..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 9 mai 2016

Cum sa atingi fericirea doar purtand accesorii din seminte Rudraksha


 Draga prietena,

 Despre Rudraksha am auzit prima data la televizor. Eram in trecere prin camera si am prins cateva cuvinte despre aceste … nici nu stiam ce sunt si nici cum se numesc. Vedetele care le laudau erau foarte incantate de darurile energetice cu care aceste seminte le imbogateau existenta. Vorbeau despre vindecare, noroc in dragoste si prosperitate. Am trecut mai departe, fara a le da atentie sau a ma preocupa in vreun fel de ele.

A doua oara m-am nimerit intr-un magazin oriental in care obisnuiesc sa evadez uneori datorita atmosferei de vis pe care stapana magazinului o tese in jurul exponatelor sale. Atunci insa, era agitatie mare.

Zeci de femei disperate sa puna mana pe una dintre bratarile “fermecate” si cativa barbati care se miscau cu gratia ursilor printre vaze Ming inalte cat un stat de om, captau de data asta atentia doamnei. Din discutiile purtate, am aflat ca este vorba despre bratari cu seminte Rudraksha. Si, desigur, povestea care le insotea.

Apoi… ca sa vezi potriveala, o prietena care avea sotul secund pe vas, primise cadou de la acesta o singura samanta de Rudraksha, e drept mai marisoara. O luase din Kathmandu, vrajit si el de calitatile spirituale si terapeutice ale acestor minunate seminte. De cand o adusese cu el si-o daruise prietenei mele, afacerea lor, aflata momentan intr-o groapa de potential financiar, explodase. Si atunci... Cum sa nu-ti doresti si tu o bratara „fermecata”?

Rudraksha – izvor nesecat de energie pozitiva, leac miraculos
si magnet pentru bogatie

 

Ti-ar placea:
  Ca fiecare zi a ta sa inceapa sub cele mai bune auspicii?
  Sa fii sanatos, echilibrat energetic, permanent centrat in tine?
  Sa fii posesorul celei mai ascutite si bogate minti?
  Sa uiti de stres, depresie si orice boala ce-ti otraveste sufletul?
  Sa fii deschis si receptiv binelui  maxim pe care Universul ti l-a harazit?
  Sa atragi, ca cel mai puternic magnet, prosperitatea, belsugul, banii?
  Sa aduci in viata ta sufletul tau pereche?
 
Rudraksha ivita din lacrimile lui Shiva aduce fericirea
 
In sanscrita, Rudraksha inseamna “Ochiul lui Shiva”, de la Rudra – Shiva, zeul hindus al tuturor fiintelor vii si aksha – ochi. Alaturate, cele doua cuvinte mai reprezinta si pe cel ce are capacitatea de a vedea dincolo de esenta si de a face/ implini orice. Rudra mai inseamna si cel ce plange/ suspina.

Legenda spune ca Shiva cand a vazut cate nenorociri sunt pe Pamant a varsat o lacrima si din aceasta lacrima s-a ivit primul copac Rudraksha. Din fructele sale albastre au rasarit semintele folosite la crearea acestor minunate podoabe. Arborii Rudraksha cresc in insulele misterioase din sud-estul Asiei ca: Java, Sumatra, Borneo, Bali, Timor (Indonezia) dar si in unele parti din sudul Nepalului, India si Iran.

Oameni luminati, recunoscuti pentru intelepciunea lor - Buddha, Gandhi, Dalai Lama - au purtat cu veneratie si respect semintele de Rudraksha sub forma de bratari sau siraguri folosite in timpul rugaciunilor.
 
Azi, vedete de pe tot mapamondul – Julia Roberts, Richard Gere, Victoria si David Beckham, Teo Trandafir, Catalin Botezatu, Tania Budi, Alexandra Dinu - au adoptat cu entuziasm increzator podoabele cu Rudraksha, sperand la fericire, bunastare materiala, iubire implinita! De ce? Fiindca sunt recunoscute pentru puterea lor de a alunga raul si de a atrage binele!
Cele mai bune 3 motive pentru care ar trebui 
sa porti un accesoriu confectionat din seminte de Rudraksha

Cine dintre noi nu se afla in cautarea marelui secret al vietii fericite, sanatoase si prospere? As impartibeneficiile pe care semintele Rudraksha le aduce in 3 categorii distincte:

1. Terapeutice

Carti stravechi de medicina traditionala indiana mentioneaza frecvent calitatile terapeutice ale semintelor Rudraksha. Azi, cercetari medicale moderne au demonstrat calitatile electromagnetice, paramagnetice, inductive, dia-magnetice si bio-magnetice ale semintelor Rudraksha. Puternic incarcate electric si magnetic, ele actioneaza benefic asupra sistemului cardiovascular si asupra sistemului central nervos ale purtatorilor. Ele:
  
 Ajuta la reglarea tensiunii
 Inlatura depresia/ stresul/ starile de anxietate
 Ajuta la instalarea calmului si a bunei dispozitii
  Ajuta la cresterea capacitatii de concentrare
  Faciliteaza claritatea si ascutimea mentala
 Impulsurile bio-electrice transmise organismului regleaza activitatea inimii calmand palpitatiile (au polaritate dinamica!)
  Ajuta la combaterea astmului si racelii
 Ajuta la activarea  glandelor pituitara si pineala
  Cresc numarul de ioni negativi benefici organismului.
2.  Spirituale

Acela ce poarta semintele Rudraksha este asemenea zeitatii care guverneaza viata-Shiva! El este binecuvantat si plin de puterile pe care aceste miraculoase seminte i le confera. Fiindca ele fac legatura intre cer si pamant. In plus, semintele Rudraksha pot fi multiplu fatetate, de la 1 la 21 de muchii (fatete). Numarul muchiilor semintelor de Rudraksha confera utilizatorului anumite calitati specifice. Ele:

  Atrag energie benefica in campul auric al purtatorului
  Echilibreaza chakrele energetice
  Anuleaza anumite influente malefice ale unor planete
  Asigura controlul perfect al mintii
 Creeaza un “scut” energetic impotriva energiilor negative
  Cresc puterea de concentare utila in cadrul meditatiilor
  Chiar pot elibera purtatorul de ciclul karmic al reincarnarilor
  Pot genera puteri hipnotice
 Confera utilizatorului forta de a-si impune ideile, de a-i influenta pe ceilalati
  Aduc cu sine abilitati de comunicare excelente.

3.  Pentru atingerea fericirii

Purtarea bratarilor sau colierelor din seminte Rudraksha iti poate schimba radical viata. Ele te ajuta samaterializezi ceea ce-ti doresti pe toate planurile: fericire, iubire, prosperitate, vibratie spirituala.

  Iti cresc increderea in fortele tale
  Aduc in viata ta persoana iubita
  Atrag prosperitatea si bunastarea
  Confera mintii pace
  Anihileaza efectele negative ale tuturor campurilor electromagnetice care ne ruineaza zilnic sanatatea
   Aduc implinirea celor mai tainice vise
  Ajuta la depasirea unor dificultati si obstacole ale vietii
  Au darul de a prelungi viata
  Aduc schimbarea pe care o visezi
  Aduc rezultate pozitive in tot ceea ce intreprinzi
Cele 7 “porunci” pentru “functionarea” perfecta a bratarii tale cu Rudraksha 

1.    Respecta (prin intentie) divinitatea al carui nume il poarta - Shiva!
2.   Inainte de prima purtare si apoi saptamanal, trebuie sa o purifici cu fum de santal sau tamaie si cu ganduri frumoase (o rugaciune)
3.    Programeaz-o! Spune-i dorintele tale si asteapta ca ele sa se implineasca!
4.    Fii tu insuti/ insati o persoana pura! Du o viata frumoasa, animata de idealuri inalte! O viata curata, sanatoasa (alimentatie santoasa)!
5.   Restrictiile privind purtarea vizeaza momentele de maxima tandrete cu partenerul si perioadele critice din luna pentru persoanele feminine. In rest, poate fi purtata oricand!
6.    Fereste-o de substante chimice - sapun, sampon, parfum etc.
7.    Asculta, de fiecare data cand poti, mantra acestui tip de Rudraksha. Click aici! Sigur i-ar face placere sa mai auda vesti de pe meleagurile ei! :)
 
Om Namah Shivaya (Panchakshara Mantra sau Mantra celor cinci silabe) este una dintre cele mai puternice si cunoscute mantre din traditia hindusa, stand la baza invataturilor Vedelor si Tantrelor.
 
Se spune ca recitarea ei continua (japa) si meditatia asupra sensului acestei mantre duce la Realizarea Sinelui.
 
OM/AUM: Cele trei sunete care formeaza prima silaba OM ( A-U-M)  descriu cele trei stari de constiinta: stare de veghe, starea de vis si starea de somn profund fara vise, cele trei nivele de manifestare: nivelul grosier, nivelul subtil si nivelul cauzal, si cele trei nivele ale mintii: constient, inconstient si subconstient la fel ca si cele trei procese universale ale existentei: nasterea, existenta si moartea.
 
Tacerea absoluta dintre cele trei nivele este tacerea care urmeaza dupa AUM si se refera de asemenea la Tripura, sau la cel care traieste in “cele trei orase” asemanatore cu alte mantre, de exemplu Gayatri Mantra.
 
Namah/ Namaha: inseamna adorare, respect, omagiu. Nimic nu este cu adevarat al meu, totul apartine Realitatii Absolute.
 
Shivaya/Shiva: Absoluta Realitate este cea care reprezinta potentialul din care ia nastere tot ceea ce exista. Atunci cand realizam ca nimic nu este separat cu adevarat, ajungem sa vedem ca facem parte cu toii din aceasta Realitate Absoluta. Shiva – constiinta suprema, si Shakti aspectul sau creator, activ, sunt vazute ca fiind unul si acelasi lucru. Cand uniunea dintre Shiva si Shakti se realizeaza, prin experienta directa, aceasta reflecta uniunea celor trei lumi (nivele) sau Tripura care sunt continute de silaba sacra AUM.

Colierul din seminte Rudraksha este confectionat din semintele de Rudraksha care sunt recunoscute pentru calitatile bio-magnetice pe care le detin si care au fost confirmate de cercetarile medicale moderne.
 
Colierul vine in completarea beneficiilor pe care bratara le aduce celor care o poarta.
Acesta ajuta la mentinerea energiilor negative la distanta, ofera celui care il poarta un echilibru perfect intre minte si trup.
 
Colierul poate fi purtat atat de femei cat si de barbati, avand un efect energetic benefic.
In functie de numarul mukilor, semintele de Rudraksha au diferite efecte. 
Cea cu 5 fatete are efecte benefice pentru persoanele care au probleme cu tensiunea arteriala, ficatul, probleme la nivelul soldurilor si ale picioarelor. 

http://www.rudraksha.magzone.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu