”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 februarie 2018

«Aritmetica vaccinului» ne spune că SUA ar avea 60 de miliarde de copii iar România peste 60 de milioane!!!


În România tot soiul de specialişti activişti pro vaccinare susțin sus și tare cum că doar unu la un milion de vaccinaţi are probleme de pe urma vaccinurilor.
Aceasta minciună sfruntată, de cea mai joasă speţă, a fost sesizată şi cei de la Asociația Lion Mentor, care într-un articol din 2016, intitulat „Campania «Unul la un milion» nu reprezintă situația reală!”, prezintă o listă de zeci de copii „vătămați, de la forme relativ ușoare precum dermatită atopică foarte gravă sau steatoză hepatică și sindrom de malabsorbție, la forme foarte grave, precum autism și chiar deces”. 
Deci, conform „aritmeticii vaccinului”, România are cel puţin… 60 de milioane de copii!
Să vedem care este situaţia şi în SUA. Conform articolului „Nazism: ziarul Boston Herald cere guvernului SUA execuția tuturor medicilor, cercetătorilor și jurnaliștilor care se opun tiraniei mercurului din vaccinuri” apărut pe site-ul Natural News (și tradus în română de OrtodoxInfo), numărul copiilor răniți grav de vaccinuri doar în primele 4 luni ale anului 2017 este de peste 60.000.
Deci, conform „aritmeticii vaccinului”, SUA are şi ea cel puţin… 60 – de data asta – de miliarde de copii!!! Şi asta doar pe calculele făcute pentru o treime din anul 2017! Dacă luăm în calcul şi anii precedenţi, ajungem la un număr de copii cât n-a avut omenirea în întreaga sa istorie, de la apariția omului pe acest Pământ!
yogaesoteric 
1 februarie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu