..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 august 2019

De ce hipertensivii din România niciodată nu vor deveni sănătoși, în timp ce în Germania hipertensiunea se tratează cu succes.

(nota C.M.: din respect pentru limba română, mi-am permis să corectez greșelile gramaticale și de exprimare - oarecum justificate - din articol)
Meduza  
29 Iulie 2019 в 18:28

Anual, din cauza infarcturilor și AVC,  cele mai dese forme de manifestare a hipertensiunii, anual mor în jur de un milion de oameni (pe glob). 
Medicii români afirmă că hipertensiunea este DE NETRATAT și PENTRU TOTDEAUNA. AȘA ESTE, OARE, ÎNTR-ADEVĂR?
«După 1 an de locuit în Germania, am scăpat complet de hipertensiunea de care am suferit în România 17 ani», a scris pe pagina sa de Facebook pensionara Sabina 
Shultz, emigrată la începutul anului trecut în Germania.
Mai jos, prezentăm textul integral al declarației sale.
Sabina Shultz și-a vindecat hipertensiunea doar după ce s-a mutat în Germania

„În România nu se face medicină, cu adevărat”. Eu am înțeles aceasta pe propria-mi piele. Mai exact, ea există dar se află la nivelul anilor 80 ai secolului trecut. Când locuiești în România nu observi aceasta, dar e suficient să ieși din țară și totul devine evident.
De exemplu, hipertensiunea mea. Eu am avut-o 17 ani. Tensiunea creștea des. Simptomele manifestării hipertensiunii erau: durere de cap de nesuportat, în special seara, durere la ceafă, pânză în fața ochilor și altele erau obișnuite pentru mine, ca și pentru alți hipertensivi. 
Desigur, am mers la medici. Dar toți mi-au spus că hipertensiunea nu se vindecă și că toată viața va trebui să înghit pastile, pentru a o ține sub control. Andipal, Valoserdin, Atenalol, Enap, Arifon, Diltiazem, Mildronat – cunosc pe de rost denumirile pastilelor care mi se prescriau și pe care le înghițeam. După ce corpul se obișnuia cu un medicament, acesta nu mai avea efect și trebuia să-l schimb cu un altul. Eram conștientă că dacă nu luam pastile mă puteam aștepta la un infarct, un accident vascular.
În viața mea am cunoscut multă lume hipertensivă, care n-a luat pastile și care a plătit scump pentru asta. Mai toți aceștia nu mai sunt în viață. 
Oare, hipertensiunea nu se tratează?
Când i-am povestit doctoriței german
e cum ”tratam” hipertensiunea în România, ei i s-a ridicat părul măciucă în cap. Mi-a spus că toate astea țin de secolul trecut și că în Germania hipertensiunea de mult nu mai este tratată așa. Aici este o medicină de un alt nivel.
Cu vârsta, hipertensiunea apare din cauza depunerilor în vasele sanguine, care, în acest fel, își micșorează secțiunea prin care poate circula sângele. Este simplu.
Imaginați-vă o țeavă; dacă în ea este multă mizerie, atunci se îngustează calea, prin care trece apa. Același lucru se întâmplă cu vasele sanguine, doar că în locul apei este sângele. Cu cât mai mică este calea, cu atât mai puțin sânge trece prin ea. Pentru ca sângele să ajungă la toate organele interne, inima trebuie să depună mai multe eforturi pentru a transporta acest fluid. Efort suplimentar=creștere de tensiune arterială și, în timp, obosirea inimii.

Ce trebuie făcut pentru ca tensiunea să nu crească? Să curățăm vasele sanguine, să mărim secțiunea de trecere a sângelui.
În Germania, există un preparat special pentru aceasta, numit Recardio. Medicii recomandă să fie luat de către toți oamenii de peste 50 de ani, pentru a preveni apariția hipertensiunii. Și, cum nemții sunt mai ascultători și responsabili, numărul de cazuri de hipertensiune arterială legată de vârstă, este foarte mic.
Cu același medicament poate fi tratată, de asemenea, hipertensiunea arterială, dacă a apărut deja.

Farmaciile germane, practic nu au mijloace (medicamente) pentru a reduce tensiunea, iar puținele care există sunt eliberate numai pe rețetă. Doctorii le prescriu numai în cazuri extreme, când nimic altceva nu mai ajută. 
În România, dimpotrivă, nimeni nu tratează cu adevărat cauza hipertensiunii, toți se străduie să vândă pensionarilor cât mai multe medicamente inutile și, de fapt, dăunătoare, care să reducă forțat tensiunea (nota C.M.: se acționează deci asupra efectului nu asupra cauzei)!

Medicul mi-a spus să iau Recardio timp de o lună (am hipertensiune arterială de gradul II). În acea lună, tensiunea arterială a revenit pe deplin la normal. 
De atunci, nu a mai crescut nici măcar o dată. Mi-au trecut durerea de cap, senzația de presiune în ceafă și toate celelalte simptome pe care le-am avut timp de 17 ani. 
Acum mă simt complet sănătoasă. Se pare că am și întinerit îninterior. 
Recent, am trecut printr-o examinare completă a corpului, constatându-se că organele distruse de hipertensiune au început să se vindece și chiar să se regenereze. Și, rețineți,  am deja 80 de ani. E ca și cum am început a doua viață.

Aceasta este diferența îngrozitoare între medicina din România și cea din Germania. Indiferența statului român față de sănătatea cetățenilor săi este condamnabilă.”

Se va schimba oare ceva în bine în România, într-un timp previzibil? De ce nu putem prelua din exepriența europenilor?
Aceste întrebări le-am pus noului (de curând numit) cardiolog principal al Ministerului sănătății, directorul general al Centrului de Cardiologie, membru-corespondent al Academiei Române, profesor, doctor în științe medicale., Ștefan Boianu.


                                                                          Ștefan Boianu
                 
- De fapt totul este puțin altfel. Recardio este într-adevăr un preparat bun și noi cunoaștem cazuri de tratare a hipertensiunii datorate vârstei prin curățarea vaselor. În Europa (inclusiv în Germania) această metodă a apărut abia în 2014, deci, dacă medicina românească e în urmă față de cea europeană, atunci sigur nu cu 30 de ani, cum afirmă doamna Shultz. Desigur, suntem puțin în urmă. Totul e din cauză că Recardio este un preparat european. De aceea primii l-au primit anume pacienții europeni și americani, și mai apoi noi.
Acum acest preparat este introdus activ în practica medicală de la noi și în rețelele farmaceurice din țară. 
Totul este însă complicat din cauza piedicilor birocratice. Noi avem o medicină greu de urnit, absolut inflexibilă, dar depunem toate eforturile; este și un obiectiv al meu, personal.
Hipertensiunea este o boală prea periculoasă pentru a nu folosi toate posibilitățile pentru tratarea sa.
- Ca specialist, ați putea să ne spuneți mai multe despre acest preparat? Cum ne ajută, în caz de hipertensiune?  
- Da, desigur. Recardio a fost elaborat de savanții elvețieni în 2013. 
Ei au reușit să obțină o formă specială de vitamina E, așa-numita alfa-tocoferol. Această substanță este capabilă să pătrundă în moleculele de colesterol și să le distrugă din interior. Atunci când se administrează Recardio, toate vasele sunt curățate de colesterolul dăunător, atât din sânge cât și de cel aflat sub formă de depuneri apărut deja. Se curăță atât vasele mari cât și cele mari. Aceasta duce la normalizarea tensiunii.
Vreau doar să menționez că vorbim despre hipertensiunea arterială care a apărut odată cu vârsta și care nu este rezultatul altor boli. Aceasta reprezintă 94% din toate cazurile de hipertensiune, după vârsta de 50 de ani.

În plus față de vitamina E, preparatul conține și alte macro și microelemente utile, precum și vitamine. Aproximativ 40 de componente. Le voi enumera pe cele mai importante.

Vitamina С
Întărește și tonifică peretii vaselor de sange. Reduce probabilitatea aterosclerozei și a crizei hipertensive

Vitamina А
Normalizează permeabilitatea capilarelor mici

Vitamina В1
Intăreste muschiul inimii. Previne apariția unui atac de cord

Vitamina В2
Crește cantitatea de oxigen din sânge

Vitamina В3
Extinde vasele de sânge, reduce tensiunea imediat după administrare.

Vitamina В12
Îmbunătățește coagularea sângelui

Caliu
Îndepărtează excesul de lichid din corp

Natriu
Reduce umflarea, adesea cazul pacienților hipertensivi.

Fosfor
Crește tonusul vascular, stabilizează sistemul nervos.

Calciu
Reduce probabilitatea de criză hipertensivă și accident vascular cerebral
Aică, preparatul are o acțiune complexă asupra hipertensiunii.
Preparatul este unul revoluționar, și noi ne-am pus mari speranțe în el. 
Practic, cu 2 luni în urmă am terminat testarea lui în institutul nostru. La testările experimentale au participat 100 de voluntari cu tensiune mărită. Toți au luat Recardio timp de 7 săptămâni.

Rezultatele testelor:
Curățarea vaselor de colesterol – 100% testați.
Normalizarea tensiunii (tensiunea nu crește după cursul de tratament) – 98% testați.
Îmbunătățirea stăriiv(durerile de cap) – 99% testați
Îmbunătățirea vederii, restabilirea potenței la bărbați – 93% testați.
Lipsa efectelor secundare și a dependenței – 100% testați.
Recardio le dă hipertensivilor cel mai important lucru: posibilitatea de a renunța la administrarea zilnică a medicamentelor pentru reducerea tensiunii, fără risc pentru sănătate.

 Într-adevăr e impresionant. Recardio va apărea și în farmaciile românești? Când va avea loc aceasta?
- Din păcate, acest medicament nu va apărea în farmacii în curând. Totul este legat de aceeași birocrație, care se pare că este ineradicabilă în România, precum și de faptul că lanțurile de farmacii românești nu caută să vândă acest medicament. Dacă Recardio devine disponibil pentru pacienții hipertensivi, atunci farmaciile vor pierde imediat o parte semnificativă din profituri - la urma urmei, pensionarii sunt principalii lor clienți. 
Bineînțeles, ei nu ne spun acest lucru în mod deschis, dar noi îl cunoaștem și luptăm cu asta în mod activ, dar încă nu putem face nimic, pentru că nu avem o bază legislativă. Prin urmare, dacă Recardio va apărea în farmacii, atunci cu siguranta nu mai devreme de sfârșitul anului 2019.
Avem însă și vești bune:
Puteți obține Recardio astăzi, și la un preț special, dacă îl veți comanda pe site-ul specializat, creat de colaboratorii Centrului nostru. Adevărul este că am reușit să obținem sprijinul statului și să cumpărăm un lot mare din acest preparat, direct din Elveția. Am decis să distribuim lotul tuturor celor care au nevoie (nu mai mult de 2 cutii de persoană) cu livrare către orice punct al României prin poștă.

Detalii despre ce trebuie să faceți ca să obțineți Recardio:
Treceți pe site-ul oficial al Centrului de Cardiologie și lansați solicitarea;
Peste ceva timp va lua legătura cu dvs medicul-consultant, va răspunde la toate întrebările dvs. Lui trebuie să-i comunicați adresa de livrare;
Peste 5-7 zile va trebui să mergeți la oficiul poștal ca să primiți coletul.
Noi distribuim Recardio deja de o jumătate de an. De această posibilitate au beneficiat deja peste jumătate de milion de oameni. Pe poșta electronică a institutului nostru vin deja peste o sută de mii de srisori de mulțumire. Prin urmare, preparatul chiar ajută multora.

Cât timp va dura răspândirea medicamentului la un preț special?
- Până se va termina partida procurată. Dar vreau să vă previn că a mai rămas foarte puțin. Se va termina în următoarele zile. De aceea, tuturor celor care vor să comande Recardio le-aș recomanda să se grăbească, cât mai este preparatul la depozit. După cum am mai spus, aceasta poate fi făcut pe site-ul creat de noi…

http://owerd.space/se/rohypoinead.php?fbclid=IwAR24Iwg0L2A5l7qzB8o7z1GBMICKr9gYPweYaNOQ7G_ha0yRciWJVtYBDCc


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu