..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 august 2016

Consumati usturoi si miere pe stomacul gol timp de 7 zile! Este uluitor cate boli tine la distanta acest amestec!



Usturoiul in combinatie cu ceapa si ghimbirul ajuta la detoxifierea si regenerarea organismului, dupa sedintele de chimioterapie! 
Va protejati inima si va intariti sistemul imunitar daca mancati regulat acest remediu cu usturoi! 

Usturoiul este prezent in aproape toate preparatele noastre. Nu numai ca este savuros, este, de asemenea, incredibil de puternic la vindecarea anumitor boli.
Cu toate ca usturoiul este adesea consumat gatit, atunci când este mancat crud se poate transforma de fapt dintr-un condiment obișnuit intr-un medicament puternic.
Cand vine vorba de sanatatea inimii, usturoiul ajuta la scaderea tensiunii arteriale si a colesterolului, previne bolile de inima coronariene si atacurile de cord si inverseaza efectele aterosclerozei.
Bulbul de usturoi este, de asemenea, grozav pentru probleme de sanatate precum: raceala, diareea calatorului, gripa, mușcăturile de insecte si infectiile fungice.
Pentru probleme de sanatate obisnuite, consumul regulat de usturoi poate ajuta la ameliorarea simptomelor de osteoartrită, diabet si prostata mărită.
Bulbul de usturoi ajuta, de asemenea, sistemul imunitar si elimina toxinele din organism. 
Combinat cu ghimbir si ceapa, acesta ajută la detoxifierea corpului dupa sedintele de chimioterapie.
Cum se foloseste usturoiul
Este mai bine sa mancati usturoi crud, deoarece ingredientul activ, alicina, isi pierde proprietatile la caldura. Pentru cele mai bune rezultate, zdrobiti si taiati usturoiul si lasati-l timp de 15 minute inainte de a-l manca. Strivirea bulbului activeaza o reactie chimica care determina alicina sa devina biodisponibila.

Iata de ce ar trebui sa-l mancati pe stomacul gol: când stomacul este plin cu alimente, este mai greu pentru corp sa proceseze si sa absoarba toate substantele nutritive.
O modalitate foarte buna de a adauga usturoiul crud in dieta dumneavoastra este sa il amestecati cu miere:
Se iau 2-3 catei de usturoi si se taie in bucati mici.
Se amesteca totul cu o lingura de miere.

Mancati acest amestec in fiecare zi si va veti simti mai plini de energie si mai sanatosi intr-o saptamana.
Cum sa preparati un tonic impotriva gripei cu usturoi
Va rugam sa luati in considerare purtarea de manusi daca aveti pielea sensibila si incercati sa nu va frecati ochii, deoarece unele dintre uleiurile naturale aleusturoiului va pot cauza o eruptie pe piele sau va poate arde.

Ingrediente:
• 1 jumatate de ceapa galbena, tocata;
• 5 catei de usturoi, tocati;
• 2 ardei iuti rosii, tocati;
• 1 lingura de ghimbir, ras;
• sucul de la o lamaie;
• otet de mere, organic, nefiltrat.

Instructiuni:
Luati un borcan de sticla de 350 ml pana la 500 ml si umpleti-l cu ceapa tocata.
Se adauga usturoiul tocat.

Apoi adaugati ardeiul iute rosu, cu tot cu seminte si niste ghimbir tocat.
Stoarceti lamaia intr-un castron separat, aruncati semintele si turnati sucul peste amestec.
Umpleti borcanul cu otet de mere, lasand aproximativ un cm de spatiu gol in partea de sus.
Puneti capacul la borcan si depozitati-l intr-o camara.

Tonicul pentru dureri in gat, raceli si gripa este gata de utilizare!

http://www.kilocalorii.ro/sanatate

Cu un pahar pe zi de suc de ananas nu vei mai avea grija vizitelor la medic! Fortifică organismul și ai grijă de sănătate cu acest elixir extrem de delicios și…sănătos!


Vei fi uimit de beneficiile unui pahar de suc de ananas pe zi! Află mai multe despre eficiența acestui fruct asupra sănătății și a stării generale a organismului! Cura de sănătate cu sucul de ananas! Cu un pahar pe zi din acest suc vei avea parte de schimbări pozitive în organism și nu numai! Încearcă de azi!
Avem vești bune pentru iubitorii de suc de ananas. Se pare că se încadrează în categoria celor mai sănătoase băuturi.
Sucul de ananas este extrem de răcoritor, ideal pentru zilele toride de vară, dar are, în același timp, o serie de beneficii și nutrienți, indispensabili în sezonul rece. Ananasul este bogat în enzime, minerale și vitamine. Conține calciu, potasiu, magneziu, fosfor, fier, iod, zinc, vitaminele A, E, C și B. Nu este de mirare că medicii recomandă consumul zilnic de suc de ananas.
Ce se întâmplă dacă bei suc de ananas în fiecare zi?
-) Vei suferi mult mai rar de infecții, datorită conținutului de bromelaină, care elimină toxinele din organism.

-) Vei da mult mai ușor kilogramele în plus. Băut pe stomacul gol, sucul de anans constituie cura perfectă de slăbire rapidă.
-) Vei elimina mult mai rapid paraziții din organism. Ai nevoie doar de 3 zile pentru a alimina paraziții intestinali.
-) Vei reduce riscul rănilor. 
-) Potasiul din ananas ajută la menținerea unui nivel stabil al electroliților, prevenind spasmele musculare din timpul activităților fizice.
-) Consumarea regulată de suc de ananas va aduce organismului un plus de antioxidanți.

-) Dinții vor fi mai albi și puternici.
-) Previne căderea părului. Este bogat în vitamina C, un element esențial în prevenirea căderii părului.
-) Întreține sănătatea ochilor și a vederii. Este bogat în beta-caroten care contribuie la îmbunătățirea vederii.

Realizat de Oana V.

http://www.kilocalorii.ro/sanatate

Unul dintre cele mai puternic remedii se află la tine în bucătărie! Află ce minuni poate face sarea pentru organism și cât de sănătoasă este de fapt!


Știai că sarea poate trata eficient și sigur 7 afecțiuni și probleme de sănătate? Află acum mai multe informații despre beneficiile binecunoscutului ingredient! Sarea te tratează mai bine ca orice medicament! Descoperă cum este posibil acestu lucru și cum poți beneficia de toate avantajele acestui ingredient!

Chiar dacă de multe ori auzim că un consum frecvent de sare poate fi destul de dăunător pentru sănătate, se pare că sare nerafinată este de fapt, esențială pentru organism. Acest lucru se datorează conținutului de sodiu în aceiași compoziție ca cea din corpul uman.
Cu alte cuvinte, sarea nerafinată este ca un nectar pentru organism. Sarea nerafinată ar trebui să se găsească în fiecare bucătărie, fiind un remediu foarte puternic.

Iată ce poate face sarea nerafinată pentru sănătate:
Infecții în gât
Combină 1 lingură de sare cu 250 ml de apă și amestecă până când sarea  se dizolvă complet. Mixtura se utilizează zilnic pentru gargară.

Arsuri ale cavității bucale
Dacă ți-ai ars limba sau ai mâncat ceva mult prea condimentat, amestecă o jumătate de lingură de sare cu 200 ml de apă caldă. Se folosește pentru gargară.

Durere de dinți
Dacă nu poți ajunge imediat la dentist, o soluție de moment este clătirea cavității bucale cu 100 ml de apă caldă, 2 linguri de oțet și 1 lingură de sare nerafinată.

Alergii și sinusuri inflamate
Se fierb 200-300 ml de apă, în care se adaugă sare. 

Se lasă să se răcească și se toarnă sub formă de picături în nas, de 2 ori pe zi.
Înțepături de insecte
Sarea poate reduce durerea și umflăturile. 

Realizează o pastă groasă din sare și apă și aplică direct pe înțepătură. Se lasă să acționeze până când se usucă.
Picioare umflate
Prepară o baie pentru picioare cu apă, 4 linguri de sare și câteva picături de ulei de lavandă. Se lasă picioarele la înmuiat timp de o oră.

Realizat de Oana V.

http://www.kilocalorii.ro/sanatate

Timp record de întinerire - doar o săptămână!

Cosmetica japoneză este renumită nu numai pentru celebra cremă BB, ci și pentru produsele antiîmbătrânire pentru față. 
Popularitatea în rândul produselor pentru îngrijirea pielii, tenului și părului Made in Japan crește în fiecare zi. Secretul succesului constă în cosmetica japoneză recent descoperită de oamenii de știință, tradițiile străvechi, ingredientele organice și, cel mai important, eficacitatea sa!
Japonezii - poporul care nu îmbătrânește niciodată. Speranța de viață a femeilor din această țară este de 85 de ani. E foarte greu să-ți dai seama după înfățișare ce vârstă are o femeie japoneză. Secretul constă în produsele cosmetice pe care le folosesc japonezele.

Analizați această poză:

Masako Mizutani s-a născut în anul 1970 și este casnică. Are 2 copii, iar fata cea mare va împlini în curând 20 de ani. Masako are acum 46 de ani.
Într-un talk-show, Masako a recunoscut că în ultimii 10 ani, o dată pe săptămână folosește acest produs special - Goji Cream, care înlocuiește liftingul și operațiile. Conform spuselor d-nei Masako, o lungă perioadă de timp, acest produs nu se găsea în farmacii și nici în alte magazine. Însă soțul doamnei Masako, om de știință în domeniul farmaceuticii, a fost cel care i-a dat primele mostre din acest produs special miraculos. 
După prima aplicare a cremei Goji Cream, doamnei Masako i-a plăcut atât de mult, încât a început să o folosească în fiecare zi, iar rezultatul a fost vizibil și zi de zi părea tot mai tânără. Efectul a fost uimitor!
Potrivit oamenilor de știință, crema nu a fost concepută inițial pentru consum larg dar, după experiența doamnei Masako, s-au convins că merită să investească în acest produs și să-l scoată pe piață.
Acum, Goji Cream este disponibilă și în România! A fost testată și a trecut cu succes toate probele de laborator, care au arătat un rezultat 100% pozitiv, după folosirea acestei creme.

Tamara Popescu doctor cosmetolog expert:

Crema Goji Cream oferă rezultate pozitive în întinerirea pielii feței - acest lucru este garantat. Cel mai adesea, la femeile după 25 de ani apar primele riduri în jurul ochilor și buzelor. 
Nu este recomandat să te injectezi împotriva ridurilor de la această vârstă, pentru că îți poate afecta sănătatea, iar crema înlătură în mod miraculos toate aceste probleme estetice. După primele utilizări, rezultatele sunt vizibile, pielea este mai tânără. O recomand!
Andreea Guțu – doctor dermatolog - cosmetolog (experiență în domeniu de peste 12 ani)
În centrul științific de cercetare s-a făcut un experiment la care au participat mai mult de 100 de femei cu vârsta de peste 35 de ani, toate având probleme precum: riduri în zona frunții, ochilor și buzelor și un ten cu probleme. 
Pe duratal unei săptămâni, li s-a propus femeilor să folosească crema Goji Cream în zonele cu riduri. Rezultatul a fost uimitor: la 100 de femei din 100, ridurile au fost vizibil reduse, iar tenul a devenit mai luminos și sănătos! 
Priviți aceste poze, rezultatul este uimitor, fără îndoială, al cremei Goji Cream.


Având la bază o experiență îndelungată, pot spune cu certitudine că această cremă uimește prin rezultate imediate și de lungă durată. Până la apariția acestei creme un asemenea rezultat era practic imposibil de obținut fără operații estetice și fără injecții. Oamenii de știință și doctorii japonezi au dovedit încă o dată că sunt cei mai buni!

Livia Mazilescu - doctor cosmetolog (experiență în domeniu de peste 7 ani)

O recomand cu toată încrederea femeilor de peste 35 de ani pentru îngrijirea zilnică a tenului.
Foarte mult timp, cosmeticele japoneze nu au fost disponibile în restul lumii. Dar acum totul s-a schimbat, s-au deschis noi orizonturi. Unul dintre aceste produse inovatoare, Goji Cream, este conceput pentru întreținerea rapidă a feței, gâtului și decolteului.


Toate ingredientele pe care le conține acest produs sunt foarte rare, chiar unice. Fiecare ingredient este natural, printre care colagenul hidrolizat, care reface elasticitatea pielii și are un puternic efect de întinerire. Crema conține fibre naturale de eucalipt, care nu irită nici cea mai sensibilă piele! În plus, produsul se potrivește fiecărui tip de ten deoarece este o cremă în totalitate organică și nu are efecte adverse.
Sunt uimită de această abordare tehnologică a cosmeticii de îngrijire. Pot adăuga că această cremă are un miros plăcut, fin, care îi va plăcea oricărei femei! 
Recomand cu toată convingerea crema ca mijloc principal de îngrijire a tenului pentru toate femeile, indiferent de vârstă

http://imprssng.pro/rndr/Japanomania_Goji_cream_NL_RO

Secretul longevității

Află care este secretul longevității de acum 2000 de ani! Rețeta tibetană care sporește rezistența și durata de viață a organismului! S-a descoperit remediul tibetan vechi de 2000 de ani care fortifică organismul și previne dezvoltarea tumorilor! Află mai multe detalii despre beneficiile incredibile ale acestui elixir antic!

Acestă rețetă tibetană a fost descoperită gravată pe o piatră veche de 2 milenii, într-o mânăstire antică. 
Tratează bolile digestive, afecțiunile inimii, previne formarea tumorilor, îmbunătățește vederea și asigură o viață lungă și sănătoasă.
Lămâia și usturoiul sunt cele 2 ingrediente principale. Acest elixir ar trebui consumat dimineața, pe stomacul gol.
Rețeta:
Ai nevoie de următoarele ingrediente:
300 g de usturoi (tocat),
1 kg de lămâi cu coajă,
1,5 l de apă.

Mod de preparare și utilizare:
Se fierb cei 1,5 l de apă, după care, la foc mic, se adaugă usturoiul și lămâia. Se pregătesc toate ingredientele într-o oală cu capac. Fierbe mixtura pentru 15 minute. După ce s-a răcit, o poți turna într-un borcan.


Consumă 50 ml din acest remediu, zilnic, dimineața. Repetă procesul pentru 25 de zile.
Sunt necesare 10 zile de pauză, după care poate fi reluat tratamentul.

Notă:
Pentru rezultate mai eficiente poți lua 2 doze din remediu pe zi. Tratamentul ar trebui repetat de 2 ori într-un an.

Realizat de Oana V.

http://www.kilocalorii.ro

marți, 23 august 2016

O nouă invenție a genialului savant iranian Mehran Keshe a fost făcută publică

Savantul iranian Mehran Tavakoli Keshe a făcut publică în urmă cu câteva zile, pe 15 august, o nouă invenție epocală: un generator electric neconvențional, care face posibilă independența de rețeaua de furnizare a energiei electrice.
Dispozitivul, a cărei parte cheie este construită pe baza descoperirilor revoluționare ale savantului iranian despre plasmă, câmpurile magnetice și gravitație, este unul hibrid, având nevoie pentru a fi declanșat de un circuit simplu, alimentat de o banală baterie de 6V. Odată ce generatorul este pornit, circuitul starter se întrerupe (și implicit alimentarea de la baterie), sistemul continuând să funcționeze un timp nelimitat, producând suficientă energie pentru a alimenta aparatele electrice folosite în mod obișnuit într-o gospodărie.
Omul de știință a oferit gratuit, pe internet, planurile acestei invenții. Le puteți descărca aici:http://www.keshefoundation.org/documenten/finish/14-blueprints/30-hybrid-magrav-blueprint/0
De asemenea, pe site-ul fundației Keshe a fost publicat un scurt film în care este prezentată invenția. Timp de 4 minute cât durează demonstrația făcută de unul dintre cercetătorii din echipa condusă de Mehran Keshe, acest mic generator face să funcționeze un frigider mic, un cuptor cu microunde, un sandwich maker, un uscător de păr, o aerotermă, un compresor de frigider, generând aproximativ 5 kW de energie electrică. 
Chiar și dacă numai pentru un minut s-ar fi reușit performanța de a alimenta consumatori de 5 kW, acest fapt bulversează și dă peste cap toate legile fizicii și ale electricității cunoscute la ora actuală.
Echipa de cercetători condusă de Mehran Keshe a oferit inclusiv explicații despre modul în care puteți construi acest generator.
Un aspect oarecum surprinzător, explicat de omul de știință iranian, este prezența în schema acestui generator neconvențional a … frigiderului! Se pare că datorită alternanțelor specifice modului de funcționare a frigiderului, pornit – stand by/ consum mare de energie – consum mic, sunt create niște condiții care stimulează formarea plasmei într-un timp foarte scurt în unitățile Magrav. Plasma captată din mediu este apoi convertită în energie electrică.
Prototipul Hybrid Magrav Plasma Generator v.1 este un aparat foarte simplu, pe care oamenii de știință intenționează să-l dezvolte, posibilitățile fiind practic uriașe. Deja se lucrează la miniaturizarea acestor tehnologii, astfel încât un sistem de buzunar să poată oferi puteri de 1 – 2 kW de energie liberă! Dimensionat corespunzător, un astfel de generator poate furniza sute de kilowați și poate funcționa la nesfârșit, susțin savanții. Acest dispozitiv poate aduce umanitatea cu un pas mai aproape de independența față de sursele de energie folosite în prezent, care sunt limitate și costisitoare.
În ciuda importanței acestei invenții, mass-media manifestă o tăcere asurzitoare, la fel cum a procedat de altfel și în cazul altor invenții din domeniul energiei libere atât ale savantului iranian și ale echipei sale de la Fundația Keshe, cât și ale altor cercetători geniali.
Fundația Keshe se declară a fi o organizație independentă, non-profit, fondată de savantul Mehran Tavakoli Keshe. Fundația dezvoltă cercetări științifice revoluționare precum și noi tehnologii cu scopul de a oferi soluții concrete pentru problemele globale precum: foametea, lipsa apei potabile și a energiei electrice, bolile.
Periodic, Fundația Keshe organizează întâlniri la care sunt invitați reprezentanți ai guvernelor din întreaga lume, unde li se oferă în mod gratuit tehnologii care fac posibilă purificarea apei, obținerea energiei electrice prin generatoare simple, cu cheltuieli de producție minime, care pot fi produse în orice gospodărie, soluții pentru maximizarea producției agricole precum și pentru vindecarea a numeroase probleme de sănătate. Generarea de energie electrică direct utilizabilă pentru funcționarea aparatelor electrice și a sistemelor de iluminat este doar un „efect colateral” al tehnologiei Magrav, potrivit savantului iranian, care intenționează, de asemenea, să dezvolte aparate ce permit zborul în spațiul cosmic.
Tot ceea ce solicită în schimb Fundația Keshe este ca guvernele care primesc toate informațiile necesare pentru a produce dispozitivele respective să semneze un tratat de pace. Până acum foarte puține au fost administrațiile care și-au manifestat interesul pentru a primi în mod gratuit tehnologiile care ar putea oferi popoarelor energie complet liberă, nelimitată.
Mai multe informații despre acest subiect puteți afla participând la seria de conferințe „Uluitoarea tehnologie Keshe”, realizată din manuscrisele profesorului yoga Gregorian Bivolaru și prezentată în tabăra spirituală de la Costinești de instructorul yoga Nicolae Catrina.

yogaesoteric
19 august 2016

luni, 15 august 2016

“Excesul de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţii” Anunţul este DESFIINŢAT DE O TEORIE care arată că suntem VICTIMELE UNEI CONSPIRAŢII

Autor: Daniel Teodoreanu | luni, 15 august 2016
Anunţul care ne avertizează că excesul de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţii, a fost pus sub semnul întrebării de o teorie foarte interesantă şi care explică argumentat şi pe înţelesul tuturor că situaţia poate fi cu totul şi cu totul alta.
Conform secretulcunoasterii.ro, lipsa sării din sânge are un efect neştiut de mulţi. “(…) Nu uitaţi ceea ce mulţi vor să ascundă:
– orice reacţie a apei cu sarea produce căldura, iar sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de 11.000 de ori viteza transferului informaţional către creier; mai simplu spus, lipsa sării din sânge prostește

 (…) Amintiti-vă ce face medicul prima dată când ajungi în spital? Îţi schimbă regimul alimentar: fără sare! Adică taie legăturile informaţionale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot în corp. Amorteşte creierul pentru că altfel, acesta, ar reacţiona imediat la chimicalele administrate! Ar declanşa alergii!
ZAHĂRUL
Zaharul e purtător de un cu totul alt tip de informaţii! Nu vorbim de „clasicul” zahăr alb, tos, chimizat la maximum! Vorbim de zahărul natural din fructe, sintetizat de natură cu ajutorul apei! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturală! Glucoza participă direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN), adică a evoluției. Vitalitatea dvs. şi a copiilor dvs., atenţia, concentrarea, vin din zaharurile naturale! Şi evolutia dv. genetică!
Grasimile
Sa vedem ce spun studiile! Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare, la sinteza hormonilor în glandele suprarenale si în ovar; colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Valorile scăzute ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariţia depresiei, a comportamentului violent, la sinucidere, la creşterea riscului de infarct miocardic şi, mai ales, la o slabă funcţionare a sistemului imunitar.
În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conţinea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta până când, cei de la OMS, au hotarât sa schimbe normele! Sa le coboare la 200! Urmarea? Au apărut brusc 36 de milioane de „bolnavi” si 4,3 de miliarde de dolari pe an, câstig. Dintr-un foc!
Între vrăjeala ştiinţifică a unora şi intuiţia lui strămoşească, ciobanul român a ales intuiţia! Tot cu slănină, pită, ceapă şi pălincă trăieşte! Nu face exces şi traieste mult şi bine… cum aţi vrea să-şi crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Şi toate astea până pe la 60-70 de ani… cu un cojoc mitos de 40 de kilograme pe umeri şi cu bâta în mână?
Acum, trageţi dvs. concluziile”, se arată în articol.
SURSA: evz.ro din 14 aug. 2o16

vineri, 12 august 2016

Uleiul de Canepa - Sanatate de la Natura

Studii medicale ale cercetatorilor din lumea intreaga atesta ceea ce medicii curanti inca incearca sa ascunda.

Cel mai puternic aliat natural este acum
la indemana dvs.! Lupta cu orice urma de cancer, diabet, artrita, boala de inima sau Alzheimer!

Stimate cititor,
Ca sa nu ne mai ascundem dupa deget, vom preciza din start ca este vorba despre controversata canepa.
De fapt vorbim despre uleiul rezultat din presarea la rece a semintelor de canepa. Vi-l propunem acum ca supliment natural, aliat puternic in lupta dvs. cu cancerul, diabetul, artrita, Alzheimer, boli de rinichi, de inima, dermatite rebele etc.
Va intrebati de ce medicii tac?
Opozitia manifestata de catre medici are putea avea la baza 2 motive:
- primul: asocierea canepei cu canabisul arhicunoscut ca drog (marihuana), deci cine sa prescrie un drog?
- al doilea: enorma capacitate a acestui remediu natural multivalent, de a anihila atatea boli grave, deci de a da o mare lovitura industriei de medicamente.
Si totusi miile de cazuri rezolvate in lumea intreaga, miile de oameni salvati din suferinta, ca si cele peste 17.000 de rapoarte ale unor prestigioase institutii medicale ca: World Health Organisation, Harvard Medical School, Mayo Clinic sau John Hopkins Medical Centre care sustin exceptionalele calitati curative ale uleiului de canepa, ne indreptatesc sa il prezentam la “scena deschisa”, asa cum se cuvine unei adevarate vedete!
Mirat ca indraznim sa va propunem tratamentul bolilor dvs. cu ulei de canepa? N-ar trebui! Aducem argumente!
Conform Wikipedia, canepa (Cannabis sativa ssp. sativa) este o subspecie a speciei Cannabis sativa care face parte din genul Cannabis, familia Cannabaceae. Este o planta erbacee industriala, de talie inalta, ale carei produse includ: fibre, seminte si ulei. Acestea pot fi transformate, prin diverse tehnologii in: alimente si suplimente naturale pe baza de seminte de canepa, ulei de canepa, ceara, cosmetice, imbracaminte, hartie, combustibil, rasini etc.
A NU se confunda cu ruda sa indiana, canabisul (drog), plante de talie mica, dar cu un inalt continut de tetrahydrocannabinol (THC), peste 0,3%,  cannabidiol (CBD) si alte cannabinoide. Mai ales ca aceasta varietate este prohibita in cele mai multe dintre tarile lumii.
Pentru a spulbera aceste confuzii si temeri legate de siguranta folosirii tratamentului cu seminte/ulei de canepa in Romania, citam:
“In prezent, conform reglementarilor in vigoare (articolul 39 al Regulamentului (CE) nr. 73/2009) s-a stabilit eligibilitatea soiurilor de canepa in functie de partea anatomica a plantei si de continutul de tetrahydrocannabinol (THC), pana la 0,2%. Canepa sativa se cultiva pentru utilizarea semintelor in vederea extragerii uleiurilor, prin presare la rece.” afirma  dl ing. Stefan MANEA, Director General S.C. Hofigal Import-Export SA.

Cand institutii medicale etalon certifica uleiul de canepa ca excelent remediu natural, noi indraznim sa vi-l recomandam!
Iata concluziile a catorva dintre cele 17.000 de rapoarte elaborate in intreaga lume, pe aceasta tema:
“Cauzeaza suicidul in masa al celulelor canceroase” - John Hopkins Medical Centre
“Franeaza eternele suisuri si coborasuri ale tensiunii arteriale de care suferiti” -
Universitatea din Manitoba, Canada
“Reduce cu 66% riscul atacurilor de cord” - Universitatea din Nagoya, Japonia
“Spulbera durerile din incheieturi sau muschi provocate de artritele reumatoide” - studii publicate in jurnalul international  Advanced Nutrition Publications
“ Regenereaza partea de creier raspunzatoare de stocarea amintirilor”- marturiseste Dr Fiona McPherson, psiholog cognitiv, expert in problemele creierului privind memoria si abilitatile de invatare de la Universitatea din Glasgow.
Putem reda aici sute si mii de astfel de marturii, dar ceea ce impresioneaza cu adevarat sunt povestile de viata traite de cei care, poate, ajunsi in pragul mortii, au apelat la tratamentul cu ulei de seminte de canepa si s-au vindecat. Iata cateva astfel de cazuri!

Rezultatele nu mint!
Oamenii care au folosit uleiul de canepa spulbera orice indoiala!

“De la usa mortii, la viata FARA CANCER, in doar 8 luni! Si totul datorita uleiului de canepa!”
Este vorba despre experienta zguduitoare prin care a trecut un bebelus de numai 8 luni, diagnosticat cu tumoare maligna inoperabila, pe creier. Tatal copilului a refuzat chimeoterapia si a propus doctorului tratamenul cu ulei de canepa obtinut prin presare la rece din seminte de canepa.
Dupa doar 2 luni de tratament cu ulei de canepa RMN-ul (investigatie prin rezonanta magnetica) a scos la iveala o remisie importanta a dimensiunilor tumorii.
In mod miraculos, dupa doar 6 luni de tratament cu ulei de canepa, radiografia obtinuta este complet curata!
Daca vi se pare incredibil, aveti alaturi rezultatele RMN-urilor executate la 2, 4 si 8 luni.
Nici urma de tumoare, in doar 8 luni de tratament!
“Diabetul meu… s-a dus!”
Marturiseste Ioana B. din Galati.
Diagnosticata cu diabet de tip 2 in urma multiplelor medicatii ce urmareau combaterea unei disfunctii a glandei tiroide, a cautat solutii naturiste pentru a reusi sa tina sub control nivelul zaharului din sange, a greutatii care o luase razna, ba chiar si functionarea ficatului care incepuse sa scartaie.
Fara speranta si gata de a incerca orice care i-ar fi imbunatatit starea de sanatate, Ioana a apelat la tratamentul cu ulei de canepa, despre care auzise de la o buna prietena. Desi sceptica la inceput si chiar ingrijorata de eventualele efecte negative pe care le-ar fi putut avea asupra ei uleiul de canepa, a constatat ca in decurs de 1 an TOATE problemele ei de sanatate au disparut!
“Acum sunt bucuroasa ca am incercat tratamentul cu ulei de canepa! Este de-a dreptul miraculos! Diabetul meu… s-a dus! Nivelul glicemiei s-a stabilizat la 100, tiroida functioneaza normal si chiar am reusit sa dau jos cateva kilograme bune! Ma simt mai sanatoasa ca oricand!”
“Mergeam la dializa in fiecare zi! Acum ma duc doar 1 data pe luna!”
Este povestea unui pacient caruia, nutritionistul Jacques Boshoff, autorul renumitelor pastile de sanatate Health Bytes, i-a recomandat tratamentul cu ulei de canepa.
“Mr John Francis a inceput tratamentul cu ulei de canepa din cauza rinichilor sai care functionau dezastruos. Zilnic facea dializa, iar viata lui devenise un calvar.
Aportul de ulei de canepa la sucul de detoxifiere pe care-l consuma in fiecare dimineata a facut adevarate minuni.
Acum, dupa aproape un an de tratament, rinichii sai functioneaza aproape normal! Si-au reluat functiile! Este foarte fericit! Continua sa faca insa dializa o data pe luna, din precautie.”


 Am spus: “Adio, dureri de cap, insomnie, zgomote in urechi!” Tratamentul cu uleiul de canepa a invins pana si durerile de incheieturi care ma chinuiau, ba mi-a scazut chiar si tensiunea! >>
Rick lucra in camera de termoficare a unui spital, cand a suferit o comotie. Ani de-a randul dupa aceea migrene puternice, zgomote in urechi si insomnii ucigatoare i-au macinat viata. In 1998, chinuit de dureri si vazand ca tratamentul folosit nu dadea rezultate, a apelat la uleiul de canepa. De fapt initial a incercat marijuana. Dar cum aceasta ii bulversa viata de zi cu zi, a cautat o alta varianta, mai eficienta, care sa contina substantele  vindecatoare - tetrahydrocannabinol (THC). De indata ce a inceput sa ia ulei de canepa, viata lui s-a schimbat!
Durerile de cap au disparut, zgomotele din urechi s-au mai atenuat, devenind suportabile, iar calitatea somnului nocturn s-a imbunatatit simtitor!
<< Am spus: “Adio, dureri de cap, insomnie, zgomote in urechi!” Tratamentul cu uleiul de canepa a invins pana si durerile de incheieturi care ma chinuiau, ba mi-a scazut chiar si tensiunea! In doar cateva luni oameni au inceput sa observe schimbarile produse cu mine. Ba chiar am slabit si arat cu 20 de ani mai tanar, mi s-a spus.>>
Azi, Rick este cel mai mare sustinator al tratamentului cu ulei de canepa. Si-a dedicat viata in a spune tuturor celor afectati de diverse boli cum acest panaceu - uleiul de canepa - i-a salvat viata! Este convins de efectele sale miraculoase, de aceea ofera oamenilor aflati in suferinta ulei de canepa gratuit, pentru vindecare. Si are de impartasit peste 5.000 de povesti despre efectele miraculoase ale uleiului de canepa!
De fapt, spune el: “daca uleiul de canepa ar fi administrat copiilor ca supliment alimentar, boli ca diabetul, cancerul, scleroza multipla si alte boli ar disparea.”
Sunt doar cateva dintre miile de cazuri in care tratamentul cu ulei de canepa s-a dovedit salvator.
Va intrebati, cu siguranta, cum se poate ca un simplu remediu natural – uleiul din semnite de canepa -  sa fie solutia salvatoare pentru atatea boli crancene. Tocmai de aceea ar trebui sa vorbim despre:
ce contine canepa/ uleiul de canepa;
• de ce ulei?
• ce afectiuni pot fi tratate cu ajutorul uleiului de canepa;
• care sunt efectele generate asupra diverselor organe.
Inainte de a va invita sa comandati acest miraculos produs ar trebui sa cunoasteti cate ceva despre uleiul de canepa in sine!
Uleiul de canepa – solutia naturala pentru tratamentul cancerului, diabetului, artritei, blocajelor de memorie, bolilor de inima sau rinichi! E posibil? Cercetarile demonstreaza chiar mai mult!

 In varianta ulei de canepa, proprietatile semintelor devin mult mai usor accesibile organismului uman.
Astfel, moleculele de ulei sunt mai usor digerabile si ajung mai repede la membrana celulara pentru a o hrani!
Presate la rece in conditii perfecte de temperatura, semintele de canepa confera uleiului calitati unice, deoarece uleiul de canepa este singurul ulei vegetal comestibil care pe langa continutul ridicat de acizi grasi esentiali contine si acid gamma-linoleic.
Aflati in combinatia ideala, acestia contribuie la restabilirea functionarii corecte a organelor din corpul uman.
Uleiul din seminte de canepa:
- are in componenta: vitamine (A, D, B-uri, E in 5 forme etc.),  minerale (potasiu, magneziu, fier, zinc, calciu, sulf, fosfor etc.), dar si alti nutrienti ca lecitina, colina si fitosteroli, carora li se mai adauga fibre, enzime, probiotice si antioxidanti vitali corpului uman (ex. tocoferol).
- mai are in componenta sa cannabidiolul cu efecte antiepileptice, antiinflamatoare si antibacteriene, dar si beta-sitosterolul “vinovat” de reducerea colesterolului.
- contine toti cei 21 de aminoacizi necesari corpului uman pentru a-si pastra starea de sanatate.
- este singura combinatie perfect echilibrata intre acizi grasi esentiali Omega 6 si Omega 3, de pe Pamant! Raportul magic 3:1! Adica in forma cea mai biodisponibila pentru organismul uman!
Stiati ca obezitatea care a napadit cea mai mare parte a oamenilor este provocata de dezechilibrul dintre acizii Omega 6 si Omega 3, din organism?
Ar trebui sa va pese de raportul 3:1?
Cu siguranta! Pentru ca aminoacizii si acizii grasi esentiali inseamna pentru dvs. VIATA! O noua viata pentru celulele corpului dvs.!
Incepeti chiar acum o noua viata cu ajutorul uleiului de canepa!
Comandati acum tratamentul dvs. cu ulei de canepa! Singurul care poate intoarce situatia in favoarea dvs.!
Combinatia aducatoare de VIATA!
Chiar unica, veti intreba? Asa s-ar parea! Fiindca uleiul de canepa mai contine pe langa cele amintite inca doua substante magice, fara aportul carora rezultatele impartasite anterior nu ar posibile:
1. cannabidiol (CBD) O forma a acestui compus este produsa si de corpul uman endo cannabidiol. El este prezent in creier, nervi si aproape in toate organele cu rol esential in functionarea corecta a corpului dvs..
Daca nu este produs in cantitate suficienta, mesajul creierului catre organe este scurtcircuitat si starea dvs. de sanatate se altereaza.
Aceasta situatie poate fi corectata cu ajutorul uleiului de canepa! El imita sistemul regulator natural al corpului si il ajuta sa-si restabileasca functiile naturale ale organelor. 
2. edestina (65%) – o proteina globulara, foarte asemanatoare proteinelor produse in corpul uman, motiv pentru care acesta absoarbe foarte usor intreaga gama de substante nutritive din compozitia uleiului de canepa. Ea este capabila sa regenereze celulele afectate de boala, indiferent ca este vorba de o migrena sau un cancer!
Efectul combinat al acestor 2 substante miraculoase si a formulei de aminoacizi, acizi grasi esentiali, vitamine, minerale, probiotice si antioxidanti existenti in uleiul de canepa declanseaza procesul de vindecare a corpului.
Nu mai stati pe ganduri! Incepeti chiar de azi tratamentul dvs. cu ulei de canepa! Atat de simplu si atat de eficient!
 
Uleiul de canepa- UNICA solutie a Naturii impotriva bolilor legate de inaintarea in varsta si nu numai!
Tratamentul cu ulei de canepa si-a dovedit eficacitatea nu doar in lupta cu boli grave, aflate uneori in stadii terminale, ci si in afectiuni minore dar cu efect frustrant asupra psihicului.
Administrat simplu, cate o capsula, de 2-3 ori pe zi, dupa mesele principale, uleiul de canepa nu-si lasa asteptate efectele.
 - Valorile glicemiei scad.
- Raportul dintre colesterolul bun (HDL) si cel rau( LDL) se normalizeaza.
- Cancerul (tumorile) regreseaza.
- Sistemul imunitar se intareste capatand un sprijin consistent.
- Celulele afectate ale creierului sunt indepartate,  fiind inlocuite cu noi celule responsabile de buna functionare a acestuia.
- Inflamatiile scad.
- Durerile musculare sau ale incheieturilor se domolesc, dispar.
- Starea arterelor dvs. se imbunatateste asigurand o mai corecta si usoara functionare a inimii.
 In general, functionarea organelor se regleaza.
Parul, pielea si unghiile se vindeca si capata un aspect placut, sanatos.
Cresc: capacitatea de concentrarea, de invatare si memorare.
Starile de agitatie a le copiilor cu ADHD, deficit de dezvoltare mentala si psihomotorie, perturbarile de comportament ale acestora se atenueaza.
Se reduc spasticitatea si durerea neuropatica in scleroza multipla si in alte afectiuni neurologice.
Sindromul Tourette se atenueaza, se imbunatatesc functiile cognitive si reduce frecventa ticurilor.
In cazul glaucomului, tensiunea intraoculara se reduce la jumatate!
In cazurile de traumatisme craniene si ischemie cerebrala, se reduc tensiunea intracraniana si potentialul convulsiv post-traumatic.
Sanatatea organismului dvs. in conditii de stres este asigurata.
Afectiuni ca:
diabet   
cancer   
artrita 
reumatoida  
cardiopatie  
Alzheimer  
tulburari premenstruale si de menopauza   
epilepsie  
obezitate  
stari de oboseala cronica  
neoplazii  dermatite  
migrene  
glaucom  
astm
insomnie  
anxietate  
depresie  
arsuri  
ulcere  i
nfectii,
toate pot fi combatute cu succes cu ajutorul uleiului de canepa! Dovedit!
Daca vreuna dintre afectiunile dvs. figureaza pe listele de mai sus, va invit sa experimentati chiar acum acest tratament!
Sanatatea corpului dvs. are doar de castigat!
Comandati acum acest remediu natural ultra eficient! Face minuni pentru inima si creierul dvs.! In plus, este atat de simplu de folosit!

ATENTIE! Calitatea produsului folosit in tratament este VITALA!
Presarea la rece a semintelor de canepa trebuie executata in conditii care sa asigure obtinerea unei versiuni superioare de ulei de canepa, nerafinat, organic. Actiunea caldurii si a solventilor chimici folositi degradeaze calitatile nutritionale si curative ale uleiului de canepa, distrugandu-l.
De aceea va invitam sa comandati acum formula de ulei de canepa, sub forma de capsule, de cea mai buna calitate pentru a va asigura ca nu exista riscul de a folosi o varianta ineficienta sau alterata a acestui tip de tratament!
Cu tot respectul pentru alegerea dvs. de a fi sanatos,

Dragos GRIGORE
Chief Health Adviser
Fokus Life