..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 iunie 2018

BioCip-urile de reechilibrare energetica

Afla aici ce sunt BioCip-urile de reechilibrare energetica Dr. Tech prevazute cu dispozitive electromagnetice pasive si cum iti pot ele oferi vitalitate si o stare generala de bine chiar si in zilele cele mai solicitante!


“Acum cativa ani, cand am plecat in Himalaya, am folosit branturile Dr. Tech, pentru ca aveam niste probleme la nivelul coloanei vertebrale si trebuia sa-mi echilibrez postura. Si peste tot pe unde am fost atunci (India, Nepal, Tibet) le-am folosit cu mare placere pentru ca imi luau durerea. Ulterior le-am recomandat si pacientilor mei de la clinica pe care o conduc in Bucuresti si, dupa 1-2 saptamani, toti mi-au spus ca nu mai au nicio durere, ca nu mai obosesc si ca se simt excelent.”
Gabriel Dutchevici, fondator al Centrului de medicina alternativa si terapii complementare Jiko Romania 

Stimate prieten,
Te doare spatele. Iti simti picioarele grele. Ai o stare generala de oboseala, pe care nici macar un somn de 10 ore nu reuseste s-o elimine complet.
Ei bine, in majoritatea situatiilor, aceste dureri au o cauza destul de banala, dupa cum declara, fara exceptie, medicii specialisti in afectiuni musculo-scheletice: o postura incorecta a corpului atat in timpul mersului, cat si atunci cand stai la birou.
Da, postura incorecta e de vina. Si, dat fiind ca pe parcursul unei zile mergi, stai in picioare sau lucrezi pe scaun o perioada considerabila de timp, e logic ca aceasta postura incorecta sa aiba urmari nefericite.
Asadar, solutia imediata este sa iti corectezi postura.
Iar aici te ajuta un dispozitiv comod de folosit, ingenios si extrem de eficient, care te „reechilibreaza” pur si simplu, exact asa cum recomanda medicii.



Iti prezentam produsul revolutionar care a castigat Medalia de aur la Salonul Mondial de Inventii de la Geneva in 2015!
Este vorba despre BioCip-urile speciale care inglobeaza cate un mic dispozitiv electronic de tip plasturedestinat stimularii electromagnetice de inalta frecventa a anumitor puncte de acupunctura. 
Astfel, acest dispozitiv este plasat pe brant exact in punctul corespunzator efectului de diminuare a durerilor de spate (conform medicinei traditionale orientale) si are un dublu rol: pe de o parte, el sesizeaza dezechilibrul din campul energetic al corpului (dezechilibru produs de afectiunile coloanei vertebrale) si, pe de alta parte, genereaza un camp electromagnetic compensator de frecventa foarte inalta si cu o intensitate proportionala cu dezechilibrul energetic sesizat. Durerile de spate dispar.


Dispozitivul care functioneaza exact ca o antena de receptie si emisie electromagnetica, corecteaza asimetriiledin campul electromagnetic al corpului si materializeaza astfel avantajele medicinei vibrationale- considerata medicina mileniului 3.
Aceste BioCip-uri de reechilibrare energetica cu dispozitive electromagnetice passive incorporate, numite Dr. Tech, sunt realizate de o echipa multidisciplinara din cadrul Asociatiei Justin Capra si au obtinut Medalia de aur la Salonul Mondial de Inventii de la Geneva 2015.  Premiul este foarte important, atat datorita calitatii proiectelor celorlalti participanti, cat si anvergurii mondiale a evenimentului.


Ce avantaje iti aduc 
BioCip-urile de reechilibrare energetica Dr. Tech? 
1. Corecteaza postura
2. Amelioreaza durerile de spate
3. Imbunatatesc activitatea urechii interne
4. Imbunatatesc echilibrul si corecteaza tulburarile de mers
5. Combat oboseala cronica
Dispozitivele electromagnetice pasive Dr. Tech sunt usor de montat pe brant: 
  • se indeparteaza folia cerata de pe discul de piele care protejeaza dispozitivul electronic si se monteaza cu partea adeziva pe mijlocul brantului. 
  • au dimensiuni optime
  • se activeaza la contactul cu pielea
  • au performante stabile in timp
  • pot fi refolosite
  • nu necesita surse de energie 



BioCip-urile de reechilibrare energetica Dr. Tech sunt recomandate femeilor care poarta pantofi cu toc, mamelor cu copii mici in brate, persoanelor care stau mult timp in picioare sau mult timp la birou, sportivilor, varstnicilor.
“Soarta a facut sa ma intalnesc cu dl ing. Marian Velcea, inventatorul acestor dispozitive, si, la recomandarea lui, am inceput sa folosesc BioCip-urile Dr. Tech. Am capatat rapid putere de a munci si o starea fizica foarte buna pe care nu le-am putut justifica decat prin faptul ca am purtat si port in continuare aceste branturi.”
Roxana Siseti, pensionara, Bucuresti



BioCip-urile Dr. Tech aplica terapia electromagnetica, 
fara consum de energie si fara efecte secundare!
Terapia electromagnetica descrisa mai sus castiga din ce in ce mai mult teren ca terapie medicala alternativa si asta deoarece ea corecteaza eficient asimetriile din campul electromagnetic al organismului uman, camp vital pentru existenta.
Adevarul este ca noi toti (ca de altfel toate organismele vii) suntem permanent invaluiti de campul electro-magnetic al Pamantului. Si acesta este un lucru esential pentru sanatate, fiindca astfel se stabileste echilibrul la nivel celular intre niste sisteme foarte subtile, care stau la baza “functionarii” noastre optime. 
Iar dovada cea mai clara ca asa stau lucrurile au oferit-o fara voia lor astronautii care, la revenirea din misiuni in spatiu (unde au fost lipsiti de actiunea campului electro-magnetic terestru), acuzau probleme ale sistemului osos, afectiuni ale sistemului nervos si o stare generala de rau. 
Iar partea ingrijoratoare este ca, fata de acum 150 de ani, campul electro-magnetic al Pamantului s-a modificat considerabil, ca rezultat al progresului inregistrat in aceasta perioada, in care au aparut cladiri masive din beton si fier, automobile, cuptoare cu microunde, centrale electrice, radiatii electromagnetice generate de retele de transport a energiei electrice,  aparatura electronica si electrocasnica, antene radio si de telefonie mobila etc.
Asa se poate explica si de ce pasarile migratoare se ratacesc, animalele marine nu-si mai gasesc locurile de reproducere sau esueaza pe plaje, iar fenomenele meteorologice o iau razna. 
Este clar, deci, ca si noi oamenii, pe acest fond al perturbarii energiei electro-magnetice naturale, avem nevoie de un “supliment”, nu numai pentru buna functionare a intregului organism, ci si pentru prevenirea unor disfunctii energetice care, ulterior, pot declansa boli grave. Iar acest “supliment” il ofera BioCip-urile de reechilibrare energetica Dr. Tech prevazute cu plasturi electromagnetici incorporati. 

https://mail.yahoo.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu