..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 18 octombrie 2016

McDonald’s recunoaște în final: mâncarea de pui din restaurantele proprii a fost în prealabil injectată cu antibiotice…

McDonald’s a făcut un anunţ surprinzător pentru consumatorii produselor companiei. Giganticul lanț de restaurante fast-food a anunţat că va opri comercializarea în Statele Unite de pui injectaţi cu antibiotice folosite în medicina umană. În doi ani, în toate cele 14.000 de restaurante McDonald’s din SUA nu se vor mai servi deloc pui injectaţi, promite compania, potrivit BBC.
Decizia survine în urma unor temeri că antibioticele din pui ar putea afecta tratamentele medicale ale oamenilor. Compania face eforturi serioase de a-şi păstra clienţii, confruntându-se cu o scădere lentă şi constantă a vânzărilor.
Mulţi crescători adaugă în hrana păsărilor antibiotice pentru a le face să crească mai repede.
Dar oare în România, unde o grămadă de părinți își duc copiii la MEC să mănânce pui, care este situația? Or fi pui ecologici sau tot din ăia în care s-au pompat toate chestiile posibile ca să crească cât mai mari, în cât mai scurt timp? Evident, totul făcut pentru binele oamenilor, al copiilor în special (!!!), nicidecum pentru profit cu orice preț!
Dar la o populație needucată din punct de vedere alimentar cum este cea română, prea puțini își pun probleme și merg cu mintea (sau cu burta) dincolo de gust. Mâine-poimâine o să-i ajungem din urmă pe americani, cea mai obeză națiune a planetei. Semn că le merge bine, nu?
yogaesoteric
17 octombrie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu