..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 24 mai 2016

REGULI DE MACHIAJ PENTRU FEMEILE CU OCHELARI

de  la 20 mai 2016
Reguli de machiaj pentru femeile cu ochelari

Pana nu demult ochelarii au fost considerati un fel de tabu si trebuia sa fii bunica sau tocilara pentru a-i purta

Astazi lucrurile s-au schimbat, ochelarii sunt moderni, ai de ales dintr-o gama variata de culori si modele astfel incat a devenit imposibil sa nu gasesti o pereche care sa te avantajeze si chiar sa te scoata din anonimat. Mai mult decat atat, ochelarii s-au transformat in ziua de azi dintr-un simplu accesoriu pentru starea de sanatate a ochilor intr-unul cool, acceptat si apreciat din punct de vedere social.
Femeie fiind, te sfatuiesc sa nu iti ascunzi privirea frumoasa si patrunzatoare in spatele ramelor, ci sa inveti tehnici corecte de machiaj avand in vedere ca multe lentile tind sa aiba un efect de marire a ochiului. Makeup-ul potrivit iti va evidentia ochii si va transforma ochelarii dintr-un accesoriu in spatele caruia te-ai ascuns prea mult timp intr-o piesa fashion ce completeaza look-ul.
Citeste in continuare instructiunile pentru un makeup reusit si regulile de urmat in fuctie de ramele alese.
Makeup-ul trebuie pastrat pe fata, nu pe ochelari
Aceasta este prima si cea mai sfanta regula pentru persoanele ce poarta ochelari si makeup. Utilizeaza un spray pentru fixarea machiajului, in acest mod vei evita imprimarea fondului de ten si a pudrei pe rama ochelarului.
 Nu exagera cu machiajul ochilor
Majoritatea personelor ce poarta ochelari au tendinta de a aplica un strat consistent de makeup in zona ochilor pentru a compensa cu ramele ce ii acopera. Total eronat deoarece lentilele maresc ochii, iar ramele groase ii accentueaza suplimentar, astfel, makeup-ul din spatele ochelarilor ar trebui sa fie cat mai luminat si sa evidentieze doar punctele tale forte.
Pastreaza proportia intre eyeliner si grosimea ramelor
In cazul in care ai ales o pereche de ochelari cu rame subtiri tine cont de acest lucru in momentul in care utilizezi eyeliner-ul si opteaza pentru o dunga la fel de subtire. In schimb purtarea unor rame mari necesita accentuarea machiajului astfel incat ochii tai sa nu para ascunsi in spatele ochelarului.
Ochelarii fara rame
Daca ai optat pentru ochelari fara rame in jurul lentilelor afla ca ai libertate aproape deplina in a-ti exersa creativitatea si ca poti realiza fara probleme un makeup cu umbre indraznete si culori stridente. De asemenea, poti folosi un strat suplimentar de mascara, insa alege-l pe cel pentru volum in detrimentul celui pentru alungire, acesta va crea gene negre si curbate, insa te va scuti de discomfortul frecarii genelor de lentila.
Pielea
Makeup-ul pielii este la fel de important ca cel al ochilor. Ai grija de aspectul pielii de pe fata si nu te culca pe o ureche crezand ca ochelarii acopera o mare parte din fata si te scutesc de un efort. Din contra, ochelarii atrag atentia asupra fetei mai mult decat crezi, iar tu trebuie sa realizezi un machiaj impecabil, de parca ai fi in cautarea perfectiunii.
Pe langa clasicul fond de ten, foloseste un corector de culoarea piersicii pentru a estompa cercurile intunecate si micile imperfectiuni evidentiate de umbra ochelarului pe fata ta. De asemenea, incearca sa pastrezi in permanenta cu tine o pudra pentru a acoperi urmele fine lasate de ochelari pe nas si sub ochi.
Sprancenele
Pe langa ochelari, sprancenele iti incadreaza si ele fata si ar trebui sa iti accentueze cele mai frumoase trasaturi. Spre deosebire de ochi, sprancenele nu sunt ascunse in spatele ochelarilor asa ca te sfatuiesc sa apelezi la un profesionist ce iti poate contura forma potrivita, iar atunci cand apelezi la machiaj nu uita sa folosesti si creionul pentru accentuarea sprancenelor. Foloseste, de asemenea, o perie mica pentru a indeparta urmele de fond de ten si pudra cazute pe sparncene.
Buzele
Femeile ce poarta ochelari se numara printre norocoasele ce isi pot accentua atat ochii, cat si buzele atunci cand se machiaza. Tusul aplicat intr-un strat gros si buzele stralucitoare sunt caracteristice femeilor ce doresc a-si evidentia propriile trasaturi, dincolo de lumina reflectata in lentile. Tine cont de acest avantaj si experimenteaza nuante si texturi cat mai diferite, de la cele mate pana la cele mai stralucitoare, in special pentru machiajul de seara.
Parul
Nu face parte integranta din makeup, insa, parul completeaza look-ul tau de zi cu zi astfel incat nu te poti folosi de ochelari pentru a distrage atentia de la o zi proasta a acestuia. Cel mai indicat este sa apelezi la un profesionist si sa alegi tunsoarea potrivita fizionomiei tale si tipului de rame alese, iar in zilele lenese foloseste o cordeluta sau aseaza-l intr-un coc lejer.
http://www.sanatatesistaredebine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu