”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 decembrie 2016

Supraviețuitorul din Siberia. A petrecut 42 de zile în tundra înghețată, printre urși și lupi, după ce s-a rătăcit. Povestea lui Egor Tarasov


Egor Tarasov, în vârstă de 51 de ani, a supraviețuit de unul singur timp de 42 de zile în zonele înghețate din Siberia. Bărbatul fusese ultima oară văzut în nordul extrem al Yakutia, aproape de Marea Siberiei, în timp ce se afla cu barca pe râul Konkovaya. Timp de șapte săptămâni Egor a umblat prin tundra plină de urși polari, urși bruni și haite de lupi în încercarea de găsi drumul spre casă. Susține că cel mai groaznic lucru au fost temperaturile negative pe care a trebuit să le înfrunte.
 
Bărbatul s-a pierdut după ce barca s-a a intrat într-o ceață densă și nu a mai știut pe unde să meargă. După două zile a rămas fără combustibil pentru motor, iar atunci s-a decis să tragă la mal și să încerce să se întoarcă acasă pe jos.  
Potrivit acestuia, nu și-a pierdut speranța niciodată… În ciuda foamei și a frigului, a știut mereu în sinea sa că va fi găsit, iar acest lucru s-a și petrecut. Nu înainte ca salvatorii să apeleze la șamani și mediumi pentru consiliere în privința căutărilor. Deși învățat cu viața dură din zonă, Egor nu a avut asupra lui nici provizii și nici măcar o armă cu care să vâneze sau să se apere de prădători. A mâncat ciuperci și fructe de pădure, a băut apă din lacuri și a parcurs pe jos mai bine de 120 de km. 
Am mers pentru că am simțit că trebuie să fac acest lucru. Mi se părea mereu că nu eram singur, că cineva sau ceva a fost lângă mine. M-a sprijinit și ocrotit. Când am mers m-am gândit la familia mea, la soția mea, la copii și nepoți. Acum mă simt bine, sunt slăbit, dar bine, am și unele degerături dar sper să treacă”, a declarat Egor Tarasov.

Localnicii și vecinii acestuia spun că supraviețuirea sa este un miracol ținând cont de locul în care s-a aflat.
yogaesoteric
5 decembrie 2016 

Un comentariu:

  1. Dumnezeu este cel care a vegheat asupra lui, o minune mai mare decat asta rar mai vezi.

    RăspundețiȘtergere