..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 august 2017

PROSTATITA NU PUNE ÎN PERICOL DOAR SĂNĂTATEA, CI ȘI VIAȚA!

Medic al unei academii private din domeniul ocrotirii sănătăţii

Daniel Badea
Medic primar. Stăpânește următoarele proceduri: prostatectomia radicală asistată robotic, rezecția transuretrală a prostatei și ablația cu laser a adenomului de prostată.
Boala prostatei prezintă câteva pericole pentru bărbați, dintre care, cele mai importante:
- IMPOTENȚA
- ADENOMUL DE PROSTATĂ
- CANCERUL DE PROSTATĂ
În plus, impotența apare în 100% din cazuri, adică la fiecare bărbat suferind de prostatită. La unii mai devreme, la alții mai târziu, dar apare întotdeauna.
Cancerul de prostată apare în stadiile finale ale prostatitei, și tot destul de des. Acei bărbați care nu vindecă prostatita și trăiesc practic cu ea, ”se joacă cu focul”. Dacă doriți să aveți o viață lungă și o erecție bună, trebuie să vindecați prostatita. Și trebuie să faceți asta cât mai repede.
Problema constă în faptul că majoritatea bărbaților nu apelează la ajutorul medicilor. Unii consideră această boală inofensivă, iar alții rușinoasă. În concluzie, avem o situație în care bolnavii își ignoră pur și simplu boala. Și chiar dacă apelează la ajutor, o fac adesea în momentul în care este deja târziu și începe să se dezvolte tumoarea canceroasă.
Trebuie să înțelegeți că prostatita este o boală mortală, iar unul dintre pericolele principale este transformarea în tumoare canceroasă de prostată. Ceea ce, la rândul său, duce cel mai adesea la decesul bolnavului. Boala necontrolată și netratată evoluează uneori repede, deja în 1-2 ani ducând la apariția cancerului.
Însă acum a apărut o oportunitate unică pentru bărbați de a scăpa de această boală o dată pentru totdeauna, totodată fără vizite regulate la clinică.
Este vorba despre faptul că în anul 2017 a apărut un preparat revoluționar, care într-un interval de timp foarte scurt reface funcția prostatei , elimină inflamația, vindecă complet chiar și prostatita cronică, de asemenea, crește vizibil potența și durata actului sexual. Denumirea acestui preparat este PROSTECT. Este un produs național foarte accesibil, în ceea ce privește prețul, deși la elaborarea lui au participat și medici academicieni din Germania și Franța.
În anul 2017 , la Centrul de Urologie, cel mai important centru de cercetare în domeniul urologiei, au fost finalizate cu succes testele clinice asupra preparatului noii generații - PROSTECT , creat pentru lupta împotriva prostatitei. Serviciul de presă al centrului a anunțat public următoarele:
1. Eficiența produsului Prostect, calculată în raport cu procedura standard (numărul de persoane vindecate din numărul total de pacienți dintr-un grup de 100 de persoane, care au urmat acest tratament) a fost de 98%.
2. Lipsa simptomelor bolii după încetarea administrării preparatului (conform observațiilor pe o perioadă de șase luni) a fost în proporție de 99%.
3. După o săptămână de utilizare a preparatului toți pacienții au observat o creștere semnificativă a libidoului și a potenței.
4. Preparatul a favorizat creșterea duratei actului sexual la 95% dintre persoanele supuse testelor.
5. Nu au fost descoperite efecte secundare nedorite, inclusiv reacții alergice.
6. Preparatul revoluționar PROSTECT este recunoscut drept cel mai important remediu în lupta împotriva prostatitei.

Opinia specialistului:
Mihai Preda , medic al unei academii private din domeniul ocrotirii sănătăţii, specialist în domeniul urologiei, cu o experienţă de peste 40 ani în domeniu. PÂNĂ ÎN ANUL 2017 nu a existat în țara noastră un remediu eficient și, cel mai important, accesibil, pentru tratarea prostatitei. Iar acest fapt a dus la consecințe incredibile: un nivel de îmbolnăvire de 45% în rândul populației adulte și, lucrul cel mai înfiorător, 25% în rândul tinerilor. PROSTECT reprezintă un tratament revoluționar al prostatitei, un adevărat panaceu. Eficiența picăturilor este dovedită în practica din România, și deja în Europa. Compoziția unică și descoperirea de celule vii de către oamenii de știință au făcut din PROSTECTun remediu de neînlocuit pentru prostatită.
Preparatul a trecut toate testele clinice, iar rezultatele au fost impresionante pentru specialiștii în urologie. Aproximativ 98% dintre bolnavi se însănătoșeau fără recidive. La restul dispărea complet simptomatologia și încetau procesele inflamatorii de la nivelul prostatei, și cu toate acestea, boala putea recidiva, dar se vindeca dacă se continua tratamentul cu preparatul Prostect.De asemenea, datorită combinației unice a ingredientelor produsului Prostect, are loc o creștere impresionantă a potenței și duratei actului sexual.
http://www.pcregnow2.com/azqfwouwej/TE_Healthcare_academy_Proste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu