”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 august 2016

Consumati usturoi si miere pe stomacul gol timp de 7 zile! Este uluitor cate boli tine la distanta acest amestec!



Usturoiul in combinatie cu ceapa si ghimbirul ajuta la detoxifierea si regenerarea organismului, dupa sedintele de chimioterapie! 
Va protejati inima si va intariti sistemul imunitar daca mancati regulat acest remediu cu usturoi! 

Usturoiul este prezent in aproape toate preparatele noastre. Nu numai ca este savuros, este, de asemenea, incredibil de puternic la vindecarea anumitor boli.
Cu toate ca usturoiul este adesea consumat gatit, atunci când este mancat crud se poate transforma de fapt dintr-un condiment obișnuit intr-un medicament puternic.
Cand vine vorba de sanatatea inimii, usturoiul ajuta la scaderea tensiunii arteriale si a colesterolului, previne bolile de inima coronariene si atacurile de cord si inverseaza efectele aterosclerozei.
Bulbul de usturoi este, de asemenea, grozav pentru probleme de sanatate precum: raceala, diareea calatorului, gripa, mușcăturile de insecte si infectiile fungice.
Pentru probleme de sanatate obisnuite, consumul regulat de usturoi poate ajuta la ameliorarea simptomelor de osteoartrită, diabet si prostata mărită.
Bulbul de usturoi ajuta, de asemenea, sistemul imunitar si elimina toxinele din organism. 
Combinat cu ghimbir si ceapa, acesta ajută la detoxifierea corpului dupa sedintele de chimioterapie.
Cum se foloseste usturoiul
Este mai bine sa mancati usturoi crud, deoarece ingredientul activ, alicina, isi pierde proprietatile la caldura. Pentru cele mai bune rezultate, zdrobiti si taiati usturoiul si lasati-l timp de 15 minute inainte de a-l manca. Strivirea bulbului activeaza o reactie chimica care determina alicina sa devina biodisponibila.

Iata de ce ar trebui sa-l mancati pe stomacul gol: când stomacul este plin cu alimente, este mai greu pentru corp sa proceseze si sa absoarba toate substantele nutritive.
O modalitate foarte buna de a adauga usturoiul crud in dieta dumneavoastra este sa il amestecati cu miere:
Se iau 2-3 catei de usturoi si se taie in bucati mici.
Se amesteca totul cu o lingura de miere.

Mancati acest amestec in fiecare zi si va veti simti mai plini de energie si mai sanatosi intr-o saptamana.
Cum sa preparati un tonic impotriva gripei cu usturoi
Va rugam sa luati in considerare purtarea de manusi daca aveti pielea sensibila si incercati sa nu va frecati ochii, deoarece unele dintre uleiurile naturale aleusturoiului va pot cauza o eruptie pe piele sau va poate arde.

Ingrediente:
• 1 jumatate de ceapa galbena, tocata;
• 5 catei de usturoi, tocati;
• 2 ardei iuti rosii, tocati;
• 1 lingura de ghimbir, ras;
• sucul de la o lamaie;
• otet de mere, organic, nefiltrat.

Instructiuni:
Luati un borcan de sticla de 350 ml pana la 500 ml si umpleti-l cu ceapa tocata.
Se adauga usturoiul tocat.

Apoi adaugati ardeiul iute rosu, cu tot cu seminte si niste ghimbir tocat.
Stoarceti lamaia intr-un castron separat, aruncati semintele si turnati sucul peste amestec.
Umpleti borcanul cu otet de mere, lasand aproximativ un cm de spatiu gol in partea de sus.
Puneti capacul la borcan si depozitati-l intr-o camara.

Tonicul pentru dureri in gat, raceli si gripa este gata de utilizare!

http://www.kilocalorii.ro/sanatate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu