..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 11 iulie 2017

Rădăcină care ucide 98% din celulele canceroase în 48 de ore.

Traducerea Const. Mihăilescu

Cercetătorii caută mereu modalități de combatere a cancerului. În timp ce majoritatea testelor nu reușesc, câteva au avut rezultate uimitoare. De fapt, unele dau rezultate mult mai bune decât chimioterapia.
Să recunoaștem, chemoterapia este foarte durerosă și ucide celulele sănătoase din organism. De fapt, se crede că provoacă moartea la majoritatea pacienților tratați astfel de cancer.
Studiul tratamentul de mai jos a demonstrat că este posibil să se prevină și să se trateze cancerul fără a suferi dureri și fără a afecta celulele sănătoase.
Cercetătorii canadieni au descoperit că păpădia are proprietăți puternice împotriva cancerului.
Omoară celulele canceroase cu păpădia
Este dovedit că păpădia ajută radical bolnavii de cancer să trateze această boală mortală. Povestea lui John DiCarlo vă va convinge cu siguranță.
John, bolnav de cancer declarat, a încercat toate metodele pentru a trata leucemia de care suferea, dar nimic nu părea să funcționeze.
Un doctor naturist l-a sfătuit să bea ceai de rădăcină de păpădie. După câteva luni de băut acest ceai, cancerul a dispărut și de atunci John este complet vindecat.
Studiul păpădiei
Rădăcina de păpădie este folosită de chinezi de mult timp pentru a trata problemele digestive, anorexia și constipația.
În anii noștri, cercetătorii au demonstrat că această rădăcină este mai puternică decât se credea anterior, având și alte proprietăți.
In cadrul studiului, cercetatorii au descoperit că extractul de rădăcină de păpădie poate distruge celulele canceroase (leucemie) în 48 de ore. Acesta încetinește creșterea celulelor canceroase și elimină din corp cancerul.
Cea mai bună constatare a fost că tratamentul cu rădăcină de păpădie distruge celulele canceroase și nu are nici-o influență negativă asupra celor sănătoase, așa cum se întâmplă în cazul chimioterapiei.
În plus, această plantă luptă cu aceeași eficiență și asupra altor forme de cancer: cancer mamar, cancer la colon, cancer pulmonar, cancer la ficat și cancerul de prostată. 
Ei bine, efectele salvatoare ale acestei rădăcini nu se termină aici.
Iată și alte beneficii ale extractului de rădăcină de păpădie:
-) în tratarea problemelor digestive, prin detoxifierea ficatului, pe care-l curăță.
-) păstrează oasele puternice. Cercetările arată că păpădia poate îmbunătăți sănătatea oaselor.
-)  menține dinții sănătoși prevenind deficiența de calciu.
-) prevenirea infecțiilor tractului urinar;  această plantă se luptă cu bacteriile care pot provoca infecții.
-) previne apariția diabetului zaharat, prin îmbunătățirea producției de insulină și reglarea nivelul zahărului din sânge.

Sursa: https://eraoflight.com/2017/07/11/root-that-kills-98-percent-of-cancer-cells-in-48-hours/#more-22077

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu