..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 26 septembrie 2017

Dumitru Bălan, nutriționist și părinte: «Nu văd cum statul ar putea să gestioneze foarte bine acest proiect de lege a obligativității vaccinării…»


„… când acesta a dezamăgit în atâtea situații. Nu e moral ca statul să ne impună acum cu forța administrarea vaccinurilor” 



 
Părinții și-au făcut și ei auzită vocea la dezbaterile care au avut loc în luna mai la Direcția pentru Sănătate Publică a Municipiului București pe marginea proiectului de lege a vaccinării obligatorii. Într-un scurt interviu acordat ActiveNews, Dumitru Bălan, purtătorul de cuvânt al unui grup de părinți a 10.800 de copii, intitulat „Părinții unor copii sensibilizați de dermatita atopică, alergii și intoleranțe alimentare”, a spus că nu știe cum un stat care a dat rateuri în o serie de chestiuni importante va putea gestiona foarte bine acest proiect de lege, concretizat cu obligativitatea vaccinării. Acesta consideră că vaccinurile sunt nesigure și se opune vaccinării obligatorii.

Dumitru Bălan:
„Două treimi din acești copii suferă de afecțiunile cronice, de aceste boli cumplite, pentru că se tratează pe viață, nu se vindecă foarte ușor. Două treimi dintre aceștia au apărut imediat după administrarea vaccinurilor, conform calendarului actual. Sunt foarte multe reacții adverse care nu se raportează la Agenția Națională a Medicamentului.

Poate că vaccinurile au salvat zeci de milioane de vieți, însă, în același timp, au și distrus câteva milioane de vieți. Statul danez a finanțat recent un studiu, publicat in ianuarie 2017, care confirmă un lucru dramatic: administrarea vaccinului DTP crește riscul mortalității infantile de până la 10 ori în rândul copiilor vaccinați, comparativ cu copiii nevaccinați.

Nu putem să obligăm părinții copiilor care au suferit de reacții adverse să le mai administreze în continuare rapelurile, pentru că aceste reacții adverse sunt cumplite și nu sunt vindecabile.

Vaccinurile sunt nesigure. Ele pot să funcționeze în multe situații, dar, în același timp, în cazul în care copiii nu sunt investigați, istoricul familial nu este luat în considerare, acești copii sunt primii care pot intra în categoria celor afectați de administrarea vaccinurilor. În România, rata afecțiunilor cronice în rândul copiilor este extrem de ridicată și crește vertiginos. În ultimul an, statul a dezamăgit în cazul copiilor bolnavi de sindrom hemolitic uremic, dar și în situația cardurilor de sănătate care nu au fost operaționale. Nu văd cum statul român ar putea să gestioneze foarte bine acest proiect de lege, concretizat cu obligativitatea vaccinării, când, într-un singur an, statul a dezamăgit în atâtea situații. Nu este moral și nici etic ca statul român să ne impună cu forța administrarea vaccinurilor pentru că părinții au al șaselea simț. Numai ei știu cum este să îți crești copilul, să suferi alături de el timp de 24 de ore din 24.

De aceea, nu putem sacrifica fericirea unor copii, majoritari, pe nefericirea altor copii. Nu putem să ne gândim doar la un mic segment de populație, dând la o parte celălalt segment majoritar. Consider că părintele trebuie să aibă ultimul cuvânt de spus și nu poate nimeni să dispună de corpul propriului copil împotriva voinței lui.

Nu sunt de acord cu obligativitatea vaccinării, dar asta nu înseamnă că sunt împotriva vaccinării! Sunt liber să aleg pentru copilul meu și așa ar trebui să fie pentru fiecare român!”


Citiţi şi:
Sergiu Moroianu, un reputat om de știință, despre Legea vaccinării: «E undeva la mijloc între nazism și comunism. Sunt total contra»
Efecte secundare ale refuzului vaccinării: decăderea din drepturile părinteşti sau chiar închisoarea
Legea șocantă a vaccinării obligatorii, criticată pe site-ul Asociației Medicilor de Familie Mureș
yogaesoteric
25 septembrie 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu