”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 18 aprilie 2016

Un adevărat miracol

Un bebeluş din China care fusese declarat mort a început să plângă dintr­-odată, după ce petrecuse noaptea la morgă şi urma să fie incinerat. Băieţelul numit An An pare să fi fost născut prematur într­un spital local pe 8 ianuarie a.c., cântărind puţin peste un kilogram.
După ce a fost ţinut 23 de zile într­un incubator, familia sa a decis să­l ia acasă de Noul An Chinezesc, unde starea sa a continuat însă să se agraveze. A fost adus din nou la spital, unde băieţelul a suferit un atac de cord, fiind trimis la morgă.
Când a scos containerul pentru a­l incinera, angajatului morgii i s­a părut că aude din interiorul acestuia un zgomot, iar pe măsură ce îl împingea spre crematoriu, sunetul devenea mai puternic. „Am deschis recipientul şi l­-am văzut mişcându-­se, prin urmare l-­am anunţat pe tată că bebeluşul trăieşte”, a povestit acesta.
Medicii de la Pan’an People’s Hospital au descris întâmplarea drept un adevărat miracol. Doctorul Chen, medicul pediatru al spitalului, a declarat că în 20 de ani de profesie nu a văzut ceva asemănător, scrie metro.co.uk.
yogaesoteric
17 aprilie 2016
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu