..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 mai 2019

Rujeola și vaccinurile.

 

Dezbaterea utilității vaccinului împotriva rujeolei a ajuns la o adevărată frenezie pe internet. Este întotdeauna plăcut să aducem și noi câteva fapte reale despre furtuna care se află în prezent în dezbaterea rujeolei.
Sunt câteva fapte ușor de verificat cu privire la decesele asociate cu rujeola în Statele Unite, în ultimii 10 ani: decese ale celor vaccinați și decese ale celor nevaccinați împotriva rujeolei.  
Trebuie spus că Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) păstrează o evidență săptămânală a focarelor de boli, inclusiv a deceselor.
Potrivit unei afirmatii dată de dr. Anne Schuchat, directorul Centrului National de Imunizare si Boli Respiratorii al CDC, în legătură cu informația preluata de Fox News la 25 aprilie 
2014:
Nu au
existat decese de rujeolă (sic) raportate în SUA din 2003 [1
Rapoartele săptamanale privind morbiditatea si mortalitatea CDC saptamanale (MMWR) de la acea data nu au evidențiat nici un deces de rujeolă. 
În timp ce autoritățile din domeniul sănătății avertizează asupra epidemiilor rujeolei în ultimii ani asupra copiilor nevaccinați, atunci când menționați faptul că nimeni nu moare de rujeolă în SUA, ei se grăbesc să pretindă că vaccinurile au evitat decesele din cauza rujeolei (chiar dacă nu au putut elimina boala în sine.)
În afară de contradicția evidentă a raționamentului unei astfel de afirmații, dovezile istorice tocmai nu o susțin:
Imagine de la healthsentinel.com. : Graficul deceselor 

Cum rămâne cu decesele asociate cu vaccinul rujeolic în aceeași perioadă de timp?
Guvernul SUA păstrează o bază de date cu rapoarte numite Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS). Baza de date este disponibilă publicului și există un portal de căutare pe care publicul îl poate utiliza la  Medalerts.org .
Am căutat o perioadă de zece ani pentru decesele raportate cu vaccinuri împotriva rujeolei, inclusiv câteva vaccinuri care nu mai sunt în producție.
Rezultatul căutării a inclus 108 decese în această perioadă, asociate cu patru vaccinuri diferite împotriva rujeolei vândute în Statele Unite în ultimii 10 ani.
Astăzi, se poate achiziționa doar vaccinul împotriva rujeolei în combinație cu vaccinurile împotriva oreionului și rubeolei (vaccinul MMR).
Când căutam doar vaccinul MMR în ultimii 10 ani, sunt raportate 96 de decese:
Oricine are un computer și acces la Internet poate căuta această bază de date vizitând  MedAlerts.org .
Această bază de date reflectă numai decesele raportate în intervalul de timp respectiv și, probabil, reflectă un număr mult mai mic decât decesele reale, deoarece majoritatea medicilor și autorităților sanitare consideră că vaccinurile sunt sigure și, în mod normal, nu ar atribui să apară un deces din cauza unui vaccin.
Reglementările guvernului SUA privind vătămările provocate de vaccinul rujeolic
Celălalt mod pentru a afla fapte privind vătămările și decesele datorate vaccinului împotriva rujeolei este de a examina evidențele guvernului american pentru leziunile și decesele cu vaccinuri MMR.
În mare parte, publicul american nu știe că producătorii de vaccinuri au primit imunitate legală și nu pot fi judecați în instanță civilă pentru leziuni și decese provocate de vaccin, din 1986.
Departamentul de Justiție emite  rapoarte trimestriale  privind creanțele și decontările și se pot căuta soluții specifice pentru vaccinuri pe site-ul web al instanțelor federale din  Statele Unite .
Pe măsură ce  căutați aici  pentru "rujeolă", revine un rezultat de 111 creanțe stabilite pentru vaccinul MMR începând din 2004. Unele dintre acestea sunt destinate așezărilor din cauza deceselor legate de vaccinul MMR, așa cum a stabilit judecătorul.
Nu am făcut clic și citim fiecare decizie pentru a afla câte au rezultat în decese, dar dacă vom primi câteva rapoarte de la alții care sunt dispuși să facă acest lucru, iar numerele se vor potrivi, vom actualiza această poveste cu cifra reală a morții.
Este nevoie de mulți ani pentru a câștiga în această instanță de vaccin, deci probabil aceasta reprezintă doar o mică parte din rănile și decesele reale datorate vaccinului MMR.
Concluzie: entuziasmul împotriva vaccinului rujeolic bazat în mare măsură pe frică și credințe
Pe deplin ne dăm seama că cei care cred în valoarea vaccinurilor nu vor fi probabil convinși de aceste fapte, pe care oricine cu acces la calculator și pe Internet le poate verifica din sursele guvernului SUA.
După ce am publicat câteva știri despre problema rujeolei și am primit multe sute de comentarii, ne-a devenit foarte clar că cei care au opinii puternice cu privire la vaccinul rujeolic se bazează mai mult pe frică și credințe decât pe fapte sau ştiinţă. Orice încercare a acestor suporteri de vaccinuri de a-și forța credințele asupra restului publicului american ar trebui să se opună cu fermitate.
Brian Shilhavy,  Sanatate Impact News  Editor / de referință: 1. Declarația de la Dr. Anne Schuchat, director al Centrului National CDCs pentru imunizarea si bolile respiratorii: Decese cauzate de rujeola focar poate fi „inevitabil“ ca cazuri creșterea în SUA, Associated Press, publicat de catre Fox News pe 25 aprilie 2014. * EDIT 1 - De la publicarea acestui articol, unii ne-au subliniat ca unele site-uri pro-vaccinuri sustin ca Rapoartele nationale de statistica vitala a CDC arata 2 decese asociate cu rujeola pentru 2009 si 2 decesele enumerate în același raport pentru  anul 2010 . 
Ar rezulta 4 decese din cauza rujeolei, conform rapoartelor statistice naționale de statistică CDC, și nu zero, după cum a raportat Dr. CD Anne Schuchat în interviul Associated Press din 2014. Au fost declarațiile sale publice din greșeală? Un alt cititor ne-a trimis acum un e-mail pe care l-au primit de la CDC, Divizia de boli virale, declarând că în SUA nu au existat decese de rujeolă din 2003. Deci, pare să fie poziția "oficială" a CDC. EDIT 2 - De la publicarea acestei povestiri, o femeie a murit de rujeola.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu