..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 decembrie 2018

Un video dramatic: a fost medic pro-vaccinare până când un vaccin i-a ucis fetița

 
Un interviu exploziv a fost realizat de echipa VAXXED cu dr. Stephanie Christner din Tulsa, Oklahoma, medic primar psihiatru care s-a declarat în permanență pro-vaccinare până când fiica ei în vârstă de numai 6 luni a decedat din cauza complicațiilor apărute în urma vaccinării.
Dr. Christner deține propria ei clinică în Tulsa, numită Verum Health. Ea și-a luat licența în Științe Economice și în Administrarea Afacerilor la Universitatea Metodistă de Sud. Apoi și-a luat doctoratul în Medicină Osteopatică la Centrul pentru Științe Medicale al Universității din Oklahoma. A parcurs apoi un stagiu de pregătire internă în Departamentul de Medicină de Familie al Universității Oklahoma, pentru ca în final să obțină rezidențiatul în psihiatrie la aceeași universitate. A primit premii pentru cercetările în microbiologie efectuate în timpul școlii dar si pentru cercetări din timpul rezidențiatului. Este membru al Asociației Americane de Psihiatrie, al Asociației Medicale Americane, al Asociației Medicale a statului Oklahoma și al Asociației Osteopatice din Oklahoma. Este membru al Consiliului Centrului Național de Informare privind Vaccinurile și a activat în cadrul Agenției pentru Medicamente și Alimente (FDA) și în Comitetul Consiliului Biologic.
Pe vremea când era gravidă cu fiica ei, dr. Christner avea doi prieteni care puneau la îndoială vaccinurile, dar cărora ea nu le dădea atenție. Când însă a accesat website-ul Centrului pentru Prevenirea Bolilor (CDC) pentru a se informa despre vaccinuri și după ce a vorbit și cu pediatrul ei, acesta i-a spus în esență că ea nu ar mai trebui să practice medicina dacă nu își va vaccina fata.
Dr. Christner declară că în pregătirea ei medicală nu i s-a predat nimic despre știința care stă în spatele producției de vaccinuri și că în perioada rezidențiatului trebuia să vaccineze pe toată lumea. Orice complicații ar fi apărut după administrarea vaccinurilor, nimeni nu le-ar fi asociat cu vaccinurile respective.
Fiica ei nu a fost vaccinată în spital la naștere și a fost perfect sănătoasă în primele două luni. Lucrurile au început să se schimbe după ce i-au fost administrate vaccinurile corespunzătoare pentru vârsta ei. La acea vreme dr. Christner încă nu își schimbase opinia, și nu a făcut legătura dintre vaccinuri și problemele de sănătate ale fiicei sale.
Fetița a murit înainte să împlinească șase luni. Până în acel moment, dr. Christner încă nu bănuia că ar exista o legătură cu vaccinurile. 
Ea a declarat: „Mă simt ca oricare mamă din lumea asta, care nu și-ar fi putut imagina – am fost atât de naivă – am crezut că e absolut imposibil să le dăm ceva care să le facă rău și care să nu fi fost pe deplin verificat, celor mai neprețuite ființe din lume pentru noi, copiilor noștri.”
Acum vede lucrurile diferit și își dă seama că multă lume are ochii închiși. Dr. Christner crede că cea mai pare parte a medicilor pediatri și-ar schimba părerea dacă ar face efortul să cerceteze problema, așa cum a făcut și ea.
Când, după moartea fiicei sale, dr. Christner s-a dus la pediatrul ei, acesta a exclus din start orice eroare medicală și a sfătuit-o să se gândească dacă nu cumva bona fetiței se face vinovată de omucidere!!!
Dr. Christner are acum propria ei experiență și vede zilnic suferințele cauzate de vaccinuri, ajutându-i pe cei în cauză să se însănătoșească și să se detoxifieze.
yogaesoteric 
3 decembrie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu