..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 7 martie 2017

GHID de SUPRAVIETUIRE IMPOTRIVA CANCERULUI

Un medic al Fortelor Aeriene ale Statelor Unite a facut descoperirea vietii lui  atunci cand a realizat ceea ce poate fi... Adevarata cheie in vindecarea cancerului

Descopera singurul tratament din lume care ofera pacientilor cu cancer o a doua sansa la viata!

MAR.2017
Draga prietene priceput la sanatate,

Recunosc ca am fost pur si simplu socat cand am aflat ca nu cancerul este, de fapt, ceea ce ucide cei mai multi pacienti bolnavi de cancer! Si am fost medic pentru mai bine de 20 ani - deci nu mai sunt chiar asa usor de surprins.


Aceasta descoperire monumentala dateaza dinainte de anii ‘70, cand fostul medic al Fortelor Aeriene ale Statelor Unite, Joseph Gold, a descoperit adevaratul criminal, o conditie despre care nimeni din domeniul medical nici macar nu a pomenit vreodata!

Asa este. Adevaratul vinovat din spatele a trei din fiecare patru decese cauzate de cancer nu este cancerul. Nu! Este un sindrom despre care probabil nu ati auzit niciodata si care se numeste CASEXIE.
Si daca tu sau cineva drag sunteti in situatia de a va lupta cu cancerul...     


Cu siguranta nu iti poti permite sa ignori ceea ce ar putea fi foarte bine, singurul compus natural care opreste acest criminal ascuns din drumul lui. O sa va spun mai multe despre acest tratament de salvare a vietii intr-o clipa. Dar, in primul rand, permite-mi sa iti spun cat de mortal este acest inamic numit casexie...

Problema este ca celulele tumorale au nevoie de mai multa energie decat celulele normale, astfel incat acestea devoreaza putina hrana de care corpul dispune la un moment dat, in timp ce restul celulelor mor de foame... Si, in timp ce tumora devine puternica, tu pierzi in greutate, pana cand corpul tau abandoneaza lupta.

Cu alte cuvinte, oricat de oribil ar suna, cei mai multi pacienti bolnavi de cancer mor hranindu-si propriile tumori!

Pentru o lunga perioada de timp, majoritatea expertilor au presupus ca acest lucru s-ar intampla numai in fazele finale ale bolii. Dar dr. Gold a descoperit ca instalarea casexiei se produce, de fapt, chiar in momentul in care apare prima celula canceroasa.

El a identificat de asemenea, o enzima specifica din ficat responsabila pentru declansarea casexiei. Dr. Gold stia ca daca ar putea bloca enzima, ar transforma meniul inamicului ascuns si ar putea opri declansarea activitatii tumorale.

Un combustibil secret pentru rachete ar putea acorda
pacientilor aflati in stadiu terminal o a doua sansa la viata...
Spre surprinderea lui, raspunsul a fost o substanta incredibil de ieftina numita HZ. Dar, pe cat de ieftina este, HZ este unul dintre cei mai puternici ingredienti naturali de pe planeta (de fapt, este unul dintre ingredientele folosite in combustibilul pentru rachete).

Din momentul descoperii de catre Dr. Gold, zeci de studii au fost efectuate pe HZ. De fapt, chiar acum le-am insumat rapid pe cele pe care le am pe birou si am ajuns la 28! Sunt studii efectuate de unele dintre cele mai competente institutii de cercetare a cancerului din lume, inclusiv Institutul Oncologic Petrov de cercetare din St Petersburg, Rusia si Harbor-UCLA Centrul Medical din Los Angeles.
Toate acestea au fost publicate in reviste medicale de prestigiu aplicandu-se procedura peer-review (evaluare critica a manuscriselor transmise revistelor stiintifice, realizate de experti ce nu fac parte din comisia editoriala). FIECARE EXPERT, INDEPENDENT, a aratat nu numai ca HZ este absolut sigur... Acesta poate fi foarte bine singurul tratament din lume, care ofera pacientilor cu cancer terminal o a doua sansa la viata.

Iarasi si iarasi, cei mai de seama si respectati cercetatori ai cancerului din intreaga lume au descoperit ca HZ poate stopa, intrerupe casexia. Cercetatorii au fost uimiti atunci cand studiile lor clinice controlate, au aratat ca aproape...

6 din 10 pacienti care nu raspundeau anterior si care erau diagnosticati ca "terminati", deodata, si-au oprit brusc manifestarile clinice legate de casexie!
Cu alte cuvinte, pacientii care erau la un pas de moarte si-au recapatat poftele... Si-au recastigat musculatura si corpolenta de care au fost privati... si au inceput SA TRAIASCA din nou.


HZ este cu adevarat uimitoare, atunci cand vine vorba de casexie... Dar chiar daca ai strivit acest dusman de moarte din fasa, INCA mai trebuie sa te lupti cu cancerul.


Si ACESTA este secretul care face din HZ ceva extraordinar! Nu numai ca ar putea distruge casexia... Studiile arata ca HZ ar putea:

     Sa preia controlul cancerului si sa ii stopeze raspandirea.
     Sa opreasca, sau - chiar sa inverseze - cresterea tumorii.
     Sa micsoreze tumorile pana la jumatate din marimea lor originala.

Si nu te supune la oricare dintre reactiile toxice cauzate de chimioterapie sau radioterapie.

Dar printr-o manevra terifianta, care poate sa te cutremure pana in adancul inimii, cea mai puternica agentie de lupta impotriva cancerului, si-a petrecut cu frenezie ultimii 30 de ani de cercetare incercand sa mentina controlul asupra acestei terapii. Nu o sa iti vina sa crezi atunci cand vei auzi despre tacticile ascunse, la care a recurs...

Dar ceea ce face ca acesta musamalizare sa fie chiar condamnabila, este faptul ca aceasta nu este prima data cand se intampla!


Esti dispus sa mori pentru PACATUL lor MORTAL?

Mi-am petrecut cea mai mare parte a carierei mele de cercetare incercand sa descopar ceea ce ar putea sa-mi ofere natura in termenii tratamentului cancerului. Si adevarul dureros este ca atunci cand vine vorba de progrese pe baza de remedii naturale impotriva cancerului, majoritatea (inclusiv unele dintre organizatiile de sanatate cele mai remarcabile din lume), are obiceiul de a ezita in ceea ce priveste rezultatele studiilor, de adenatura rezultatele si de a ascunde ADEVARUL fata de cei ce au indeosebi nevoie de a cunoaste potentialul curativ natural impotriva cancerului.

Cred ca este posibil sa ma insel? Mi-as dori sa fie asa. Dar, faptele sunt fapte... Cum ar fi acelea care au aparut in urma unui sondaj din 2006 trimis de catre Uniunea Oamenilor de Stiinta la aproape 6000 de oameni de stiinta din FDA (agentie din cadrul Departamentului de Sanatate al Statelor Unite, care este responsabila in principal cu controlul alimentelor si medicamentelor). Acei oameni de stiinta care au raspuns la sondaj (aproximativ 1000 dintre ei) au facut unele marturisiri destul de socante...

 Aproape 20% au recunoscut ca au fost “rugati” in mod explicit de catre factorii de decizie ai FDA sa furnizeze informatii incomplete, inexacte, sau care sa induca in eroare publicul larg, industria controlata de guvern, mass-media si/sau distinsi oficiali guvernamentali
 Mai putin de 50% au fost de acord ca FDA "ofera in mod obisnuit informatii complete si corecte publicului"
 47% au recunoscut ca sunt convinsi ca exista cazuri in care “interesele comerciale au primat si s-a incercat anularea, retragerea sau modificarea hotararilor si actiunilor FDA”.

Aceasta ultima marturisire, atinge direct miezul problemei... totul se reduce la unul dintre pacatele capitale,LACOMIA.

Si daca ai crezut ca FDA nu ne afecteaza cu adevarat aici, in Romania, mai gandeste-te. Fara stampila de aprobare a FDA, medicamentele nu pot fi vandute in Statele Unite. Acum, ia in calcul ca 58% dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume sunt americane. Deci, normele Statelor Unite ajung in lung si-n lat...   

Terapiile naturale nu pot fi patentate. Si tratamentele care nu sunt brevetate nu pot face cantitati uriase de bani pentru companiile de medicamente - sau pentru FDA, care primeste un salariu solid de fiecare data cand aproba unele dintre aceste terapii.

Asa ca atunci cand o substanta naturala se arata promitatoare in lupta impotriva cancerului, companiile farmaceutice nu fac altceva decat sa investeasca tot timpul si toti banii lor, pentru a dezvolta o versiune sintetica a acesteia si CARE SA POATA fi brevetata. De cele mai multe ori, pur si simplu NU FUNCTIONEAZA. Dar vreau sa va spun ca exista un tratament ieftin, natural, de care poti beneficia fara a avea nevoie de bani gheata. Deci, ce se intampla cu toate aceste rezultate ale studiului?

Exact acelasi lucru care s-a intamplat si cu HZ-ul dr. Gold: stabii mai marilor companii farmaceutice si FDAau distorsionat rezultatele si au influentat opinia publica, tinand-o departe de terapia naturala.

Adevar pe jumatate, date inselatoare, rezultate manipulate... Toate tacticile viclene folosite de majoritatea impotriva remediilor naturale, pot sa puna aceste terapii sub lacat si cheie.

Da, undeva pe traseu, medicina a functionat foarte prost. Dar am devenit doctor pentru A AJUTA oamenii. Si in juramantul pe care l-am depus, nu se face o singura mentiune despre bani sau despre profit.

Asadar, aceasta a devenit misiunea mea personala, aceea de a deschide cat mai multe dintre aceste incuietori. 


INTERZICEREA TERAPIILOR IMPOTRIVA CANCERULUI de catre cele mai stralucite minti din medicina!

Crede-ma, nu a fost un proces usor. O multime din aceste lucruri - cum ar fi minunea HZ a dr. Gold - au fost ingropate de zeci de ani. Si multi dintre oamenii de stiinta si medicii din spatele acestor descoperiri au fost un pic reticenti sa-mi vorbeasca despre descoperirile lor. Si cine ii poate condamna?

Dar, in cele din urma, cei mai multi dintre acestia au fost de acord sa impartaseasca anumite detalii cu privire la descoperirile pe care le-au facut impotriva cancerului. De ce? Pentru ca spre deosebire de companiile farmaceutice si FDA, acesti medici nu au semnul dolarului atunci cand ii privesti in ochi. Misiunea lor este la fel ca a mea - aceea de a salva vieti.

Si gandurile pe care aceste minti stralucite le-au impartasit cu mine, ar putea constitui foarte bine diferenta dintre viata si moarte pentru tine sau cineva drag.

Pentru ca aceste progrese sa ajunga la cat mai multi oameni posibil - pentru a salva cat mai multe vieti posibil – stiu ca este nevoie sa fie puse impreuna intr-un singur loc. O singura resursa... SINGURA resursa de care ar avea nevoie cineva vreodata. Deci, aceasta este exact ceea ce am facut.

Tot ceea ce am dezgropat... Toate terapiile naturale impotriva cancerului despre care am invatat... Le-am pus pe toate intr-un ghid de supravietuire impotriva cancerului, pe care l-am intitulat VINDECA astazi CANCERUL de maine

***
25 terapii ascunse din întreaga lume
Minunea HZ a dr. Gold este - de departe - una dintre cele mai interesante terapii naturale cu care am venit in contact in cercetarea mea. In CD-ul VINDECA astazi CANCERUL de maine, iti voi spune exact cum sa procedezi.

Dar, ca sa vezi cat de promitatoare este HZ, am tratat, de asemenea, suficient de multi pacienti de-a lungul anilor ca sa aflu ca nimic nu functioneaza doar pentru o singura persoana. De aceea sunt atat de recunoscator pentru toti medicii, oamenii de stiinta si cercetatorii care au impartasit descoperirile lor de ultima ora cu mine... Asa ca as putea sa le impartasesc si cu TINE.

Cele mai multe dintre aceste terapii au fost foarte bine ascunse pana acum, incat VINDECA astazi CANCERUL de maine este probabil singurul loc unde veti auzi vreodata despre ele. Unele dintre terapiile care au fost aproape ingropate pentru totdeauna includ...

 Combinatia de acid inhibitor, care ajuta sangele tau sa respinga toxinele canceroase... (este considerat de diferiti medici ca fiind unul dintre cele mai eficiente tratamente impotriva cancerului osos, sau celui de la nivelul creierului, sau altor tipuri de cancer cu crestere rapida)... Capitolul 6

 O terapie necostisitoare, care ajuta la neutralizarea tumorilor, prin uciderea ciupercii de care se tin lipite... (aveti probabil, aceasta putin-cunoscuta minune in dulapul de bucatarie, CHIAR ACUM)... Capitolul 11

 Vitamina care ucide cancerul si care este ascunsa in samburii de caise... (cercetarile arata ca are potentialul de a dubla durata de viata a bolnavilor de cancer!)... Capitolul 13

 Ciuperca ce distruge cancerul si care este de aproape 50 de ori mai puternica decat cea mai puternica ciuperca medicinala de pe planeta... Capitolul 14

 Terapia personalizata, de ultima ora care schimba propriile gene de lupta ale corpului impotriva cancerului... (de multi ani FDA incerca sa o inchida, dar rezultatele pozitive coplesitoare au fost prea puternice pentru a o nega)... Capitolul 17

 Ceaiul de plante care ajuta la vindecarea cancerului la pacientii declarati "inoperabili"... (oameni care au spus ca mai au doar cateva saptamani de trait, au baut acest ceai simplu, si au trait cu apropare 20 de ani mai mult SI FARA CANCER)... Capitolul 19

 Planta care este de 250 de ori mai puternica impotriva cancerului decat unul dintre cele mai potente medicamente chimio si care nu prezinta efecte secundare devastatoare la nivelul corpului... (acesta este unul dintre singurele tratamentele de pe planeta care a aratat o eficacitate ridicata impotriva cancerului, rezistent la medicamentele administrate)... Capitolul 23

 Fiecare dintre aceste terapii anti-cancer este sustinuta de zeci de ani - chiar de secole - de utilizare si de marturii.


http://www.anticancer.humanmedia.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu