..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 5 decembrie 2018

Povestea omului care a fost lovit de trăsnet de trei ori, în momente diferite ale vieții sale

Trăsnetul l-a urmărit și după moarte !!

Știați că atunci când un fulger lovește corpul unui om pot fi dezvoltate, pentru foarte scurtă vreme, temperaturi enorme, de aproape cinci ori mai mari decât cele existente la suprafața Soarelui?
Chiar dacă, prin natura profesiei, petreci mult timp în aer liber, șansele de a fi lovit de trăsnet sunt destul de mici. Un studiu a arătat că există o șansă la 13.000 ca un om obișnuit să treacă printr-un asemenea eveniment, pe durata vieții sale. Cine dorește, poate calcula care este probabilitatea ca un om să fie lovit de trăsnet de trei ori de-a lungul existenței sale. Un statistician ar spune că șansele de a se petrece așa ceva sunt vecine cu imposibilul!
Potrivit thevintagenews.com, a existat și o astfel de persoană, care din motive misterioase atrăgea fulgerele asupra sa. Numele său este Walter Summerford. Omul a servit armata britanică, în calitate de ofițer, în Primul Război Mondial. Prima oară, maiorul Summerford a fost trăznit în timp ce, înfruntând gloanțele inamice, se afla în șaua calului său care galopa pe un câmp de luptă situat în Belgia. Trăsnetul l-a aruncat din șaua calului, lăsându-l invalid, paralizat de la brâu în jos.
Pentru el, războiul a luat sfârșit mai devreme. A început o nouă viață în Vancouver, Canada. În anul 1924 se afla pe malul unui râu, la pescuit. Deodată, coroana arborelui sub care se afla a fost lovită de un trăsnet și o parte din energia electrică ce a străbătut trunchiul copacului a pătruns și în trupul bietului om. Șocul electric i-a provocat o paralizie pe întreaga parte dreaptă a corpului. În mod miraculos, însă, acest al doilea eveniment i-a dat posibilitatea redobândirii graduale a capacității de deplasare. După doi ani, Summerford era capabil să meargă din nou.
Cum, în tinerețe, fusese un împătimit al sportului și al activităților în aer liber, recăpătarea capacității de a merge i-a oferit șansa nesperată de a-și redescoperi vechile pasiuni. Într-o zi caniculară de vară a anului 1930, fostul ofițer se plimba printr-o grădină publică. Norii au început să se adune iar cerul s-a întunecat. S-a iscat furtuna. În jurul lui Summerford, fulgerele cădeau, cu furie, din tăriile văzduhului. Omul a fost trăznit din nou. În urma acestui accident a rămas cu severe probleme de sănătate care, după doi ani, i-au adus sfârșitul.
Walter Summerford a trecut la cele veșnice în anul 1932. Trupul său a fost redat țărânei într-un cimitir din Vancouver. Dar odihna veșnică n-avea să-i fie netulburată. Într-o noapte furtunoasă din primăvara anului 1936, monumentul funerar ce străjuia mormântul fostului militar a fost lovit de un trăsnet cumplit.
Să fi avut trupul maiorului Walter Summerford vreo însușire specială, care s-a păstrat și după ce viața sa biologică a luat sfârșit? Dacă totul corespunde realității, este greu să spui că a fost 100% hazard, într-un asemenea caz. De trei ori, la intervale de câte 6 ani, maiorul Summerford a atras fulgerele asupra sa!

Citiți și: 

yogaesoteric
29 noiembrie 20018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu