..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 17 ianuarie 2018

7 efecte ale iasomiei asupra organismului


Pentru vechii hinduşi, iasomia reprezenta floarea pe care Kama, zeul dragostei, o îndrăgea cel mai mult dintre toate florile pământului, şi era adorată pentru parfumul său deosebit. Această floare care ne seduce cu parfumul său are şi proprietăţi terapeutice remarcabile, ce o recomandă drept un remediu excelent în menţinerea frumuseţii şi a sănătăţii organismului.
Iată care sunt efectele iasomiei asupra organismului:
1. Ajută la întreţinerea tenului şi a părului
Datorită efectului său de reglare a cantităţii de sebum secretată de piele, în cosmetică iasomia este recomandată cu precădere tenurilor cu tendinţa de îngrăşare sau în tratarea acneei.
2. Combate migrena
În medicină chineză, ceaiul de iasomie este folosit cu încredere de sute de ani pentru înlăturarea migrenelor şi pentru stimularea circulaţiei sângelui.
3. Previne cancerul
Recent, oamenii de ştiinţă au descoperit că în floarea de iasomie se găsesc anumite substanţe ce acţionează în sensul prevenirii şi vindecării cancerului. Extractul de iasomie este folosit ca ingredient de bază într-un nou medicament destinat tratării cancerului.
4. Te ajută să scapi de kilogramele în plus
În curele de slăbire moderne, ceaiul de iasomie combinat cu ceaiul verde se bucură de o mare apreciere, facilitând reducerea excesului ponderal.
5. Are efect calmant
Esenţa de iasomie are o influenţă benefică şi asupra sistemului nervos central, ajutând la relaxarea generală a organismului, la eliminarea stresului şi a asteniei, la înlăturarea stărilor depresive şi la reenergizarea nervoasă a organismului.
6. Calmează durerile musculare
Iasomia contribuie şi la tonifierea pielii şi la menţinerea elasticităţii acesteia, masajul cu ulei de iasomie fiind extrem de util atunci când se doreşte destinderea muşchilor contractaţi sau calmarea durerilor musculare.
7. Stimulează libidoul
Iasomia are capacitatea de a stimula impulsurile sexuale masculine şi de a trata totodată frigiditatea feminină. În acelaşi timp, uleiul extras din iasomie ajută la temperarea durerilor din timpul menstruaţiei şi post-naștere, stimulând contracţiile prin care este eliminată placenta.
yogaesoteric
16 ianuarie 2018


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu