..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 13 noiembrie 2019

Reţeaua wireless 5G – o acoperire ridicolă pentru controlul global


Să începem cu câteva citate pentru a crea un fundament de înţelegere pentru toți cititorii. 

- Referitor la viteza 5G, pentru cei care doresc să descarce de pe internet un întreg sezon din programul favorit de divertisment în două secunde: 
Următoarea (cea de a cincea) generație de tehnologie celulară este cea care promite să crească în mod semnificativ viteza, acoperirea și capacitatea de răspuns a rețelelor fără fir (wireless).




Cât de rapid? Gândiți-vă la o viteză de 10-100 de ori mai mare decât cea a conexiunii obișnuite a telefonului dvs., și chiar mai rapidă decât orice ați putea obține cu o conexiune prin cablu optic la dvs. acasă. (Veți putea descărca un întreg sezon de mărimea celor ale serialului «Stranger Things» în câteva secunde)

- Nebunia instalării de antene pentru tehnologia 5G cu mănunchiuri de mii de transmițătoare mici la fiecare sută de metri: 
Următorul nivel în tehnologia celulară, sistemul 5G, va aduce o conexiune wireless la internet de viteza fulgerului și mii de antene pentru multe cartiere în care turnurile celulare (pentru telefonie mobilă) au fost mult timp interzise.ˮ

Companiile de tehnologie wireless cer Congresului şi puterilor legiuitoare statale să ușureze instalarea polilor (de antene) anulând legile zonale care deseori restricţionează aceasta, în mod particular în apropierea caselor. Eforturile lobbiştilor au alarmat oficialii locali din întreaga ţară. Ei spun că este necesar să se asigure că în comunităţile lor nu se va ajunge la instalarea de stâlpi de antene disgraţioşi aglomeraţi pe trotuare, străzi şi în faţa curţilor.ˮ

Autorităţile de asemenea primesc plângeri de la cetăţeni (rezidenţi) îngrijoraţi de posibilele ameninţări la adresa sănătăţii reprezentate de funcţionarea pe termen lung a acestor antene. Până acum, mare parte din echipamentul de telefonie celulară care emite energie de frecvenţă radio a fost găzduit în turnuri mari special destinate şi amplasate la sute de metri de case (dar care erau de asemenea nocivi pentru sănătate). Noua tehnologie «cu celule mici» utilizează mult mai multe antene şi transmiţători care sunt mai mici şi de putere redusă, dar adunaţi în grupuri şi amplasaţi mai aproape de sol.ˮ – scrie The Washington Post.

Tehnologia 5G face parte din planul unui viitor pe care doar „elita” dementă şi-l doreşte. Pentru restul omenirii, este o catastrofă în derulare.

Agenda ocultată în ceea ce priveşte tehnologia 5G

Cu câteva zeci de ani în urmă, a fost demarată o mişcare pentru crearea unei reţele de electricitate interconectată pentru întreaga planetă. Oamenilor li s-a spus că aceasta ar fi singura modalitate de a se evita irosirea unor cantităţi uriaşe de energie electrică şi că, iată, toate naţiunile şi popoarele vor păşi într-un secol 21 modern. Dar între timp s-a ajuns la o poveste diferită – ceea ce este o păcăleală clasică, mai întâi este aruncată o momeală şi apoi apare o modificare a planului prezentat iniţial. Momeala a fost promisiunea unei reţele de electricitate pentru toţi. Modificarea este ceea ce tehnologia 5G ne aduce: 100 de miliarde sau mai mult de noi dispozitive online, toate conectate la internet şi la Cloud.

Ce ar putea reprezenta o mai mare risipă? Ce ar putea fi mai ridicol? Aceasta este opusul utilizării unei energii sănătoase. 

Cui îi pasă de fapt dacă frigiderul său conectat 5G urmăreşte alimentele aflate în interior şi comandă noi produse când stocul se epuizează?
Cui îi este necesar să aibă o maşină 5G fără şofer care să îl ducă la muncă? Cui îi este necesar să aibă un cuptor 5G care simte ce este gătit şi setează timpul de coacere pentru încă patru minute?
Cine trăieşte şi cine moare dacă o maşină de spălat nu măsoară cât detergent mai are şi nu mai comandă detergent când acesta se epuizează? Cine are nevoie de sute de dispozitive în casa sa care (fiecare) îl spionează şi îi înregistrează fiecare acţiune?

Cu tehnologia 5G, scopul ultim este de fapt acesta: fiecare dispozitiv din fiecare casă care utilizează energie va fi „propriul său computerˮ, iar reţeaua planetară va conecta TOATE aceste dispozitive la o Autoritate de Energie ce monitorizează şi reglementează.

Aşa cum Patrick Wood detaliază în lucrarea sa clasică intitulată Ascensiunea tehnocraţiei (Technocracy Rising), această Autoritate de Energie la nivelul globului a fost visul celor care au lansat mişcarea tehnocrată în America, în anii ’30. Ei au stabilit cerinţele cheie, care la vremea respectivă nu erau posibile din punct de vedere tehnic, dar sunt fezabile acum: o măsurare continuă, în timp real, a producţiei de energie şi a utilizării de energie de la un capăt la altul al planetei. Astfel ca atât producerea cât şi consumul de energie să poată fi controlate. „Pentru binele tuturorˮ, bineînţeles.

5G este tehnologia care poate face ca aceasta să se petreacă. Iată ce spun globaliştii: „Noi promitem un uluitor viitor de lungă durată de «case automatizate», unde totul este făcut pentru dvs. Dar în realitate, aceasta este povestea de acoperire. De fapt, noi dorim să putem măsura fiecare unitate de energie utilizată de fiecare dispozitiv din fiecare casă, şi prin intermediul Inteligenţei Artificiale să reglăm câtă energie vom lăsa fiecărui individ să consume, în fiecare moment. Noi controlăm energia. Noi suntem şefii. Dacă vrei să conduci, să operezi şi să domini lumea, controlează-i energia

Termeni şi proiecte precum „reţea smartˮ, „smart-metreˮ, „sustenabilitateˮ, „Agenda 21ˮ, „oraşe smartˮ, „modificarea climeiˮ – toate acestea reprezintă o planificare tehnocrată şi o justificare pentru a Conduce prin intermediul controlului Energiei.

Alternative...




Începutul unui plan raţional actual pentru energie ar fi ABANDONAREA tehnologiei 5G. Abandonarea întregului plan de instalare de celule mici de transmisie pe clădiri, case, copaci, lămpi stradale şi garduri, peste tot pe planetă. Nu vor mai fi conectate online 100 de miliarde de noi dispozitive.

Pe lângă pericolele mari pentru sănătate, este şi ridicol de scump. Este ca şi cum am spune că avem nevoie de roboţi cu o mie de picioare care să stea pe trotuare să spele ferestrele birourilor din clădiri. 

Mizerabilii infiltraţi ai globaliştilor nu spun niciodată secretul despre tehnologia 5G – prin aceasta se livrează MOARTEA într-un pachet frumos ambalat.

Dacă un star de cinema doreşte să-şi instaleze 30 de antene pe proprietatea sa şi angajează ingineri care să-i construiască o casă automatizată, unde poate sta în fotoliu şi apăsând un buton să apară trei androizi care să-l care până la cadă, să îl spele şi să îl usuce, e treaba lui. Dar să planifici un oraş smart? Cine a votat pentru asta? Cine şi-a dat consimţământul informat? Nimeni!

Controlul este scopul

O Autoritate globală pentru Energie, bineînţeles, va decide (spre exemplu) dacă o ţară mică africană va avea nevoie să i se dea mai multă energie, în timp ce Germania sau Franţa sau SUA va fi necesar să sacrifice energie pentru cauza dreptăţii sociale.

Dar aici este o altă păcăleală, deoarece dvs. nu veţi vedea guvernul curăţând apele contaminate ale acelei mici ţări africane, sau instalând sisteme sanitare moderne, sau limitând deplasările forţate ale populaţiei din oraşele lovite de sărăcie, sau reclamând furturile vastelor pământuri fertile săvârşite de megacorporaţii şi dând acel pământ înapoi fermierilor locali.

Scopul definit şi ascuns al unei Autorităţi pentru Energie este controlul.

Şi deoarece Autoritatea este Globalistă şi Tehnocrată, ea vizează diminuarea utilizării de energie la popoarele industrializate şi ajutarea distrugerii economiilor lor, făcând mult mai uşoară pătrunderea şi preluarea acelor ţări.

Ce fiinţă umană în toate minţile ar propune un sistem wireless care funcţionează cu ajutorul a multe multe multe celule/transmiţători amplasaţi aproape unul de celălalt, în toată lumea? Acest sistem va fi mult mai vulnerabil perturbărilor fizice, concrete decât prezentul sistem 4G.

Cine are nevoie de 5G?

În prezent se pot găsi multe articole care afirmă faptul că armata americană are nevoie de reţeaua 5G pentru planurile ei cele mai avansate şi pentru dezvoltarea armelor controlate prin intermediul inteligenţei artificiale. Cum funcţionează aceasta? Unde vor fi amplasate celulele/transmiţătorii pe sol şi în aer? Ceva lipseşte aici.

Există o altă versiune 5G despre care nu se spune nimic? Geoingineria atmosferei este cumva o modalitate de a face spaţiul atmosferic un mediu transmiţător pentru semnalele 5G astfel încât să nu mai fie nevoie de acei transmiţători?

Parte din obsesia SUA de a aduce 5G online rapid provine de la competiţia cu China, care actualmente se află pe primul loc la dezvoltarea şi exportul de tehnologie. „Dacă China are aşa ceva, este necesar să avem şi noi cât mai repede şi să fie mai bună.ˮ Această atitudine şuntează întrebarea de ce ar fi necesar să avem o reţea 5G, care ar fi necesar să fie pusă în primul rând.

În ultima perioadă au apărut rapoarte referitor la faptul că guvernul american ia în considerare posibilitatea de a construi în întregime o reţea 5G şi să nu mai lase aceasta în seama corporaţiilor. Bineînţeles, câteva companii favorite vor fi alese de guvern fără licitaţie, pentru a furniza un ajutor foarte semnificativ. 

Dacă un asemenea plan va fi lansat, va exista un club extrem de restrâns în vârful piramidei telecomunicaţiilor şi energiei. Iar acel club va dezvolta reţeaua 5G la maxim, pentru a extinde practicile deja excesive de supraveghere a populaţiei. 
Dvs. nu aţi face aceasta, dacă nu aţi avea nimic altceva mai bun de făcut decât să controlaţi lumea?


Citiţi şi:

yogaesoteric
12 noiembrie 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu