..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 august 2016

Timp record de întinerire - doar o săptămână!

Cosmetica japoneză este renumită nu numai pentru celebra cremă BB, ci și pentru produsele antiîmbătrânire pentru față. 
Popularitatea în rândul produselor pentru îngrijirea pielii, tenului și părului Made in Japan crește în fiecare zi. Secretul succesului constă în cosmetica japoneză recent descoperită de oamenii de știință, tradițiile străvechi, ingredientele organice și, cel mai important, eficacitatea sa!
Japonezii - poporul care nu îmbătrânește niciodată. Speranța de viață a femeilor din această țară este de 85 de ani. E foarte greu să-ți dai seama după înfățișare ce vârstă are o femeie japoneză. Secretul constă în produsele cosmetice pe care le folosesc japonezele.

Analizați această poză:

Masako Mizutani s-a născut în anul 1970 și este casnică. Are 2 copii, iar fata cea mare va împlini în curând 20 de ani. Masako are acum 46 de ani.
Într-un talk-show, Masako a recunoscut că în ultimii 10 ani, o dată pe săptămână folosește acest produs special - Goji Cream, care înlocuiește liftingul și operațiile. Conform spuselor d-nei Masako, o lungă perioadă de timp, acest produs nu se găsea în farmacii și nici în alte magazine. Însă soțul doamnei Masako, om de știință în domeniul farmaceuticii, a fost cel care i-a dat primele mostre din acest produs special miraculos. 
După prima aplicare a cremei Goji Cream, doamnei Masako i-a plăcut atât de mult, încât a început să o folosească în fiecare zi, iar rezultatul a fost vizibil și zi de zi părea tot mai tânără. Efectul a fost uimitor!
Potrivit oamenilor de știință, crema nu a fost concepută inițial pentru consum larg dar, după experiența doamnei Masako, s-au convins că merită să investească în acest produs și să-l scoată pe piață.
Acum, Goji Cream este disponibilă și în România! A fost testată și a trecut cu succes toate probele de laborator, care au arătat un rezultat 100% pozitiv, după folosirea acestei creme.

Tamara Popescu doctor cosmetolog expert:

Crema Goji Cream oferă rezultate pozitive în întinerirea pielii feței - acest lucru este garantat. Cel mai adesea, la femeile după 25 de ani apar primele riduri în jurul ochilor și buzelor. 
Nu este recomandat să te injectezi împotriva ridurilor de la această vârstă, pentru că îți poate afecta sănătatea, iar crema înlătură în mod miraculos toate aceste probleme estetice. După primele utilizări, rezultatele sunt vizibile, pielea este mai tânără. O recomand!
Andreea Guțu – doctor dermatolog - cosmetolog (experiență în domeniu de peste 12 ani)
În centrul științific de cercetare s-a făcut un experiment la care au participat mai mult de 100 de femei cu vârsta de peste 35 de ani, toate având probleme precum: riduri în zona frunții, ochilor și buzelor și un ten cu probleme. 
Pe duratal unei săptămâni, li s-a propus femeilor să folosească crema Goji Cream în zonele cu riduri. Rezultatul a fost uimitor: la 100 de femei din 100, ridurile au fost vizibil reduse, iar tenul a devenit mai luminos și sănătos! 
Priviți aceste poze, rezultatul este uimitor, fără îndoială, al cremei Goji Cream.


Având la bază o experiență îndelungată, pot spune cu certitudine că această cremă uimește prin rezultate imediate și de lungă durată. Până la apariția acestei creme un asemenea rezultat era practic imposibil de obținut fără operații estetice și fără injecții. Oamenii de știință și doctorii japonezi au dovedit încă o dată că sunt cei mai buni!

Livia Mazilescu - doctor cosmetolog (experiență în domeniu de peste 7 ani)

O recomand cu toată încrederea femeilor de peste 35 de ani pentru îngrijirea zilnică a tenului.
Foarte mult timp, cosmeticele japoneze nu au fost disponibile în restul lumii. Dar acum totul s-a schimbat, s-au deschis noi orizonturi. Unul dintre aceste produse inovatoare, Goji Cream, este conceput pentru întreținerea rapidă a feței, gâtului și decolteului.


Toate ingredientele pe care le conține acest produs sunt foarte rare, chiar unice. Fiecare ingredient este natural, printre care colagenul hidrolizat, care reface elasticitatea pielii și are un puternic efect de întinerire. Crema conține fibre naturale de eucalipt, care nu irită nici cea mai sensibilă piele! În plus, produsul se potrivește fiecărui tip de ten deoarece este o cremă în totalitate organică și nu are efecte adverse.
Sunt uimită de această abordare tehnologică a cosmeticii de îngrijire. Pot adăuga că această cremă are un miros plăcut, fin, care îi va plăcea oricărei femei! 
Recomand cu toată convingerea crema ca mijloc principal de îngrijire a tenului pentru toate femeile, indiferent de vârstă

http://imprssng.pro/rndr/Japanomania_Goji_cream_NL_RO

Un comentariu: