..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 iunie 2019

Depopulare ascunsă: Coca-Cola şi Pepsi contribuie cu aproape 200.000 de decese pe an


Băuturile zaharate precum Cola sau Pepsi omoară anual aprox. 200.000 de oameni la nivel mondial, conform unui studiu realizat de Universitatea Tuffs.


Multe ţări din lume au un număr semnificativ de decese care au drept cauză consumul de băuturi pline de zahăr”, spune autorul Dariush Mozaffarian. Ar fi necesar să fie o prioritate globală ca lumea să renunţe la băuturile de acest gen. 

Studiul a fost dezbătut şi în consiliul Asociaţiei Americane pentru Inimă.

Cercetarea a inclus sucurile carbogazoase, băuturile energizante, ice-tea. Doctorii au spus că nu există niciun beneficiu în consumarea băuturilor de acest fel, iar impactul în urma reducerii consumului acestor produse ar fi considerabil – s-ar salva mii de vieţi. 

Primul efect al acestui tip de consum este reprezentat de boli precum diabetul şi afecţiunile cardiovasculare.

Pe lângă conținutul foarte ridicat de zahăr care afectează starea de sănătate, mai este important să știm că PH-ul mediu al băuturilor răcoritoare, ca de exemplu Coca-Cola şi Pepsi este de 3,4, ceea ce corespunde unui grad de aciditate suficient de puternic ca să dizolve oasele şi dinţii!

În funcţie de gradul de aciditate al hranei ingerate, oasele se dizolvă progresiv an de an. Compușii de calciu rezultați se depun în artere, vene, piele, ţesuturi iar o parte se elimină, ceea ce duce la formarea de calculi renali (pietre).

Băuturile răcoritoare nu au niciun fel de valoare nutritivă (nu conțin vitamine şi mineralele), în schimb au un conţinut ridicat de zahăr, o aciditate mare şi multe elemente chimice adăugate, cum ar fi coloranţii şi conservanţii.

Un caz dramatic, care are în prim plan Coca-Cola, vă poate edifica, daca nu v-ați convins încă, despre cât de periculoasă este această băutură. Cu ceva timp în urmă, la Universitatea din Delhi, a avut loc o competiţie cu tema „Cine poate să bea cea mai multă Coca-Cola”. „Câştigătorul” a băut 8 sticle şi a murit pe loc, din cauza cantităţii mari de dioxid de carbon ajunsă în sânge şi a unei insuficiente cantităţi de oxigen. De atunci, directorul universităţii a interzis toate băuturile răcoritoare în cantina universităţii.

Într-un experiment inedit, cineva a pus un dinte într-o sticlă de Pepsi şi în 10 zile nu mai era nici urmă de el. Iar oasele şi dinţii sunt singurele părţi din trupul uman care rezistă intacte timp de sute de ani după moarte.

Acestea două sunt mici exemple care ilustrează caracterul extrem de coroziv şi toxic al acestor băuturi şi, de asemenea, ameninţarea chiar imediată pe care ele o reprezintă, prin consum excesiv, la adresa vieţii fiinţei umane. Prin consum constant, minim sau mediu se ajunge la diabet, boli cardiovasculare, afecţiuni osoase sau ale ţesutului conjunctiv etc. Pe scurt, la degradarea sănătăţii şi vitalităţii fiinţei umane.

Astăzi aproape toată lumea spune „ştim că de fapt Coca-Cola nu este bună pentru noiˮ. Şi totuşi, este băută peste tot în lume. Doar Bolivia a interzis-o. 

O muncă de investigaţie jurnalistică aduce în prim plan problemele sub un alt unghi.
Coca-Cola este foarte mult asociată cu moartea sub diferite forme, astfel că este surprinzător că această băutură rămâne atât de populară, dat fiind interesul în creştere al oamenilor pentru propria sănătate. Foarte multe explicaţii ale acestui paradox se centrează pe acelaşi aspect – cel mai probabil este vorba de o modalitate de control al conştiinţei şi bullying corporatist din partea companiei producătoare. De asemenea, unii reporteri de investigaţie asociază acest aspect cu includerea intenționată a consumului de Coca-Cola de către umanitate pe Agenda 21 de depopulare planetară a grupului Bilderberg. 

Coca-Cola pare a fi condusă ca o maşină de război împotriva fiinţelor umane. Unii chiar afirmă că această băutură a fost concepută ca o maşină de război tip gangster corporatist care răspândeşte toxine şi obţine profit, şi care poluează solul, apa şi aerul zonei unde este amplasată fabrica. Băutura este vândută şi cumpărată de localnici, chiar dacă acestora le lipsesc anumite necesităţi bazale. Astfel, şi prin această companie, se răspândeşte moarte în fiecare ţară de pe planetă.

Această idee – de „a profita de oameni cu orice riscˮ – care se poate observa cu claritate din modul în care este impusă această băutură, fundamental nocivă biologiei organismului uman, consumului obişnuit al oamenilor, se regăseşte în toate demersurile ocultelor mondiale împotriva umanităţii. Pentru a face aceasta cu acordul şi participarea victimelor, cel mai mult se folosesc de produse otrăvitoare care dau dependenţă. Printre acestea se numără şi Coca-Cola şi Pepsi.

Coca-Cola, afirmă unii jurnalişti de investigaţie, este un jucător important în Programul de Depopulare şi Noua Ordine Mondială, reprezentanți ai companiei participând în mod constant la întrunirile Bildernerg şi ale altor grupări oculte, și care sponsorizează tot ceea ce ţine de Agenda 21 de Depopulare.

Sunt foarte puţini care ştiu că Coca-Cola are atâtea procese intentate că nimeni nu poate să facă o listă clară din toate registrele în care sunt înscrise. Compania are procese peste tot în lume, şi doar Bolivia s-a dovedit a fi numărul 1 în lume, reuşind la 21 decembrie 2012 să o interzică pe teritoriul ţării. Pe când şi în rest?


yogaesoteric
26 iunie 2019

 E bună și ea la ceva.

13 moduri de utilizare exterioară a băuturii toxice Coca Cola.
 
Pentru a elimina petele de grăsime de pe haine, puneți un pic de Coca Cola în mașina de spălat, sau mai bine, direct pe pată. Aceasta va dispărea fără niciun efort.
Toată lumea știe ce este Coca Cola, cea mai consumată băutură în întreaga lume, după apă. De ceva vreme, s-a tot vorbit și am fost avertizați de efectele negative pe care Coca Cola le poate avea asupra sănătății. Asta deoarece această băutură are foarte mult zahăr și alte substanțe care, pe termen scurt sau lung, pot avea consecințe grave asupra organismului nostru.
Consumul de Coca Cola produce o serie de schimbări metabolice care devin evidente imediat după ce ați băut doar un pahar din această băutură. Pe termen lung, poate provoca boli grave precum obezitate, diabet, afecțiuni ale oaselor, ale sistemului respirator, nervos sau efecte precum îmbătrânirea prematură, ca să menționăm doar câteva.
Știți cum se folosește uneori această băutură care le place multora? În acest articol, vă vom dezvălui câteva moduri surprinzătoare de a folosi Coca Cola, pe care probabil nu le știați.
Soluție de curățat toaletaVasul de toaletă are pete pe el? Dacă da, atunci puteți turna puțină Coca Cola în el, lăsați-l nefolosit timp de o oră, apoi frecați murdăria cu peria. Corvoada frecării vasului de toaletă cu mii de produse va lua sfârșit. Acum aveți la îndemână o băutură atât de populară precum Coca Cola.
Îndepărtează rugina cu Coca ColaDacă aveți obiecte din metal care au ruginit, puteți să le curățați dacă le înmuiați în puțină Coca Cola și le lăsați peste noapte. A doua zi dimineața le puteți curăța foarte ușor și își vor recăpăta strălucirea.
Îndepărtează petele de grăsimePetele de grăsime sunt adesea greu de îndepărtat, iar uneori detergenții nu reușesc să le scoată. Ca să scăpați de această problemă enervantă, trebuie doar să puneți un pic de Coca Cola în mașina de spălat, sau mai bine, să o aplicați direct pe pată.
Îndepărtează guma de mestecat din părDacă vi s-a lipit o bucată de gumă de mestecat în păr, nu mai trebuie să recurgeți la măsuri extreme și să vă tăiați șuvița de păr. Trebuie doar să puneți un pic de Coca Cola pe zona afectată și să o lăsați câteva minute. După aceea, puteți lua guma de mestecat din păr.
Curăță oalele și tigăileOdată cu trecerea timpului și datorită folosirii repetate, oalele și tigăile din bucătărie încep să aibă o culoare mai închisă pe fund sau pe margini. Pentru a le reda strălucirea, trebuie doar să aplicați o cantitate mică din această băutură carbogazoasă și să o lăsați să acționeze câteva minute. Chimicalele din Coca Cola vor face ca petele să dispară.
Pesticid din Coca Cola pentru recolteCoca Cola se folosește în India ca pesticid pentru recolte deoarece combate diferite boli într-un mod eficient și economic.
Curăță monedeleDacă sunteți colecționari de monede și vreți să le dați puțină strălucire, scufundați-le într-un vas cu Coca Cola. Lăsați-le puțin până când băutura îndepărtează toată murdăria și petele.
Curăță urmele de vopsea de pe mobilăDacă v-a căzut puțină vopsea pe mobilă și vreți să o faceți ca nouă, înmuiați o bucată de pânză în Coca Cola și frecați zona murdară. La final, trebuie doar să curățați ca să nu rămână lipicioasă.
Schimbă culoarea păruluiDacă v-ați vopsit părul și culoarea este prea închisă și vreți să recuperați nuanța mai deschisă pe care o aveați mai înainte, aplicați puțină Coca Cola pe tot părul și lăsați-o așa timp de o oră. Apoi, vă puteți spăla și veți vedea diferența.
Curăță bateria de la mașinăCoca Cola vă poate ajuta să scăpați de coroziunea formată pe bateria de la mașină. Trebuie doar să aplicați puțină Coca Cola prin pulverizare pe zona respectivă. Frecați cu o perie de sârmă.
Desface șuruburileDacă aveți nevoie să desfaceți un șurub înțepenit, turnați Coca Cola pe el, lăsați-l vreo două minute și veți vedea cât de ușor se va desface.
Îndepărtează petele de sânge utilizând Coca ColaCoca Cola poate îndepărta petele de sânge de pe haine, din mașină sau din casă. De fapt, în Statele Unite ale Americii poliția folosește Cola pentru a curăța sângele rămas pe asfalt după o crimă sau accident.
Inamicul grăsimiiCoca Cola poate îndepărta tot felul de pete de ulei de pe podea, covoare, mobilă, haine, aragaz, cuptor, sau orice alt loc. Trebuie doar să o aplicați direct pe pată, să o lăsați câteva minute și apoi să o îndepărtați cu apă.
yogaesoteric

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu