..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 6 ianuarie 2017

CUM SCAPI DE KILOGRAMELE ACUMULATE IN TIMPUL SARBATORILOR?

de  la 03 Ian. 2017
Cum scapi de kilogramele acumulate in timpul sarbatorilor?In cazul in care nu ai un metabolism minune, probabil te confrunti cu kilograme in plus acumulate dupa mesele copioase de sarbatori.

Poti scapa rapid de ele, fara a tine tot felul de diete mai mult sau mai putin sanatoase, apeland la cateva trucuri simple:
- Bea multa apa! Creierul confunda deseori senzatia de foame cu cea de sete, asa ca data viitoare cand simti ca iti este foarte foame incearca mai intai sa bei un pahar cu apa. Unii nutritionisti sugereaza ca este recomandat sa bei un pahar de apa inaintea fiecarei mese.
- Propune-ti cateva praguri de greutate realiste. Nu vei slabi dintr-odata un numar mare de kilograme acumulate probabil in ani buni. De aceea, seteaza-ti praguri realiste, de cateva kilograme pentru inceput, pentru a nu fi dezamagita.
- Mananca des! Persoanele care au avut o greutate constanta timp de zece ani spun ca si-au format obiceiul de a manca putin si des de 4-5 ori pe zi.
- Renunta la alcool! Nu uita, alcoolul este o sursa de calorii. Asa ca, daca incerci sa scapi de cateva kilograme in plus cel mai bine este sa renunti la alcool si sa te limitezi doar la apa.
http://www.sanatatesistaredebine.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu