..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 iulie 2016

Chemtrails: măsurătorile arată o concentrație a aluminiului de 100 de ori mai mare decât limitele normale, în apa ploilor din California

Dar la noi cum este?

 Mulțumită organizației Stop Spraying us (Opriți pulverizările asupra noastră) din San Francisco, teste ale apei ploilor căzute în 2016 au fost în cele din urmă efectuate în punctul cel mai fierbinte al geoingineriei – în Sacramento, California.
În acest loc americanii văd cele mai înspăimântătoare chemtrails (și resimt simptomele aferente). Mai sus puteți observa o imagine a cerului din Sacramento, pe data de 15 martie 2016.
Potrivit organizației Stop Spraying us San Francisco, „Aluminiul a fost găsit în concentrații de aproape 100 de ori peste limitele de raportare – o cantitate năucitoare de 4,700μg/litru – în apa de ploaie colectată în Sacramento pe data de 5 mai 2016.
Lisa DeFinis, cea care ne-a trimis proba de apă de ploaie pe care am dus-o la analize, ne-a scris «Această probă a fost colectată pe 5/5/16 la aproximativ 10am din Sacramento, CA, din zona aeroportului. Am avut de suferit două zile de pulverizări extrem de grele, timp în care a plouat. Am colectat apa de ploaie într-un pahar steril, pe care l-am achiziționat special pentru aceasta.»
Concentrația de bariu găsită în apa de ploaie a fost de peste trei ori mai mare decât limita de raportare (64μg/litru), în timp ce cantitatea de stronțiu a fost mai mare decât dublul limitei de raportare (44μg/litru).
Mulțumim, Lisa. Dacă mai are și altcineva probe semnificative de ploaie/zăpadă sau orice astfel de analize precum cele menționate mai sus, vă rugăm să ni le trimiteți.
Dacă preferați să rămâneți anonim, putem să nu menționăm numele și/sau adresa dvs. Totuși, cel mai bine este ca mărturiile/probele să fie asumate. Noi nu avem nimic de ascuns – cealaltă parte ascunde adevărul, induce în eroare și minte fără scrupule. A noastră este partea adevărului, și suntem fericiți să fim în stare să spunem: da, vrem aer curat, proaspăt, nealterat de mizeriile lor.”
 


Dovezile fotografice și testele apei de ploaie ar trebui să înlăture orice urmă de scepticism asupra faptului că geoingineria chiar are loc cu adevărat.
Dacă încă mai aveți nevoie să fiți convinși, priviți la Parcul Național Yosemite din California – o bijuterie a naturii – ce a fost grav afectat de geoinginerie. De asemenea, cercetarea expertului în fizică nucleară J. Marvin Herndon despre cenușa de cărbune care se găsește în aerosoli, fiind materialul de bază pentru geoinginerie, este un material ce merită să fie studiat. Ați putea citi și The Geoengineering Escalation of 2016 (Escaladarea geoingineriei în 2016) – o documentare realizată de site-ul Era of Wisdom asupra intensificării ușor observabile a activității geoingineriei începând cu ianuarie 2016.
Este de semenea de ajutor să aveți propria experiență a mirosului și gustului chemtrails-urilor, așa încât acordați atenție la ciudățeniile pe care le detectați în aer în fiecare zi și împărtășiți acest lucru cu cât mai mulți oameni posibil.
Vă oferim mai jos imagini video ale cerului afectat de geoinginerie din Sacramento.






yogaesoteric
11 iulie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu