..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 18 septembrie 2016

Atunci când reuşeşti să faci o sută de paşi către Dumnezeu, devine în felul acesta cu putinţă ca Dumnezeu să facă un MIRACOL pentru tine (I)

În lunile septembrie ale anilor 2015 și 2016, în cadrul activităţilor Mişcării Charismatice Teofanice a avut loc un eveniment excepţional la care au participat cu entuziasm și aspirație mii de oameni. Motto-ul sub care se desfășoară acest eveniment este următoarea idee-forţă: „Atunci când faci cu adevărat un pas către Dumnezeu, apoi Dumnezeu face zece paşi către tine. 
Atunci când reuşeşti cu adevărat să faci o sută de paşi în întâmpinarea lui Dumnezeu, devine în felul acesta cu putinţă ca Dumnezeu să facă un MIRACOL pentru tine.
” (profesor yoga Gregorian Bivolaru)
Unii dintre participanții la aceste manifestări spirituale, unice în felul lor, au avut deschiderea să ne împărtășească experiențele pe care le-au avut atât în timpul evenimentului, cât și după aceea. Aceste relatări, ce constituie inestimabile dovezi ale prezenței inefabile și a ajutorului atotputernic, plin de iubire, pe care Bunul Dumnezeu ni-l oferă atunci când ne îndreptăm către El, arată totodată valoarea incontestabilă a Școlii de yoga MISA.

Ioan Păvăloi, Iaşi
După participarea la Evenimentul excepţional de anul trecut, din 6 septembrie 2015, la mine au avut loc o ameliorare şi o vindecare.
Am să mă refer mai întâi la ameliorare. Eram extrem de sensibil la curent. Desigur, nu mă refer la curentul electric, ci la curentul de aer dintr-o încăpere, astfel încât stăteam totdeauna în cameră cu geamurile închise. Era extrem de deranjant, de exemplu, pentru prietenii care veneau la mine vara, afară fiind 35 de grade, faptul că uşa și geamurile le țineam închise ermetic. Ştiind că am această sensibilitate, am rămas surprins să constat după participarea la evenimentul excepţional de anul trecut că a început un proces de ameliorare, astfel încât în momentul de faţă, chiar în camera în care locuiesc nu mai trebuie să ţin geamurile închise. Anul trecut, dacă de exemplu colegul meu de cameră deschidea geamul în încăpere, eu îmi puneam fesul pe cap, asta chiar vara, după-amiaza, chiar când soarele bătea în geam. Dormeam întotdeauna cu geamul închis. Colegul meu m-a suportat aşa cum eram. Însă, după ce am participat la evenimentul excepţional, am constatat că la mine a avut loc un proces de ameliorare, astfel încât am observat cu bucurie că în acest an am putut să stau în cameră cu geamul deschis şi chiar să dorm cu geamul deschis.
Am să mă refer acum la vindecare. Îmi venea foarte greu să ţin post negru. Am ţinut câteva dintre posturile integrate la unison, de 49 de duminici consecutiv. De obicei consacrarea o făceam sâmbătă noaptea, la ora 2, iar duminică după amiază începea durerea de cap. Ea revenea în fiecare duminică și era din ce în ce mai puternică. Ajunsese să mă doară capul duminică toată noaptea și luni, când mă duceam la serviciu, mă durea capul îngrozitor; de obicei durerea începea să se estompeze luni seara. Apoi s-a agravat. Durerea începea duminică şi de acum se termina marţea. Lunea nici nu mai eram capabil să mai lucrez la serviciu, nici marţea, în prima parte a zilei. Am început să iau antinevralgic. La început ceda la un antinevralgic, apoi la două. După aceea cineva mi-a spus: „Ce rost are? Ce fel de post este acesta, dacă tot iei antinevralgice?“. Astfel încât am renunţat la post. Anul trecut s-a anunţat că pentru a ne pregăti cât mai bine pentru Evenimentul excepțional este bine dacă reuşim să ținem 12 zile de post negru. Nu am făcut. Mi-am spus că nu am de gând să-mi petrec toată tabăra ţinându-mă de cap. Am ţinut numai postul din ziua respectivă, a Evenimentului.
Apoi s-a anunţat că Evenimentul va avea loc și la Herculane. De această dată am zis că nu am încotro, nu sunt în tabără, și m-am hotărât să ţin cele 12 zile de post. Chiar am calculat că am să postesc sâmbătă, mă va durea capul duminică, luni şi de marţi am să pot să lucrez la serviciu. A venit prima zi de post, am ţinut-o, și spre surpriza mea nu m-a durut capul deloc. Eu aşteptam durerea. Era după amiază, aşteptam să vină durerea. Nu a venit. Mi-am zis iniţial că a fost o întâmplare. A doua zi de post, la fel. Spre surpriza mea, toate cele 12 zile de post m-am simţit perfect, normal. Am ţinut post şi în cursul săptămânii. Nu mă mai întâlnisem cu un asemenea fenomen, era nou pentru mine. Antinevralgicele stăteau frumos în sertar, nu le-am mai folosit. Iniţial am crezut că a fost o susţinere deosebită pentru zilele respective de post. S-au terminat cele 12 zile şi am zis să postesc şi în alte duminici. Şi nu am avut nici atunci nici cea mai mică problemă.
În încheiere vreau să fac două remarci. Prima este legată de faptul că pentru mine această dispariţie a durerilor de cap a fost efectiv o vindecare bruscă. Îmbunătăţirea situaţiei mele nu a trecut nici măcar prin etape gradate, aşa cum m-aş fi aşteptat, adică durerile să se fi diminuat gradat, să fi fost prezente pentru perioade mai scurte de timp sau să se fi estompat ori să fi fost mai puţin puternice. Nimic din toate acestea. Pur şi simplu au dispărut brusc. 
Un al doilea aspect este legat de lipsa mea de credinţă, pentru că până şi după 12 zile de post, continuând să postesc, eu tot aşteptam să apară durerea de cap, care însă din fericire nu a mai venit.
Mulţumesc.

Matei Lucica, Bucureşti
În timpul meditaţiei în spirală YANG® din cadrul Evenimentului excepțional din acest an, în primul rând am perceput o deschidere foarte mare în sfera afectivă, la nivelul lui ANAHATA CHAKRA, pe care eu o numesc CHAKRA unificatoare. Apoi am perceput că în fiinţa mea s-au dinamizat CHAKRA-ele, centrii de forţă superiori.
Am perceput foarte multe Atribute Dumnezeieşti, între care Atributele Dumnezeieşti ale Iubirii, Compasiunii, Bucuriei, Curajului, Mulţumirii, Umilinţei faţă de grandoarea Creaţiei dumnezeieşti. Am perceput o stare de conştiinţă unificată, starea de a fi, împreună cu alte Atribute Dumnezeieşti. Am perceput sprijinul şi susţinerea îngerilor mei păzitori, susţinerea lui Dumnezeu şi susţinerea lui Grieg.
Încă de când am păşit pe acest teren am simţit deja o stare de conştiinţă foarte înaltă, energii rafinate, care mi-au dat o stare de elevare şi toate mi se păreau mult mai uşoare, fără probleme, totul era la superlativ.
Mulţumesc.

Horoz Dorina, Sibiu
La 7 zile după participarea la Evenimentul excepțional de anul trecut, din 6 septembrie 2015, am avut un vis pe care îl consider profund semnificativ.
Pentru a putea explica de ce consider ca fiind semnificativă această experienţă, mai întâi să vă spun care era până anul trecut suferinţa mea. De vreo 20 de ani aveam o alergie la polen. Netratând-o, am sfârşit prin a ajunge chiar la un astm alergic, cu simptomele chinuitoare de tuse în perioada lunilor mai-iunie, când afară este mult polen, iar acele stări neplăcute, cu expectoraţii, parcă te îneacă. 
În acel vis avut anul trecut m-am văzut clar cum îmi curăţam plămânii de expectoraţie, precum cureţi un pahar cu smântână, din care iei cu degetul şi arunci. Imaginile erau foarte clare, parcă erau aievea. Mi-am zis atunci: „Interesant! Dar ia să văd cum mă voi simţi la primăvară, în luna mai, sau în iunie ori iulie, când va fi mult polen şi când de regulă am crize urâte?”.
Ei bine, am constatat cu mare bucurie că anul acesta, în lunile mai, iunie şi iulie nu am mai avut absolut deloc acele crize urâte pe care le aveam în trecut.
Mulţumesc.

Dan Răileanu, Bucureşti
Încă din copilărie am avut deviaţie de sept, apoi prin liceu am început să am şi sinuzită cronică, problemă ce se manifesta prin dureri de cap, respiraţie greoaie şi răceam destul de des. În urmă cu vreo 2-3 ani m-am gândit să mă operez de deviaţie de sept. Am fost la un control medical. Era destul de gravă deviaţia, chiar era destul de accentuată. Respiram preponderent pe nara dreaptă.
Mi-am făcut un RMN şi s-a constatat că în afară de această deviaţie de sept, am sinuzita de care ştiam şi infecţie la sinusul frontal, în partea stângă. Ceea ce este mai interesant este că s-a observat existenţa unui corp străin – cel puţin aşa apărea pe filmul de la RMN – care era prezent în sinusul din obrazul stâng. Un fel de corp strălucitor – îmi amintesc că aşa spunea doctorul şi chiar vedeam şi eu pe film – care avea un diametru cam de 5 mm.
Am rugat o ființă în care am foarte mare încredere să mă sfătuiască ce să fac. Mi-a spus să mă operez de deviaţia de sept. Dar ulterior, după ce am făcut RMN-ul, am avut nişte complicaţii datorită substanţei de contrast pe care medicii o folosiseră şi m-am simţit foarte, foarte rău după aceea. I-am explicat apoi și ce s-a constatat la această investigație, acel corp din sinusul din obrazul stâng, și m-a sfătuit totuşi să nu mai fac operaţia, pentru că acel corp, dacă va fi extras aşa, pur şi simplu, poate cauza ulterior o problemă gravă.
La scurt timp după aceea a urmat Evenimentul excepțional din 2015. După participarea mea la acest eveniment, la câteva zile, conduceam maşina seara şi am simţit brusc ceva în gât. Am oprit maşina, am luat un şerveţel şi am scuipat afară acel „ceva”. Am constatat că era un corp format dintr-un puroi vechi întărit, de culoare galben-maronie, foarte urât mirositor. Pot spune că arăta groaznic. Era foarte dur şi avea o lungime de 1-1,5 cm şi un diametru de vreo 5 mm. Am fost uimit de faptul că am putut să elimin acest „corp“ – care probabil stagna acolo, în sinusul din obrazul stâng, de ani de zile, poate de mai bine de zece ani – şi că eliminarea s-a produs atât de simplu şi fără durere.
După aceasta am realizat că de fapt nu mai aveam nici sinuzită, puteam să fac postura stând pe cap (SHIRSHASANA) cu uşurinţă, fără să am dureri de cap. Am ajuns să pot practica această postură yoghină chiar şi o oră, în mai multe reprize, fără să simt niciun fel de dureri la nivelul capului. Și am început să pot respira foarte, foarte bine, pe ambele nări, alternativ, bineînţeles. În această privinţă mă simt acum foarte, foarte bine. Îndrăznesc să spun că acest fenomen excepţional de vindecare s-a petrecut prin miracol dumnezeiesc.
Fenomenul de a elimina acel corp s-a produs cam la 4-6 zile după participarea mea la Evenimentul excepţional din 6 septembrie 2015, şi ulterior, cu timpul, într-o perioadă pe care o aproximez a fi de ordinul săptămânilor, am constatat că de fapt pot să respir foarte bine, că nu mai am dureri frontale şi că pot să realizez cu uşurinţă postura stând pe cap (SHIRSHASANA), şi de asemenea şi alte ASANA-e.
Mulţumesc cu umilinţă, cu iubire şi cu recunoştinţă lui Dumnezeu Tatăl şi lui Grieg.

Ioana Coman, Cluj-Napoca
La Evenimentul special din 2 septembrie 2016, chiar de când am început să iau plantele tămăduitoare, am perceput că trec cumva printr-o poartă subtilă. În momentul în care a pornit muzica, am perceput că intru într-un spaţiu subtil elevat, în care se simţea claritate, şi a început să mi se dinamizeze centrul subtil esențial SAHASRARA. Am trăit experiența specifică a Momentului Prezent şi prin aceasta, automat, s-a mai petrecut ceva care mie nu îmi este foarte caracteristic: am început să pătrund într-o stare de abandon în faţa Voinţei lui Dumnezeu, pe care am simțit-o aproape toată meditaţia, ceea ce pentru mine a fost ceva cu totul deosebit. Percepeam atunci energia care venea de la Dumnezeu, că în fiinţa mea se petrecea o alchimizare şi că transmiteam această energie mai departe, colegilor din spirală. De asemenea, simţeam că energia mea se amalgamează cu energia colegilor, ceea ce m-a făcut să percep o stare de unitate, şi am simţit cumva că eram energizaţi şi din punct de vedere spiritual. Pur şi simplu simţeam o forţă spirituală foarte mare în acea unitate pe care o percepeam. De asemenea, simţeam în plan subtil cum prin Graţia lui Dumnezeu energia care se revarsă de la Dumnezeu face să se coloreze mai frumos aurele noastre sau chiar şi trupurile noastre, carnea, sângele – vedeam cum totul se reîmprospătează, ca şi cum ar fi un grădinar şi ar uda nişte flori mai veştejite.
La început percepeam energii puternice, cum s-ar spune „în forţă“. Cu cât oamenii erau mai atenţi, cu atât energiile aveau un mai mare impact asupra mediului, şi spre final, când la unii participanții a apărut oboseala, cu cât oamenii aveau mintea mai difuză, cu atât simţeam că apare o stare de pleoşteală. Dar chiar şi aşa, până la sfârşit, am simţit cum structura fiecăruia ajunge în planuri din ce în ce mai înalte şi mai elevate şi mie îmi era cumva mai greu să le percep. Şi până la sfârşit, chiar şi la conştientizare, nu mai simţeam atât de puternic dinamizarea lui SAHASRARA, dar simţeam pe ansamblu, la nivelul trupului, un rafinament deosebit.
După Evenimentul excepțional de anul trecut – dar pentru că s-a declanşat în mine pe parcursul unui an, nu am ştiut foarte clar de la ce anume (nu pot să spun sigur că doar de la această manifestare spirituală) – pur şi simplu la un moment dat am început să am o stare de vitalitate şi de armonizare trupească ce a început să apară spontan. Pur şi simplu vedeam că mă simt mult mai bine, că încep să mă mai liniştesc, deşi trăiesc într-un mediu foarte stresant şi este mai greu să te vitalizezi în astfel de condiţii, iar eu ani de zile am avut tot 55 de kg, aceasta era greutatea mea constantă.
Mulţumesc mult.

Teofil Olteanu, Bucureşti
La numai şase luni de la Evenimentul excepțional de anul trecut, deci în luna martie a acestui an, am reuşit să renunţ la dependenţa de nişte medicamente foarte periculoase, pe care le luam de 13 ani.
La experienţa de anul acesta am simţit foarte frumos, ceva ce nu am simţit în nicio altă spirală. Chiar în primele secunde ale începerii spiralei, pentru mine parcă s-au deschis cerurile. Trecea prin mine o energie foarte, foarte mare şi am avut o stare de la Dumnezeu în care efectiv mă lăsa să fac cam ce vreau. M-am gândit: eu acum pot să mă rog pentru toţi. Apoi am invocat îngerii, pe arhanghelul Rafael, dar mă raportam la un astfel de înger sau la Iisus şi primeam, la fel, un val de energie foarte, foarte mare, care simţeam că era vehiculat prin mine.
Mulţumesc Bunului Dumnezeu şi lui Grieg.

Adriana Vântu, Bucureşti
Am o problemă la un genunchi, care este destul de complicată, în sensul că este o boală autoimună şi medicina nu ştie să o rezolve definitiv. Anul trecut am venit la Eveniment şi începerea lui s-a amânat, astfel că am rămas noaptea târziu. Mi-am dat seama că nu eram bine îmbrăcată, dar mi-am propus să rezist până la sfârşit. Am reușit și m-a surprins faptul că nu mi-a fost deloc frig, deși hainele mele erau foarte subțiri.
În vremea aceea genunchiul încă nu era bine. În timpul meditaţiei am fost foarte surprinsă să simt că parcă era cineva care îmi meşterea acolo, în genunchi.
După aceea nu am știut ce să fac cu apa din sticla pe care am adus-o cu noi, astfel că o mai am și acum. Am constatat că ea arată la fel de curată şi de cristalină ca anul trecut. Am aflat la Evenimentul din vara aceasta că apa pe care am avut-o cu noi o vom putea folosi zilele următoare, deoarece este o apă încărcată, şi voi urma recomandarea de a lua câte o lingură, de 4 ori pe zi, pe cât posibil la orele recomandate (6-12-18-21:30).
Pot spune că în decursul acestui an şi viaţa mea a luat o altă direcţie, benefică, şi că genunchiul meu este acum mult mai bine, în mod vizibil.
În spirala de la Evenimentul excepțional de anul acesta am simţit că de fapt pentru vindecare, în ceea ce mă priveşte pe mine, trebuie să mă focalizez mai mult la nivel emoţional şi chiar mai subtil, în plan psiho-mental. În timpul meditaţiei am simţit trei etape distincte, iar la sfârşit a fost acea etapă de conştientizare, la care Grieg menționa pe înregistrare să fim atenţi la toate percepţiile. În prima etapă a fost pentru mine ca un fel de destructurare la nivel emoţional, mai ales, şi al gândurilor. Erau gânduri care veneau de-a valma şi parcă mă aflam într-o lume colţuroasă, ca între nişte stânci care se ciocneau una de alta şi chiar devenea chinuitor. Am menținut o stare de martor şi îmi spuneam: „Ia uite ce este aici!“. După aceea a fost o etapă, marcată parcă chiar și de muzică, care m-a proiectat pur şi simplu în suflet: aşa ca dintr-o dată, mi-am adus aminte de suflet şi toate gândurile acelea şi toată rugozitatea au dispărut. Deci erau iluzorii. A fost ca o mângâiere pe suflet şi ca o vindecare. După aceea am perceput o stare de resorbţie, în care s-a produs o anumită transformare, urmată de o renaştere, ca şi cum am reexperimenta manifestarea în tot felul de ipostaze şi cu altă stare, ca în acea poveste binecunoscută cu misticul care percepea inițial copaci, râuri şi păduri şi după aceea tot copaci, râuri şi păduri, dar dintr-o cu totul altă perspectivă. Cam aşa am simțit. La sfârşit, în etapa de conştientizare, am primit foarte multe răspunsuri la toate frământările mele. Sper să mă vindec pe deplin.
Mulţumesc lui Grieg din toată inima pentru tot ceea ce face pentru noi şi vă mulţumesc vouă că existaţi an de an aici şi suntem împreună.

Radu Solomon, Londra
La meditația din cadrul Evenimentului excepțional de anul acesta am simţit de la început o stare de unificare cu fiecare coleg prezent în spirală şi am simţit foarte puternic manifestarea Atributului Dumnezeiesc al Compasiunii Dumnezeieşti. Era aşa de puternic, încât am simţit că sufletul nu putea să cuprindă atâta energie divină şi am fost proiectat mai profund, în Sine. Am simţit copleşitoare manifestarea aceasta de Graţie şi în acelaşi timp şi manifestarea celorlalte Atribute Dumnezeiești, pe care le-au menţionat și alți colegi în relatările lor. Ar fi mai multe de spus, dar…
De asemenea a fost foarte, foarte pregnantă şi s-a menţinut starea de rafinament extrem de elevat, care era fără obiect. De obicei, ca artist, poţi să apreciezi o operă de artă, din orice domeniu ar fi, şi se creează această stare în urma contemplării, a audiţiei sau vizionării acelei opere. Dar aici era atât de puternic, chiar copleşitor, un rafinament extrem de pur. Şi starea de conştiinţă a devenit tot mai pură şi foarte frumoasă către sfârşitul spiralei. Datorită programului intens şi zilelor de post, nu am fost într-o formă vitală excelentă și la un moment dat a trebuit să mă aşez, dar starea s-a menținut şi chiar am putut să o conştientizez mult mai bine. A fost o stare foarte specială şi divină.
Îţi mulţumim Grieg şi îţi mulţumim Doamne, Dumnezeule.

(va urma)

yogaesoteric
16 septembrie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu