..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 iulie 2016

Gregorian Bivolaru – un fenomen pentru România

Motto: “Întâi te vor înjura. Pe urmă vor râde de tine. Apoi te vor declara nebun. 
După aceea vor încerca să te compromită sau chiar vor recurge la înscenări mărșave. 
Într-un târziu, vor face tot posibilul să te lichideze. 
Ia aminte că dacă scapi cu viaţă din toate acestea, vei fi un om mare
.”
Mahatma Gandhi

 
În data de 26 februarie 2016, în mod ostentativ, presa ne oferea știrea că Gregorian Bivolaru a fost arestat la Paris în timp ce participa la un târg de carte. Ca de obicei, cel puțin în România, toată mass-media preia știrea și o prezintă mai mult sau mai puțin distorsionată după bunul plac, prezentându-l pe Gregorian Bivolaru ca fiind „marele infractor”, cel mai de temut „infractor” pe care îl are România.
Foarte puțini sunt aceia care au observat cu acea ocazie manipularea imensă și încălcarea flagrantă a drepturilor omului, pentru că Gregorian Bivolaru, conform Convenției de la Genevadin 1951, fiind azilant politic în Suedia, avea dreptul de a circula liber oriunde în Europa, mai puțin în România.
În această situație, autoritățile nu sunt deloc deranjate de faptul că anumite instituții ale statului încalcă flagrant drepturile omului, ci se coalizează și, cu ajutorul mass-media, încep imediat manipularea maselor.
617 articole despre Gregorian Bivolaru în 35 de țări, inclusiv China și Indonezia!
Câți cunosc faptul că în aproximativ două luni, mass-media internațională a publicat despre aceasta 617 articole ce au apărut în 35 de țări – fără a lua în calcul tot ce a apărut în România? Coaliția este foarte puternică și inimaginabilul s-a produs. Au apărut unele articole în țări precum China sau Indonezia spre exemplu, chiar dacă Gregorian Bivolaru nu este atât de cunoscut ori celebru în aceste țări.
Straniu, însă adevărat, dar toate acestea arată de fapt cât de mult a deranjat Gregorian Bivolaru sistemul din umbră al așa-zișilor ILUMINAȚI. Indirect, aceasta evidențiază forța cu care sistemul satanic al „ILUMINAȚILOR” îl vânează pur și simplu pe Gregorian Bivolaru și dorește să-l distrugă.
50 de milioane de lei pe capul lui Gregorian Bivolaru
Unde ați mai pomenit ca într-un stat de drept, ce se dorește a fi România, să se pună preț pe capul unui om? România este țara care a permis așa ceva și nici un procuror nu s-a autosesizat pentru o astfel de infracțiune. Da! În România s-a pus preț pe capul lui Gregorian Bivolaru în mod public prin intermediul presei: 50 de milioane de lei ce erau oferiți pe capul lui Gregorian Bivolaru.
Culmea este că tot acești indivizi erau supărați că Școala de Yoga MISA a avut o reacție normală vis-a-vis de o astfel de procedură. Citându-l pe Iulian Fota, fost consilier prezidențial pe probleme de securitate, putem spune că efectiv trăim într-o țară „cu o populație deprimată și confuză, din cauza spălării continue pe creier de către o mass-media în mare parte lipsită de deontologie profesională, la fel de lacomă și incompetentă ca și clasa politică”. Deci în România tot ceea ce este rău sau foarte rău este apoi cu ușurință posibil.
Inamicul numărul 1 al liderilor din umbră nedeclarați
Povestea lui Gregorian Bivolaru pare o secvență absurdă, ce este desprinsă parcă dintr-un film SF gen Matrix, puțini fiind aceia care au reușit să deslușească fenomenul real și acest aspect straniu. Peste patru decenii de abuzuri, tentative de asasinat, pușcărie pentru evadare din arestul Securității sau internarea forțată a lui Gregorian Bivolaru în spitalul de psihiatrie Poiana Mare sunt tot atâtea realități pe care sistemul le-a uneltit si apoi le-a săvârșit în mod abject și sistematic.
Rezistența față de sistemul comunist, iar apoi opoziția față de un sistem manipulativ, dur, șocant, al așa-zișilor Iluminați, l-a poziționat mai mereu pe Gregorian Bivolaru ca fiind inamicul numărul 1 al liderilor din umbră nedeclarați ai României.
Gregorian Bivolaru „plătește” scump pentru curajul lui de a contrazice sau de a demasca sistemul, plătește de asemenea și pentru curajul cu care a reușit să aducă în fața oamenilor perspective noi, simple si directe ce ne ajută să ajungem la Dumnezeu, la o credință de nezdruncinat în EL (Dumnezeu) și la o viață sănătoasă, împlinită, fericită.
Îndârjirea sistemului de a-l reduce cu orice preț la tăcere pe Gregorian Bivolaru, atestă faptul că acesta a devenit o persona non grata, ce trebuie eliminată cu orice preț, fără scrupule și cât mai repede posibil. Istoria ne-a arătat din plin că cei care au îndrăznit să contrazică măcar și pentru o clipă adevărata față a sistemului, de cele mai multe ori au avut parte de un sfârșit tragic.
Printre noi, au fost oameni precum John F. Kennedy, Robert Kennedy, Mahatma Gandhi, Martin Luther King, Lech Kaczynski – fostul președinte al Poloniei decedat în urma unui „accident” de avion – ei au avut curajul să ne arate și cealaltă față a sistemului, cea grotească. Mahatma Gandhi le spunea compatrioților: „Atunci când te cuprinde disperarea, adu-ți aminte că dragostea și adevărul au învins întotdeauna; au existat tirani ce pentru o perioadă au părut invincibili, dar s-au înșelat”.
„Presa liberă” – instrumentul mediatic al sistemului
Revenind și observând fenomenul Gregorian Bivolaru timp de 25 de ani într-o așa-zisă democrație expusă în feuda România, cu toții putem să vedem foarte clar – dacă vrem – cum sistemul caută să distrugă cu o perseverență draconică un om, încălcând orice normă a unui așa-zis stat de drept. (FEÚDĂ, feude, s. f. (În Evul Mediu, în Apusul Europei) Moșie, domeniu pe care vasalul le primea în stăpânire de la seniorul său, în schimbul anumitor obligații – DEX).
Vasalizarea României a oferit pârghiile „legale” de încălcare a drepturilor omului, datorită permisivității de a interpreta legea după cum dorește omul ce are în mâini puterea politică, exercitând aceasta într-o combinație aparent perfectă cu Justiția ce este încă INAMOVIBILĂ. (conform DEX – INAMOVÍBIL, -Ă adj. Care nu poate fi destituit, înlocuit sau transferat din funcția pe care o deține).
Aceste aspecte, să le zicem „politice”, dublate de lăcomia unor indivizi slugarnici, au oferit posibilitatea acestor persoane, de a construi după bunul plac „realitatea” în care trăim și nu doar atât, acești oameni, prin manipulare, folosind instrumentul mediatic „Presa liberă”, au distrus în mod clar pe oricine care a îndrăznit să se opună sistemului.
Au mințit poporul, cu televizorul!
Regimul comunist a mers până acolo încât, în anul 1982, a interzis practica yoga, practica artelor marțiale, a eliminat Mișcarea Transcendentală și culmea culmilor a stopat activitatea facultății de Psihologie. „Democrația” de după 1989 aduce posibilitatea ca Gregorian Bivolaru să fie urmărit și anchetat de aceeași oameni care l-au abuzat în regimul comunist.
După 1989, sistemul a încercat să își mai „îmbunătățească” metodele și a început denigrarea publică prin intermediul mass-mediei. Așa a fost posibilă inventarea unei victime în 2004, care a fost prezentată de toată mass-media împotriva voinței ei, mereu și mereu ca fiind cea care, zice-se, ar fi suferit din cauza lui Bivolaru.
În realitate, presupusa victimă nu are nimic de reproșat lui Gregorian Bivolaru ci doar sistemul creează mai departe noi și noi acuze și îi conexează pe cei doi fără niciun temei, fără probe, pe baza unor bârfe și pentru că în România se poate orice în materie de fraudă:
– Procurorii au șocat opinia publică cu acuzații grave, au falsificat acte și au indus în eroare instituții ale statului (George Balan – procuror general al parchetului în 2004) și, evident, au mințit poporul cu televizorul.
– Campania mediatică diabolizantă a fost susținută ani și ani la rând de persoane obediente datorită intereselor lor.
– Practicanții yoga au fost concediați, au fost intentate procese unor oameni nevinovați doar pentru simpatia față de Școala de Yoga MISA.
– Au fost declanșate acțiuni de forță ale autorităților fără justificare reală.
Autoritățile din România își permit orice abuz
Și toate aceste acțiuni au fost realizate de sistem, pe banii și timpul contribuabililor, doar ca să îl distrugă pe Gregorian Bivolaru cu orice preț și nimeni nu s-a întrebat câte milioane de euro se cheltuiesc mai departe pentru a duce la bun sfârșit acest plan diabolic.
Mădălina Dumitru este abuzată de autorități în 18 martie 2004, apoi este târâtă și siluită prin intermediul televiziunilor în fața unui popor ce privește indiferent un circ mediatic bine regizat, fără să gândească nici măcar o secundă că totul este orchestrat de sistem.
Nici mai mult, nici mai puțin, în data de 1 aprilie 2014, Mădălina Dumitru este târâtă din nou și abuzată de autorități în fața poporului ce privește la tv și dusă cu forța la IML. Nici măcar atunci nimeni nu s-a întrebat cum de își permit așa ceva autoritățile într-un așa-zis stat de drept.
Cum își permite autoritatea statului, care, cel puțin teoretic, ar trebui să fie apărătoare a drepturilor omului, să sechestreze o persoană, să o răpească și apoi să o prezinte la televizor împotriva voinței ei, ca fiind o așa-zisă victimă a lui Gregorian Bivolaru, în condițiile în care poliția o reține și o duce în Constanța unde o internează forțat într-un centru de minori, încălcând orice idee despre un stat de drept.
Ba mai mult, autoritățile nu se jenează, își expun aceste fapte public, prin intermerdiul presei, mimând o absurdă legalitate, acuzându-l pe Gregorian Bivolaru în condițiile în care, de fapt, ei sunt infractorii reali. Și uite așa, pas cu pas, încet dar sigur, membrii sitemului construiesc un mare caz în jurul lui Gregorian Bivolaru, ce are ca scop distrugerea acestuia pe orice cale, folosind orice mijloc posibil.
Adevărul sufocat de știrile la ordin
Nimeni nu pune întrebări, din contră, cei mai mulți, fără să înțeleagă fenomenul, asistă cu o plăcere morbidă, precum vechii locuitori ai Romei la un spectacol macabru, oferit de împărat, cu gladiatori în arenă, scandând în mod incoștient: moarte, moarte, moarte.
Ciudat pentru o societate modernă în secolul 21, trist, dar din păcate foarte adevărat. Puțini sunt aceia care înțeleg cu adevărat ce a făcut Gregorian Bivolaru în România, dar și aceste voci punctiforme sunt copleșite și acoperite de sistem.
Degeaba profesorul și politologul Gabriel Andreescu a investigat „epopeea” scriind două cărți – document, degeaba a încercat jurnalistul Ion Cristoiu să explice despre dreptul la apărare inexistent în ceea ce-l privește pe Gregorian Bivolaru, degeaba jurnalistul Marius Georgescu a realizat emisiuni în care a arătat ce este dincolo de perdeaua de fum ridicată de mass-media românească.
Toate aceste încercări de a aduce lumină în cazul lui Gregorian Bivolaru au fost marginalizate, au fost sufocate la comandă cu mii și mii de articole negative, cu sute de minute alocate de televiziuni, ce au avut ca scop și rol demonizarea lui Gregorian Bivolaru și intoxicarea populației cu știri penibile, șocante, negative, calomniatoare.
De ce este Gregorian Bivolaru „dușmanul” sistemului?
În fond și la urma urmei Gregorian Bivolaru a avut curajul să înfrunte sistemul, a avut curajul să aducă credința în Dumnezeu în sufletul oamenilor, a avut curajul să le vorbească oamenilor despre iubire, despre Dumnezeu, a avut curajul să le arate oamenilor că pot face dragoste dincolo de sex, a avut curajul să vorbească liber despre o societate coruptă, a avut curajul să dea în vileag crimele produse de sistem sau de oamenii din sistem.
În astfel de condiții, devine logic faptul că un sistem nu poate suporta un astfel de om și nici organizația promovată de el. Drept consecință logică, se comandă distrugerea lui Greogorian Bivolaru pe orice cale, folosind orice metodă.
În anul 1997 a fost o emisiune la televizor, care aparent a dorit să aducă lumină în ceea ce privește organizația MISA și Gregorian Bivolaru. Am rămas uimit atunci de felul în care moderatoarea a încheiat acea emisiune. Păcat că acea casetă video nu o mai am, pentru că ea a fost luată de procurori în 2004 dar, din fericire, mi-am notat într-un caiet fraza de încheiere.
Moderatoarea a încheiat emisiunea folosind această frază: „Într-o lume nebună și debusolată, într-o perioadă în care scara valorilor s-a răsturnat, într-o societate în care lipsa și impostura iau avânt, iar realitatea și credulitatea evoluează exponențial, într-o țară în care vindecătorii și salvatorii nației apar peste noapte și dispar la fel de repede, grotescul capătă trăsături umane – idoli cu picioare de lut și chip de mucava au punctat periodic în toate domeniile tangibile înmulțite cu 8 sau cu 16, o tranziție care în cele din urmă trebuie să devină morală. Am încercat să arătăm ce se poate ascunde în spatele unei așa-zise eliberări spirituale, vom spune că am reușit atunci când oricare dintre noi pus în fața tentației de a-și substitui realitatea cu dorința, falsul cu adevărul și Creștinul cu Păgânul, se va întreba: Cine mai are nevoie de Guru?
Interesantă frază pentru 1997, dar, de fapt, această frază descifrată arată un mod de acțiune bine pus la punct, ce a fost pus în aplicare sistematic de către acești manipulatori machiavelici.
Astăzi foarte mulți oameni, în naivitatea lor, acționează ca niște roboți inconștienți, mânați de mii și mii de dorințe, substituindu-și realitatea cu dorința, falsul cu adevărul și nimeni nu se mai întreabă de ce un sistem încearcă din răsputeri să-l distrugă pe Gregorian Bivolaru aruncându-ne în față o așa zisă moralitate, care de fapt nu există.
Întrebări la care merită să căutăm răspunsuri
Nimeni nu se întreabă de ce Alexander Adamescu este arestat la Londra chiar în ziua în care el se pregătea să susțină o conferință ce avea ca temă folosirea mandatului European de arestare drept armă în lupte politice.
În realitate, când ai de a face cu interese politice majore, adevărul nu mai contează, primează doar interesul politic, interesul financiar și cu siguranță sistemul sacrifică omul decât să facă ceva bun pentru oameni.
Sistemul nu are nevoie de oameni care să fie liberi, de oameni inteligenți care să gândească.
Sistemul nu are nevoie de oameni cu conștiință, el are nevoie de sclavi care să accepte ignoranța ca o binecuvântare.
În aceste condiții devine clar că un om ca Gregorian Bivolaru, care a reușit să polarizeze mii și mii de suflete, este un ghimpe imens, de nedorit, în coasta binecizelată a unui sistem manipulativ. Astăzi asistăm la o execuție publică a lui Gregorian Bivolaru pentru că a îndrăznit să contrazică sistemul.
 
 
 
yogaesoteric
29 iulie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu