..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 9 martie 2017

Serviciile secrete rusești confirmă pericolul chemtrails

 
Chemtrails, sau urme inexplicabile pe cer, sau dâre ale morții. La început, s-a crezut că aceste urme sunt inofensive și că cei care susțin contrariul alimentează o legendă. De curând, un specialist în energie solară a constatat că în momentul în care se produce acest fenomen panourile solare își pierd din putere.
El consideră că în bună parte, gazele eliminate de anumite avioane conțin sulf, sulfură de hidrogen sau bioxid de sulf sau aluminiu, care acționează în mod negativ asupra mediului înconjurător și a sănătății oamenilor.
Și pentru a demonta teoria conform căreia aceste urme sunt inofensive și că trăim într-o lume a conspirațiilor fictive, aducem în discuție un raport al serviciilor secrete de la Kremlin în care se arată că un avion al SUA care se afla pe aeroportul Pudong, China, a fost împiedicat să decoleze după ce au fost descoperite mai multe recipiente umplute cu soluții contaminate cu virusul modificat al gripei porcine.
Potrivit raportului, avionul era echipat cu un sistem sofisticat de pulverizare. Sunt voci care susțin că în spatele acestor nefericite evenimente se află și anumite companii farmaceutice care produc anumite boli ca să-și poată spori vânzările și uriașele profituri.
De ani de zile există bănuiala că starea proastă de sănătate a oamenilor, noile boli care au apărut și sunt greu de explicat în lumea medicală ar avea drept cauză și fenomenul de chemtrails.
Nu s-a putut explica de ce până în anii ʼ70-ʼ80, avioanele lăsau foarte puține dâre și după anii ʼ90, acest fenomen este tot mai evident. Autoritățile susțin că ar fi vorba de dâre de condensare. S-a pus întrebarea de ce apar la altitudine joasă?
Doctorul Marvin Herndon afirmă că există dovezi ale existenței unui program secret guvernamental de geoinginerie, de injectare de particule în stratosferă care pun în pericol sănătatea oamenilor.

yogaesoteric
9 martie 2017
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu