..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 25 august 2019

PAPILOMELE APAR DIN CAUZA PARAZIȚILOR ȘI VIERMILOR INTENSTINALI! "UCIGAȘII" ĂIA RAPID VOR PĂRĂSI ORGANISMUL DUMNEAVOASTRĂ!

De la editori: Potrivit statisticilor, mai mult de 1 miliard de persoane sunt infectate cu HPV (human papilloma virus)! Nici măcar nu puteți suspecta că ați devinit victimă a paraziților.
La Institutul de Parazitologie Medicală și Medicină Tropicală, a fost descoperită o nouă cauză a apariției papiloamelor pe corpul uman: infectarea cu paraziți. Un studiu recent finalizat arată că produsele activității vitale a paraziților sunt toxice și formează în stomac un mediu favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor putrefactive. Din acest motiv, persoanele infectate cu paraziți pot observa pe corpul său papiloame (acrocordoane).
Astăzi vom vorbi despre acest lucru cu șeful Institutului de Parazitologie a Romaniei - Dr. Anreas Schmitzer

Dr. Andreas Schmitzer

 
Profesor asociat, doctorat - Șeful Institutului de Cercetări Științifice de Parazitologie Medicală și Medicină Tropicală. Mai mult de 60 de lucrări științifice în parazitologia moleculară.
Experienţă profesională: 21 de ani
- Dr. Andreas Schmitzer, buna ziua! Vreau să încep de la întrebarea principală: e corect că Romania e cea mai infectată țară în Europa?
- Da, e corect. Romania ocupă o poziție de lider în clasamentul de infestare. Motivul pentru aceasta este situația ecologică extrem de proastă, inacțiunea autorităților și lipsa de respect față de oameni.
- Dr. Andreas Schmitzer, cât de adevărat aceste studii cu privire la relaţia de infestare şi virusul HPV?
- Cu doar câțiva ani în urmă, comunitatea medicală considera că se transmit pe calea sexuală. Cu toate acestea, studiile recente au arătat că o altă cauză importantă este problema stomacului și a ficatului (astfel de probleme sunt prezente întotdeauna când există infectarea cu paraziți). Oamenii de stiinta, de asemenea, au raportat nu se poate ignora un astfel de „simptom obișnuit“. Vermii intenstinali duce la apariția aproape a tuturor bolilor grave la om.
Eu personal sunt convins în autenticitatea cercetărilor medicale a institutului nostru. Сei mai obișnuiți "negi" pe corp se pot transforma într-o boală gravă. Aproximativ 92% din decesele umane sunt cauzate de paraziți. Și cauza acestor decese, nu sunt doar bolile parazitare. Majoritate a așa-numitelor "decese naturale" sunt consecințele activității vitale a paraziților din corpul și organele voastre.
- De obicei, oamenii cred că paraziții intestinali sunt niște "limbrici" obișnuiți, care nu pot duce la complicații, apariția papiloamelor cutanate sau chiar moartea oamenilor?
- De fapt, este o mare greșeală să credem că paraziți umani sunt exclusiv viermi. Există un număr mare de paraziți diferiți care trăiesc în diferite organe. Și conducând la consecințe foarte diferite. Dar și limbricii, dacă mai precis - helminții, sunt extrem de periculoși. Ei distrug intestinele, ducând la putrezire și, în șfârșit, la moarte. Apropo, chiar și helmințții este dificil de detectat și de distrus.
Împreună cu ei, există mii de paraziți care pot trăi în ficat, creier, plămâni, sânge, stomac. Și aproape toate speciile acestor paraziți - sunt mortale. Unele din ele imediat încep să acționeze agresiv și a distruge organismul. Altele - acționează imperceptibil până când numărul devine atât de mare, încât organismul purtător nu poate rezista și persoana moare.
Pot spune cu certitudine că practic toți sunt infectați cu paraziți. Cele mai multe dintre acestea e extrem de dificil de detectat. Și când există consecințe ale infecției cu paraziți, medicii încearcă să-i trateze. Chiar și atunci când autopsia este efectuată sunt necesare teste speciale pentru a detecta helminții. Mai ales pentru unele specii.
Există mii de paraziți care pot trăi în ficat, creier, plămâni, sânge, stomac. Și aproape toate speciile acestor paraziți - sunt mortale. Și tot de obicei, începe cu apariția papiloamelor.
— Puteți aduce niște exemple concrete de infectare cu paraziți?
- Vă pot pune la exemplu sute de cazuri. Dar, probabil, mă voi referi la cele, care demonstrează cel mai clar pericolul infectării.
În primul rând, după cum sa dovedit, unele specii de viermi pot duce la cancer. Celulele maligne pot aparea cum la om, așa și la vierme însuși. Celulele maligne a viermelor se extind in tot corpul, infectând omul. Acest lucru se întâmplă, atunci când larvele viermelui ajung din intestin în ganglionii limfatici a omului. În cele din urmă, se transforma în celule canceroase, care duc la decesul omului. Moartea vine în doar câteva luni. Săptămâna trecută, a fost înregistrată o altă moarte a unei persoane din astfel de tumori.
În centrul acestei fotografii: celulele tumorii maligne, transmisă unei persoane de la un vierme.
Un alt caz - infectarea cu paraziți creierului uman. Acest lucru duce la nevroze, oboseală rapidă, excitabilitate excesivă și schimbări bruște ale dispoziției. Și într-o etapă ulterioară, deoarece creierul este umplut de paraziți, se dezvoltă mai multe boli grave care duc în cele din urmă la moarte.
Realizăm o arhivă foto de la autopsii, unde s-au găsit paraziți în organe. Iată câteva fotografii, dar vă avertizez că, ele sunt oribile. (Atenție! 18+)
Viermii în vezica biliară îndepărtată a omului:

Paraziți din creierul uman care au provocat o tumoare canceroasă:

Viermi de inima care au condus la insuficienta cardiaca:

Cel de-al treilea exemplu este infectarea inimii umane cu paraziți. Se crede că aceasta este o boală foarte ușoară. Dar, de fapt, într-o anumită cantitate, viermii de inimă sunt prezenți în aproximativ 23% dintre oameni. Adică, de fapt, la fiecare a patra persoana. Într-o etapă timpurie, ele sunt absolut invizibile, efectul lor asupra corpului este redus la zero. Dar cu cât mai mult timp trece, cu atât mai vizibil este activitatea viermilor în inima omului. Ele devin cauza principală a unei varietăți de boli de inimă și, dacă vorbim de moarte subită din cauza stopării cardiace, acești paraziți reprezintă aproape 100% din astfel de cazuri.
- Infectarea cu pariziți e periculoasa numai din cauza aceasta?
— La bărbați paraziții provoacă: hpv, prostatita, impotenta, cistita, nisip, pietre la rinichi și vezica urinară.
La femei: durere și inflamație a ovarelor. HPV. Dezvoltarea fibromului, miomului, bolei fibrochistică, inflamație a glandelor suprarenale, vezica urinară și rinichi. Ei bine, și, desigur, se produce îmbătrânirea prematură a pielii, apar ridurile, pungile de sub ochi, negi și papilomului de pe fata si corp.
— Cum să te protejezi de paraziți? Există ceva analize, medicamente?
— Din păcate, se poate constata că până în prezent nu există un fel de într-adevăr instrumente precise pentru diagnosticul de paraziți în interiorul omului. Parțial, acest lucru se datorează numărului mare a speciilor de paraziți (mai mult de 2000 de specii despre care știm), și parțial, cu nivelul ridicat de complexitate a detectării lor. Procedura pentru o analiză completă a paraziților din Romania este disponibilă în câteva locuri și costă foarte scump.
Primele simptome, prin care puteți determina că aveți paraziți în corpul dvs., sunt:
- Principalul simptom -papillome pe corp;
- Respiratia urat mirositoare;
- Alergii (erupții cutanate, nas înfundat);
- Erupții cutanate și roșeață pe piele;
- Răceli frecvente, dureri în gât, congestie nazală;
- Oboseala cronica (Obositi repede ce n-aș face);
- Dureri de cap frecvente;
- Constipație sau diaree;
- Dureri articulare și musculare;
- Nervozitate, tulburări de somn si pofta de mancare;
- Cercurile intunecate, pungile de sub ochi;
Dacă aveți cel puțin unul dintre simptome - cu o probabilitate de 99%, se poate spune, aveți în corpul dumneavoastră paraziți. Și există o nevoie urgentă de a lupta cu ei!
Dacă vorbim despre medicamente, atunci totul este problematic. Până în prezent, există doar o singură dezvoltare care vă permite să scăpați de paraziți. Care, apropo, a fost creată în Europa.
Acesta este un agent antiparazitar "", care, incidental, costă numai pentru toți cei care trăiesc în România și localitățile apropiate este creat în urma colaborării institutului de Parazitologie și a unui grup de tineri oameni de știință independenți. Am dezvoltat aproape 20 de produse împotriva viermilor intenstinali. Dar în procesul de cercetare s-a constatat că anume "" e cel mai eficient.
este o combinație sigură și imensă de extracte din plante, care, atunci când este ingerată, are un efect negativ asupra activității vitale a paraziților. În procesul de creare și testare, acest instrument sa dovedit extrem de eficient. Astăzi, este într-adevăr singura bună dezvoltare. Și dacă era vorba doar de bani, întregul volum creat ar fi exportat. În Occident, sunt gata să cumpere aproape la orice preț. Dar avem o instrucțiune din partea Ministerului Sănătății, potrivit căreia trebuie să rămână o sumă semnificativă de fonduri în interiorul țării și să fie vândute cetățenilor români.
Mai mult decât atât, o marjă de export pentru cumpărătorii occidentali ( este vândut peste hotare de zeci de ori mai scump), ne permite să îl vindem pe piața internă la prețuri cu mult sub cost.
- De ce e atât de bun? El este ceva diferit de alte opțiuni de curățare a organismului de paraziți?
- Așa cum am spus, astăzi este singurul mijloc de lucru de a purifica corpul de paraziți, care există în lume. De aceea lanțurile farmaceutice internaționale și companiile farmaceutice îl urmăresc. În comparație cu alte medicamente antiparazitare, aceast produs funcționează imediat împotriva întregii game de paraziți de care oamenii se pot infecta. Având în vedere problemele cu diagnosticarea, acest lucru vă permite de a curăța în mod eficient întregul corp. Am spus deja mai sus că este aproape imposibil să înțelegeți de către care paraziți este infectată o persoană. distruge și îndepărtează paraziți, care locuiesc oriunde - de la creier și inimă până la ficat și intestine. Acest lucru nu este posibil pentru nici unul dintre medicamentele existente astăzi.
În plus, nu este un medicament chimic, ci un produs complet natural care exclude o reacție alergică, o încălcare a echilibrului intestinal și alte probleme care apar în cazul tratamentului clasic, care încarcă organismul.
1. Eficacitatea produsului , calculată prin metoda standartă (numărul de persoane care au revenit la numărul total de pacienți dintr-un grup de 100 de persoane care au suferit tratament) a fost:
– Eliminarea helmintozei și a depunerilor de ouă – 100%
– Normalizarea funcțiilor și starea pancreasului – 80%.
– Eliminarea dermatitei alergică – 90%.
– Eliminarea gastritei, constipației, diareei – 90%.
– Eliminarea anemiei – 100%.
– Eliminarea papilomelor - 100%.
Recuperarea în acest caz înseamnă a scăpa de paraziți și de boli concomitente, precum și de absența unei recidive în decurs de 6 luni.
2. Efecte secundare nedorite, inclusiv reacții alergice nu au fost identificate.
3. este recunoscut principalul medicament în lupta împotriva paraziților din corpul uman.

 https://crowfvbb.website/medici/medici-boli-infectioase/?marker_id=4&sub_id_1=IM3&sub_id_2=intx-ro&sub_id_5=491834461647240&fbclid=IwAR3145NqWMwL5d544Ja7OFkYjjypxwC2jbXaUAJxNmSB3sEDPz3yKHZ6pC8
an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu