..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 17 februarie 2018

Cetățenii vaccinați cu forța, în timp ce companiile farmaceutice fug de orice asumare a responsabilității pentru siguranța propriilor vaccinuri


Unul dintre participanții la dezbaterile despre proiectul de lege a vaccinării obligatorii, care au avut loc la Direcția pentru Sănătate Publică a Municipiului București, a fost George Stoian, reprezentant al Asociației Pro Decizii Informate.
Într-un scurt interviu acordat ActiveNews, George Stoian explică motivele pentru care nu și-a vaccinat copilul, arătând faptul că nimeni, nicio autoritate nu a dorit să-și asume răspunderea pentru produsul care urma să fie folosit pentru vaccinarea acestuia.
Mesajul pe care am vrut să-l transmitem în cadrul acestei dezbateri este unul simplu: vaccinarea este un drept și nu trebuie să devină niciodată o obligație. Cei care vor să-și vaccineze copiii, să aibă libertatea să îi vaccineze după ce se informează, după ce discută cu medicii, după ce știu ce conțin acele vaccinuri care se injectează copiilor lor, după ce știu ce efecte adverse își asumă, ce riscuri își asumă și dacă, într-un final, vor considera că merită să își asume riscul vaccinării, să aibă toată libertatea de a vaccina.
Personal, nu mi-am vaccinat copilul. De ce?
În primul rând companiile farmaceutice care produc vaccinuri ne dau asigurări strict verbale că aceste vaccinuri sunt sigure, însă în scris nu-și asumă nimic! Practic, companiile farmaceutice care produc vaccinuri fug de orice asumare a responsabilității pentru siguranța propriilor vaccinuri.
Un alt element foarte important care m-a convins să iau atitudine împotriva acestei legi este ceea ce s-a întâmplat în perioada 2006 - 2009 când am avut așa-zisele pandemii de gripă aviară și de gripă porcină. Am fost amenințați cu milioane de morți în 2006 sau cu zeci de mii de morți în 2009. S-a cerut vaccinarea noastră obligatorie, s-a făcut tot ce s-a putut de către Ministerul Sănătății pentru a ni se băga în oase spaima de moarte și a ne determina să ne vaccinăm. Ulterior s-a dovedit că așa-zisele pandemii de gripă porcină și aviară au fost niște escrocherii.
Unde este riscul uriaș al unei asemenea legi? Riscul este că dacă le dăm dreptul să ne vaccineze cu forța, atât pe copiii noștri cât și pe noi, pentru că și noi ar urma să fim vaccinați, dacă le dăm acest drept le dăm dreptul ca în viitor să săvârșească noi și noi abuzuri. Dacă noi le dăm dreptul să ne injecteze cu ce vor unii, care nu-și asumă nimic, în niciun fel, înseamnă că ne întoarcem la practici medicale din Germania anilor ’30 - ’40 ai secolului trecut.
Informați-vă și dacă decideți să vă vaccinați copiii, atunci aveți toată libertatea din lume de a-i vaccina. Dar nu permiteți nimănui să ia această decizie în locul dumneavoastră. Pentru că, dacă copilul dumneavoastră va suferi, dvs. și copilul dumneavoastră veți suferi, nu ministrul Sănătății, nu secretarii de stat, nu producătorii. Decizia este și trebuie să rămână a părinților.”
 
yogaesoteric 
16 februarie 2018
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu