..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 12 august 2016

Uleiul de Canepa - Sanatate de la Natura

Studii medicale ale cercetatorilor din lumea intreaga atesta ceea ce medicii curanti inca incearca sa ascunda.

Cel mai puternic aliat natural este acum
la indemana dvs.! Lupta cu orice urma de cancer, diabet, artrita, boala de inima sau Alzheimer!

Stimate cititor,
Ca sa nu ne mai ascundem dupa deget, vom preciza din start ca este vorba despre controversata canepa.
De fapt vorbim despre uleiul rezultat din presarea la rece a semintelor de canepa. Vi-l propunem acum ca supliment natural, aliat puternic in lupta dvs. cu cancerul, diabetul, artrita, Alzheimer, boli de rinichi, de inima, dermatite rebele etc.
Va intrebati de ce medicii tac?
Opozitia manifestata de catre medici are putea avea la baza 2 motive:
- primul: asocierea canepei cu canabisul arhicunoscut ca drog (marihuana), deci cine sa prescrie un drog?
- al doilea: enorma capacitate a acestui remediu natural multivalent, de a anihila atatea boli grave, deci de a da o mare lovitura industriei de medicamente.
Si totusi miile de cazuri rezolvate in lumea intreaga, miile de oameni salvati din suferinta, ca si cele peste 17.000 de rapoarte ale unor prestigioase institutii medicale ca: World Health Organisation, Harvard Medical School, Mayo Clinic sau John Hopkins Medical Centre care sustin exceptionalele calitati curative ale uleiului de canepa, ne indreptatesc sa il prezentam la “scena deschisa”, asa cum se cuvine unei adevarate vedete!
Mirat ca indraznim sa va propunem tratamentul bolilor dvs. cu ulei de canepa? N-ar trebui! Aducem argumente!
Conform Wikipedia, canepa (Cannabis sativa ssp. sativa) este o subspecie a speciei Cannabis sativa care face parte din genul Cannabis, familia Cannabaceae. Este o planta erbacee industriala, de talie inalta, ale carei produse includ: fibre, seminte si ulei. Acestea pot fi transformate, prin diverse tehnologii in: alimente si suplimente naturale pe baza de seminte de canepa, ulei de canepa, ceara, cosmetice, imbracaminte, hartie, combustibil, rasini etc.
A NU se confunda cu ruda sa indiana, canabisul (drog), plante de talie mica, dar cu un inalt continut de tetrahydrocannabinol (THC), peste 0,3%,  cannabidiol (CBD) si alte cannabinoide. Mai ales ca aceasta varietate este prohibita in cele mai multe dintre tarile lumii.
Pentru a spulbera aceste confuzii si temeri legate de siguranta folosirii tratamentului cu seminte/ulei de canepa in Romania, citam:
“In prezent, conform reglementarilor in vigoare (articolul 39 al Regulamentului (CE) nr. 73/2009) s-a stabilit eligibilitatea soiurilor de canepa in functie de partea anatomica a plantei si de continutul de tetrahydrocannabinol (THC), pana la 0,2%. Canepa sativa se cultiva pentru utilizarea semintelor in vederea extragerii uleiurilor, prin presare la rece.” afirma  dl ing. Stefan MANEA, Director General S.C. Hofigal Import-Export SA.

Cand institutii medicale etalon certifica uleiul de canepa ca excelent remediu natural, noi indraznim sa vi-l recomandam!
Iata concluziile a catorva dintre cele 17.000 de rapoarte elaborate in intreaga lume, pe aceasta tema:
“Cauzeaza suicidul in masa al celulelor canceroase” - John Hopkins Medical Centre
“Franeaza eternele suisuri si coborasuri ale tensiunii arteriale de care suferiti” -
Universitatea din Manitoba, Canada
“Reduce cu 66% riscul atacurilor de cord” - Universitatea din Nagoya, Japonia
“Spulbera durerile din incheieturi sau muschi provocate de artritele reumatoide” - studii publicate in jurnalul international  Advanced Nutrition Publications
“ Regenereaza partea de creier raspunzatoare de stocarea amintirilor”- marturiseste Dr Fiona McPherson, psiholog cognitiv, expert in problemele creierului privind memoria si abilitatile de invatare de la Universitatea din Glasgow.
Putem reda aici sute si mii de astfel de marturii, dar ceea ce impresioneaza cu adevarat sunt povestile de viata traite de cei care, poate, ajunsi in pragul mortii, au apelat la tratamentul cu ulei de seminte de canepa si s-au vindecat. Iata cateva astfel de cazuri!

Rezultatele nu mint!
Oamenii care au folosit uleiul de canepa spulbera orice indoiala!

“De la usa mortii, la viata FARA CANCER, in doar 8 luni! Si totul datorita uleiului de canepa!”
Este vorba despre experienta zguduitoare prin care a trecut un bebelus de numai 8 luni, diagnosticat cu tumoare maligna inoperabila, pe creier. Tatal copilului a refuzat chimeoterapia si a propus doctorului tratamenul cu ulei de canepa obtinut prin presare la rece din seminte de canepa.
Dupa doar 2 luni de tratament cu ulei de canepa RMN-ul (investigatie prin rezonanta magnetica) a scos la iveala o remisie importanta a dimensiunilor tumorii.
In mod miraculos, dupa doar 6 luni de tratament cu ulei de canepa, radiografia obtinuta este complet curata!
Daca vi se pare incredibil, aveti alaturi rezultatele RMN-urilor executate la 2, 4 si 8 luni.
Nici urma de tumoare, in doar 8 luni de tratament!
“Diabetul meu… s-a dus!”
Marturiseste Ioana B. din Galati.
Diagnosticata cu diabet de tip 2 in urma multiplelor medicatii ce urmareau combaterea unei disfunctii a glandei tiroide, a cautat solutii naturiste pentru a reusi sa tina sub control nivelul zaharului din sange, a greutatii care o luase razna, ba chiar si functionarea ficatului care incepuse sa scartaie.
Fara speranta si gata de a incerca orice care i-ar fi imbunatatit starea de sanatate, Ioana a apelat la tratamentul cu ulei de canepa, despre care auzise de la o buna prietena. Desi sceptica la inceput si chiar ingrijorata de eventualele efecte negative pe care le-ar fi putut avea asupra ei uleiul de canepa, a constatat ca in decurs de 1 an TOATE problemele ei de sanatate au disparut!
“Acum sunt bucuroasa ca am incercat tratamentul cu ulei de canepa! Este de-a dreptul miraculos! Diabetul meu… s-a dus! Nivelul glicemiei s-a stabilizat la 100, tiroida functioneaza normal si chiar am reusit sa dau jos cateva kilograme bune! Ma simt mai sanatoasa ca oricand!”
“Mergeam la dializa in fiecare zi! Acum ma duc doar 1 data pe luna!”
Este povestea unui pacient caruia, nutritionistul Jacques Boshoff, autorul renumitelor pastile de sanatate Health Bytes, i-a recomandat tratamentul cu ulei de canepa.
“Mr John Francis a inceput tratamentul cu ulei de canepa din cauza rinichilor sai care functionau dezastruos. Zilnic facea dializa, iar viata lui devenise un calvar.
Aportul de ulei de canepa la sucul de detoxifiere pe care-l consuma in fiecare dimineata a facut adevarate minuni.
Acum, dupa aproape un an de tratament, rinichii sai functioneaza aproape normal! Si-au reluat functiile! Este foarte fericit! Continua sa faca insa dializa o data pe luna, din precautie.”


 Am spus: “Adio, dureri de cap, insomnie, zgomote in urechi!” Tratamentul cu uleiul de canepa a invins pana si durerile de incheieturi care ma chinuiau, ba mi-a scazut chiar si tensiunea! >>
Rick lucra in camera de termoficare a unui spital, cand a suferit o comotie. Ani de-a randul dupa aceea migrene puternice, zgomote in urechi si insomnii ucigatoare i-au macinat viata. In 1998, chinuit de dureri si vazand ca tratamentul folosit nu dadea rezultate, a apelat la uleiul de canepa. De fapt initial a incercat marijuana. Dar cum aceasta ii bulversa viata de zi cu zi, a cautat o alta varianta, mai eficienta, care sa contina substantele  vindecatoare - tetrahydrocannabinol (THC). De indata ce a inceput sa ia ulei de canepa, viata lui s-a schimbat!
Durerile de cap au disparut, zgomotele din urechi s-au mai atenuat, devenind suportabile, iar calitatea somnului nocturn s-a imbunatatit simtitor!
<< Am spus: “Adio, dureri de cap, insomnie, zgomote in urechi!” Tratamentul cu uleiul de canepa a invins pana si durerile de incheieturi care ma chinuiau, ba mi-a scazut chiar si tensiunea! In doar cateva luni oameni au inceput sa observe schimbarile produse cu mine. Ba chiar am slabit si arat cu 20 de ani mai tanar, mi s-a spus.>>
Azi, Rick este cel mai mare sustinator al tratamentului cu ulei de canepa. Si-a dedicat viata in a spune tuturor celor afectati de diverse boli cum acest panaceu - uleiul de canepa - i-a salvat viata! Este convins de efectele sale miraculoase, de aceea ofera oamenilor aflati in suferinta ulei de canepa gratuit, pentru vindecare. Si are de impartasit peste 5.000 de povesti despre efectele miraculoase ale uleiului de canepa!
De fapt, spune el: “daca uleiul de canepa ar fi administrat copiilor ca supliment alimentar, boli ca diabetul, cancerul, scleroza multipla si alte boli ar disparea.”
Sunt doar cateva dintre miile de cazuri in care tratamentul cu ulei de canepa s-a dovedit salvator.
Va intrebati, cu siguranta, cum se poate ca un simplu remediu natural – uleiul din semnite de canepa -  sa fie solutia salvatoare pentru atatea boli crancene. Tocmai de aceea ar trebui sa vorbim despre:
ce contine canepa/ uleiul de canepa;
• de ce ulei?
• ce afectiuni pot fi tratate cu ajutorul uleiului de canepa;
• care sunt efectele generate asupra diverselor organe.
Inainte de a va invita sa comandati acest miraculos produs ar trebui sa cunoasteti cate ceva despre uleiul de canepa in sine!
Uleiul de canepa – solutia naturala pentru tratamentul cancerului, diabetului, artritei, blocajelor de memorie, bolilor de inima sau rinichi! E posibil? Cercetarile demonstreaza chiar mai mult!

 In varianta ulei de canepa, proprietatile semintelor devin mult mai usor accesibile organismului uman.
Astfel, moleculele de ulei sunt mai usor digerabile si ajung mai repede la membrana celulara pentru a o hrani!
Presate la rece in conditii perfecte de temperatura, semintele de canepa confera uleiului calitati unice, deoarece uleiul de canepa este singurul ulei vegetal comestibil care pe langa continutul ridicat de acizi grasi esentiali contine si acid gamma-linoleic.
Aflati in combinatia ideala, acestia contribuie la restabilirea functionarii corecte a organelor din corpul uman.
Uleiul din seminte de canepa:
- are in componenta: vitamine (A, D, B-uri, E in 5 forme etc.),  minerale (potasiu, magneziu, fier, zinc, calciu, sulf, fosfor etc.), dar si alti nutrienti ca lecitina, colina si fitosteroli, carora li se mai adauga fibre, enzime, probiotice si antioxidanti vitali corpului uman (ex. tocoferol).
- mai are in componenta sa cannabidiolul cu efecte antiepileptice, antiinflamatoare si antibacteriene, dar si beta-sitosterolul “vinovat” de reducerea colesterolului.
- contine toti cei 21 de aminoacizi necesari corpului uman pentru a-si pastra starea de sanatate.
- este singura combinatie perfect echilibrata intre acizi grasi esentiali Omega 6 si Omega 3, de pe Pamant! Raportul magic 3:1! Adica in forma cea mai biodisponibila pentru organismul uman!
Stiati ca obezitatea care a napadit cea mai mare parte a oamenilor este provocata de dezechilibrul dintre acizii Omega 6 si Omega 3, din organism?
Ar trebui sa va pese de raportul 3:1?
Cu siguranta! Pentru ca aminoacizii si acizii grasi esentiali inseamna pentru dvs. VIATA! O noua viata pentru celulele corpului dvs.!
Incepeti chiar acum o noua viata cu ajutorul uleiului de canepa!
Comandati acum tratamentul dvs. cu ulei de canepa! Singurul care poate intoarce situatia in favoarea dvs.!
Combinatia aducatoare de VIATA!
Chiar unica, veti intreba? Asa s-ar parea! Fiindca uleiul de canepa mai contine pe langa cele amintite inca doua substante magice, fara aportul carora rezultatele impartasite anterior nu ar posibile:
1. cannabidiol (CBD) O forma a acestui compus este produsa si de corpul uman endo cannabidiol. El este prezent in creier, nervi si aproape in toate organele cu rol esential in functionarea corecta a corpului dvs..
Daca nu este produs in cantitate suficienta, mesajul creierului catre organe este scurtcircuitat si starea dvs. de sanatate se altereaza.
Aceasta situatie poate fi corectata cu ajutorul uleiului de canepa! El imita sistemul regulator natural al corpului si il ajuta sa-si restabileasca functiile naturale ale organelor. 
2. edestina (65%) – o proteina globulara, foarte asemanatoare proteinelor produse in corpul uman, motiv pentru care acesta absoarbe foarte usor intreaga gama de substante nutritive din compozitia uleiului de canepa. Ea este capabila sa regenereze celulele afectate de boala, indiferent ca este vorba de o migrena sau un cancer!
Efectul combinat al acestor 2 substante miraculoase si a formulei de aminoacizi, acizi grasi esentiali, vitamine, minerale, probiotice si antioxidanti existenti in uleiul de canepa declanseaza procesul de vindecare a corpului.
Nu mai stati pe ganduri! Incepeti chiar de azi tratamentul dvs. cu ulei de canepa! Atat de simplu si atat de eficient!
 
Uleiul de canepa- UNICA solutie a Naturii impotriva bolilor legate de inaintarea in varsta si nu numai!
Tratamentul cu ulei de canepa si-a dovedit eficacitatea nu doar in lupta cu boli grave, aflate uneori in stadii terminale, ci si in afectiuni minore dar cu efect frustrant asupra psihicului.
Administrat simplu, cate o capsula, de 2-3 ori pe zi, dupa mesele principale, uleiul de canepa nu-si lasa asteptate efectele.
 - Valorile glicemiei scad.
- Raportul dintre colesterolul bun (HDL) si cel rau( LDL) se normalizeaza.
- Cancerul (tumorile) regreseaza.
- Sistemul imunitar se intareste capatand un sprijin consistent.
- Celulele afectate ale creierului sunt indepartate,  fiind inlocuite cu noi celule responsabile de buna functionare a acestuia.
- Inflamatiile scad.
- Durerile musculare sau ale incheieturilor se domolesc, dispar.
- Starea arterelor dvs. se imbunatateste asigurand o mai corecta si usoara functionare a inimii.
 In general, functionarea organelor se regleaza.
Parul, pielea si unghiile se vindeca si capata un aspect placut, sanatos.
Cresc: capacitatea de concentrarea, de invatare si memorare.
Starile de agitatie a le copiilor cu ADHD, deficit de dezvoltare mentala si psihomotorie, perturbarile de comportament ale acestora se atenueaza.
Se reduc spasticitatea si durerea neuropatica in scleroza multipla si in alte afectiuni neurologice.
Sindromul Tourette se atenueaza, se imbunatatesc functiile cognitive si reduce frecventa ticurilor.
In cazul glaucomului, tensiunea intraoculara se reduce la jumatate!
In cazurile de traumatisme craniene si ischemie cerebrala, se reduc tensiunea intracraniana si potentialul convulsiv post-traumatic.
Sanatatea organismului dvs. in conditii de stres este asigurata.
Afectiuni ca:
diabet   
cancer   
artrita 
reumatoida  
cardiopatie  
Alzheimer  
tulburari premenstruale si de menopauza   
epilepsie  
obezitate  
stari de oboseala cronica  
neoplazii  dermatite  
migrene  
glaucom  
astm
insomnie  
anxietate  
depresie  
arsuri  
ulcere  i
nfectii,
toate pot fi combatute cu succes cu ajutorul uleiului de canepa! Dovedit!
Daca vreuna dintre afectiunile dvs. figureaza pe listele de mai sus, va invit sa experimentati chiar acum acest tratament!
Sanatatea corpului dvs. are doar de castigat!
Comandati acum acest remediu natural ultra eficient! Face minuni pentru inima si creierul dvs.! In plus, este atat de simplu de folosit!

ATENTIE! Calitatea produsului folosit in tratament este VITALA!
Presarea la rece a semintelor de canepa trebuie executata in conditii care sa asigure obtinerea unei versiuni superioare de ulei de canepa, nerafinat, organic. Actiunea caldurii si a solventilor chimici folositi degradeaze calitatile nutritionale si curative ale uleiului de canepa, distrugandu-l.
De aceea va invitam sa comandati acum formula de ulei de canepa, sub forma de capsule, de cea mai buna calitate pentru a va asigura ca nu exista riscul de a folosi o varianta ineficienta sau alterata a acestui tip de tratament!
Cu tot respectul pentru alegerea dvs. de a fi sanatos,

Dragos GRIGORE
Chief Health Adviser
Fokus Life

3 comentarii:

  1. Perfect de acord, si chiar convins de toate aceste recomandari/calitati ale uleiului de canepa,dar cand incerci sa iei acest lucru/remediu/medicament, din sursele uzuale cunoscute si firesti si te uiti in buzunar ,oftezi si ...atat. Este un mare dezechilibru intre veniturile tale, si posibilitatile de a avea leacul dorit. Sensul, rezulta din zabovirea obositoare si presanta a paradigmei ce inca te cuprinde. Ce sa te apuci mai intai ? Sa supravietuiesti, sau sa constati ca nici asta nu functioneaza ? Uneori, crezi ca aceste leacuri miraculoase, apar chiar acum aproape ca o batjocura, fata de toti cei ce nu le pot avea. Este un sir lung de blocaje, cu care poti lupta infinit de greu.Si daca la final ,ai o cea mai palida victorie, constati ca mai ai foarte putine zile in fizic. Si atunci,ce sa mai faci cu uleiul de canepa ? El va folosi atunci pentru cate cine stie generatii viitoare, si acestea daca, nu vor fi trecut si ele in fuga pe langa acest remediu, descoperindu-se in paralel multe altele ,sau chiar nemaifiind nevoie de ele, in absenta totala si definitiva a oricaror suferinte/afectiuni....

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut numele meu este Thomas Karol, soțul meu suferea de cancer la ficat și doctorul mi-a spus că nu pot face nimic pentru a-mi salva viața iubită de soț. Apoi, un prieten mi-a spus despre ulei de cânepă, i-am spus că soțul meu cancer de ficat era în ultima etapă pe care nu cred că uleiul de cânepă va fi capabil să-l ajute, , am decis să încerc. Am făcut niște cercetări și am găsit un doctor care ma ajutat cu uleiul de canabis pentru a vindeca cancerul de sânge al soțului meu și ma asigurat că după 3 luni cancerul hepatic va dispărea și În ultimul an, soțul meu este perfect bine și el este fără cancer, dacă știți pe cineva care suferă de cancer, puteți să-i salvați viața contactând Dr. Brown Nelson prin e-mailul său: (brownnelson07@aol.com) a funcționat exact așa cum a prescris medicul. Mulțumită dr. Brown Nelson pentru că mi-a luat durerea în viața mea. Dumnezeu va binecuvânta doctorul Brown Nelson că mă ajută cu ulei de cannabis și pentru sprijinul și îngrijirea lui, voi continua să vă ajut să luptați împotriva cancerului în lume, tot ce trebuie să spun este că MULTUMESC DOMNUL.

    RăspundețiȘtergere
  3. O zi bună pentru voi toți, cred că boala este un străin pentru trupurile

    noastre

    și nimeni nu se roagă pentru nici o boală care să-l întâmpine, dar în cele

    din urmă dacă

    a venit boala trebuie sa dai ce trebuie sa te lase boala

    care este medicamentul pe care îl recomand, numele meu este Jeffrey Ryan

    aici

    au un ulei de canabis pur, dacă cineva este nevoit să vindece un cancer sau

    are nevoie de orice

    alte lucruri, contactați-mă prin e-mail pentru a obține ulei de canabis pur

    acum

    (Cannabisoil24hours@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere