..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 23 septembrie 2017

Regimul Ohsawa combate cancerul și alte afecțiuni grave


 Regimul a fost recomandat deseori de renumitul terapeut Valeriu Popa, ca bază pentru vindecarea unor afecţiuni grave, cum sunt cancerul și dezechilibrele metabolice şi endocrine.

Alte boli în care acest regim şi-a dovedit eficienţa sunt:
- glaucomul,
- cataracta,
- ateroscleroza,
- hepatitele,
- cardiopatia ischemică,
- bolile degenerative date de vârstă,
- diabetul zaharat de tip II,
- adenomul de prostată,
- reumatismul, poliartritele reumatoide,
- spondilozele cervicale,
- hipercolesterolemiile,
- guta, alergiile,
- nefritele şi pielonefritele.

Regimul este următorul:

- timp de 10 zile se consumă numai cereale yang – grâu, orez, mei şi hrişcă – în diferite forme de preparare, adică prin fierbere sau coacere, înmuiere în apă (cum este cazul pentru hrişcă) şi neadăugând altceva în afară de apă sau puţină sare.

Nu se admite dospirea diverselor aluaturi, nici introducerea de drojdii. Nu se foloseşte grâul germinat sau încolţit. Se mănâncă pe săturate, în două sau mai multe mese pe zi, şi în niciun caz nu se va răbda de foame în timpul curei. În cazul unor afecţiuni cronice, sunt indicate mai multe cure succesive de câte 10 zile, cu pauză de 3-4 zile între ele, până la vindecare.

- În pauză şi încă 3-4 luni după însănătoşire, se va ţine o dietă lacto-vegetariană pură. 

Se beau 2 litri de apă plată pe zi. Dacă apare tendinţa de constipaţie, se fac clisme.

După urmarea acestui regim creşte vitalitatea, capacitatea de muncă, se îmbunătăţesc memoria şi capacitatea de concentrare, somnul devine mult mai odihnitor şi se amplifică magnetismul curativ. Are loc o reîntinerire, revitalizare şi regenerare a întregului organism.

Pe lângă normalizarea greutăţii corporale, acest regim fiind recomandat atât pentru supraponderali, cât şi pentru cei care au o greutate corporală sub media normală, cu acest regim se obţine o reglare a echilibrului endocrin şi o detoxifiere desăvârşită. S-a constatat că acest regim ajută şi la reducerea, după caz chiar eliminarea, unor tumori maligne.

Cele mai hrănitoare şi uşor de folosit preparate din regimul Ohsawa sunt turtiţele de făină integrală de grâu. Din surse biblice şi istorice, se pare că pe vremea lui Isus astfel de turtiţe necrescute erau o mâncare destul de răspândită, iar la „Cina cea de Taină” o astfel de „azimă” a fost ruptă şi împărţită apostolilor de către Isus. 

Aluatul se face cu cât mai puţină apă şi sare. După ce a fost bine frământat, se aşteaptă 20 de minute şi se fac turtiţe, care se coc în cuptor, la foc potrivit. Nu se păstrează în pungi de plastic, ci doar de hârtie sau materiale textile.

Grâul se poate prepara şi prin fierbere, simplu sau în asociere cu orez, hrişcă sau mei. 
Orezul poate fi fiert sau adăugat sub formă de făină în aluatul pentru turtiţe. 
Boabele de hrişcă se înmoaie în apă jumătate de oră, după care se scurge apa şi se mănâncă. Se mai pot prepara şi prin fierbere sau adăugare, sub formă de făină, la realizarea aluaturilor. 
Meiul poate fi preparat tot prin înmuiere sau fierbere.


Citiți și:
Reţete pentru regimul Ohsawa
Regimul alimentar YANG
Cerealele, un aliment universal

yogaesoteric 
22 septembrie 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu