Oana Mihaela Secară: „Nu au murit mai mulți oameni în 2020 decât în 2019.

Când murea un bolnav de cancer în urma unei pneumonii, noi niciodată nu scriam că a murit de pneumonie. Dar acum trebuie să trecem că a murit cu Covid, când a murit de fapt de cancer.

Masca ne face un deserviciu: avem o imunitate din ce în ce mai scăzută pe măsură ce purtăm mască. Nu trebuie să ne ferim de microorganisme, ele ne stimulează și ne fac sistemul imunitar mai puternic.

În momentul în care introducem ARNm în organism există risc de modificare genetică.

Vaccinarea obligatorie e cea mai mare abdicare de la rolul de medic – un medic nu ar putea să injecteze pe cineva în mod forțat. Așa ceva nu se poate. Omul trebuie informat, nu discriminat, și să decidă liber. Când veneau la noi la spital pacienți cu piciorul gangrenat și le spuneam că trebuie să le amputăm piciorul pentru a le salva viața, unii dintre ei nu acceptau așa ceva, preferau să moară acasă decât să trăiască fără un picior. Iar noi, ca medici, îi informam, dar nu puteam să îi operăm împotriva dorinței lor. Același principiu se aplică și în privința vaccinării Covid.

Ni se spune: Îi vaccinăm obligatoriu pentru că sunt niște proști și nu știu ce e mai bine pentru ei. O să le facem binele cu forța. Dimpotrivă, românii au un bun-simț extraordinar.

Este nesimțit să îi spui omului că e egoist și iresponsabil pentru că nu dorește să se vaccineze și „să îi protejeze pe ceilalți”. Această boală nu va dispărea niciodată, la fel ca gripa, și vom fi imuni la ea, cu timpul.

Vaccinații fac și ei boala și o transmit. Nimeni care se vaccinează nu protejează pe nimeni.

Teoretic, din momentul în care introduci o informație genetică ce poate modifica informația genetică a celulei, este crima perfectă! La fel ca în cazul virusului HIV. Mori pentru că sistemul tău imunitar nu mai face ceea ce a fost menit să facă, el face cu totul altceva, fiindcă i s-a modificat informația genetică.

„Până nu va fi toată lumea în siguranță, nimeni nu va fi în siguranță”, a spus un economist, care nu are studii medicale. Noi suntem 99% în siguranță, iar cei 1% sunt pierderi colaterale, pe care ni le-am asumat. De ce să ne sinucidem noi pentru că alții mor?

Măsura închiderii, ineficientă. Nu are nici o legătură transmiterea virusului cu închiderea economiei. Lockdown-ul nu a făcut decât să accelereze transmiterea după deschidere.

Masca, același lucru: nu poate preveni transmiterea virusului. Cu atât mai puțin în spații deschise!

Vaccinarea accelerează transmiterea virusului!!! După începerea campaniei de vaccinare a izbucnit numărul de cazuri. Ei știau că acest lucru se va întâmpla, de aceea au insistat atât de mult să grăbească vaccinarea. (Exemple din Marea Britanie, Israel și România)

Noi creăm problema și tot noi vă găsim soluțiile – nu este corect așa ceva! Lasă lucrurile în ritmul lor!”, sunt doar câteva dintre concluziile d-nei dr. Oana Mihaela Secară.

Citește aici reacțiile oficialilor după viralizarea înregistrării cu dr. Oana Mihaela Secară: ActiveNews.ro

Daniel Roxin

https://daniel-roxin.ro/incendiar-dr-oana-mihaela-secara-presedinte-al-ca-al-spitalului-judetean-de-urgenta-bacau-vaccinatii-fac-si-ei-boala-si-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu