..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 31 martie 2016

Traieste-ti din nou viata fara dureri! Perfect posibil in doar 60 de zile!

Dr. Oz: "Este una dintre cele 7 minuni vindecatoare ale Naturii!"












Dr. Alin POPESCU,
medic primar medicina sportiva,
medic oficial al Academiei Romane de Rugby,
colaborator Hyperclinica MedLife
colaborator Fokus Life
 
Stimate prieten,

Ti-aduci aminte cum e sa te dai jos din pat si sa nu te doara nimic? Dar chiar nimic?
Daca si azi te-ai trezit “intepenit”...
Daca genunchii te tradeaza iar in fata scarilor...
Daca statul pe scaun la birou, in fata calculatorului a devenit un chin pentru spatele tau...
Daca antiinflamatoarele si calmantele de la farmacie nu mai fac fata durerilor tale de oase sau din articulatii...
... iar ficatul tau se revolta neputincios...
Afla ca remediul natural care te scapa de dureri si-ti reda mobilitatea este acum la-ndemana ta. 
Se numeste Gheara Diavolului si este o planta cu puternice calitati antiinflamatoare si analgezice. Nu te speria! Numele ciudat i se trage de la asemanarea fructului sau cu o gheara, dar efectul sau asupra corpului uman pare mai degraba atingerea unui inger. Fiindca ia durerile... cu mana! 
Incearca si tu! Nu ne crede pe cuvant! Convinge-te personal! Adu-ti aminte cat de bine e sa poti face lucruri simple, ca tinutul unui creion intre degete, spalatul unei farfurii sau ridicarea din pat, fara acele accese dureroase care au pus stapanire pe viata ta in ultima vreme!

“Am incercat atateaaaaa...”

S-ar putea sa fie primul tau gand. Si totusi te-as indemna sa citesti acest mesaj.
Iti schimba viata!

Spune ”adio!” durerilor!
Gheara Diavolului este o planta specifica incinselor deserturi sud-africane. Poate de-aici i se trage si puterea, fiindca a supravietui cu tenacitate conditiilor vitrege ale unui desert, ai nevoie de forta! Este planta pe care vanatorii de impala (o specie de antilope) o mesteca pentru a-si potoli setea si foamea, in timpul lungilor si obositoarelor urmariri.
Ti-ai putea imagina vreodata un vanator incovoiat de dureri de sale sau cu genununchi intepeniti, “fugarind” o impala? Sub un soare arzator? Totusi, de starea lui fizica depinde hrana tribului sau!

Prietene, 
Stiu, nu alergi zilnic prin Kalahari, dar, daca ai ajuns sa citesti aceste randuri, sigur ai dureri de spate, musculare sau de incheieturi, care pur si simplu te omoara. Ia capsule de Gheara Diavolului si scapa odata de ele!
Nu ma apuc sa insir aici toate substantele active ale Harpagophytum Procumbens (Gheara Diavolului) fiindca daca esti interesat le poti gasi pe net.
Important pentru tineeste sa stii ce efect au aceste substante asupra organismului uman.
Cum actioneaza ele pentru a-ti lua durerea “cu mana”.

Numeroasele  studii medicale aprofundate, efecutate in intreaga lume au demonstrat ca aceasta planta:

  elimina instantaneu durerea articulara
  reduce frecventa si intensitatea crizelor
  distruge depozitele de acid uric (principala cauza a gutei)
  ajuta la eliminarea toxinelor responsabile de aparitia inflamatiilor
  imbunatateste flexibilitatea articulara
  creste mobilitatea soldurilor, genunchilor, incheieturilor, degetelor afectate de diformitati
  permite efectuarea fara dureri, pocnituri, “ace” etc. a unor operatii simple 
  sustine mecanismele de protectie impotriva stresului oxidativ si        stopeaza procesele degenerative la nivelul articulatiilor
  imbunatateste digestia.



Datorita efectelor sale miraculoase, tratamentul cu Gheara Diavolului este util in combaterea unor afectiuni ca:  artroza,  dureri articulare,  dureri lombar,  dureri, musculare,  entorse,  luxatii, migrene,  poliartrita reumatoida,  reumatism,  spondiloza. 

Pentru ca Gheara Diavolului este un puternic:
 antiinflamator,  analgezic,  antispastic,  sedativ,  antioxidant,  coleretic,  antiagregant plachetar, si poate trata cu succes demonstrat durerile de:
 dinti sau dupa extractii, trigemen, premenstruale sau menstruale, ovare, cap, spate,  musculare.



In plus, ajuta la:
  reglarea nivelului de zahar din sange
  stimularea secretiei endocrine si exocrine a pancreasului
  abcese dentare, intarirea smaltului, prevenirea cariilor
  combaterea depunerilor de colesterol pe vasele de sange
  incetinirea procesului de distrugere a celulelor hepatice
  prevenirea cirozei
  combaterea tulburarilor de digestie (dispepsia, balonarile, constipatia)
  cresterea secretiei de bila
  litiaza biliara
  prevenirea formarii trombilor (cheagurilor de sange)
  tratarea racelilor insotite de dureri musculare si febra.

Comanda chiar acum tratamentul tau cu capsule de Gheara Diavolului! Nu scade numarul anilor, dar te ajuta sa te misti si sa te simti ca la 20 de ani! La fel de liber si sanatos! Si fara dureri! Alege acum sa-ti traiesti viata fara durere!


Ce spun studiile medicale
Dintre durerile care ne chinuie pe masura ce inaintam in varsta un loc aparte il ocupa durerile sistemului osteo-muscular. Acestea sunt generate leziuni inflamatorii sau degenerative ale tesutului conjunctiv din tot organismul, dar in special din articulatii. Persistente si intense acestea ne limiteaza miscarile si ne fac viata insuportabila.

Se stie ca tratarea oricarei boli incepe cu inlaturarea cauzei care a produs-o. In acest caz de vina sunt: infectiile, traumatismele sau eforturile intense ale articulatiilor, reziduurile toxice neeliminate din organism, slabirea sistemului imunitar.

Studiile efectuate in diverse colturi ale lumii au demonstrat ca tratamentul cu capsule de are ca efect inlaturarea cauzelor mai sus amintite. Iata cateva exemple care sper ca te vor convinge!

Studiu efectuat la Universitatea din Freiburg de dr. Sigrun Chrubasik specialist in tratamentul durerilor, 79 de participanti prezentand dureri lombare.
O parte din grup a primit Gheara Diavolului, cealalta - tratament alopat clasic. Dupa 6 luni rezultatele au demonstrat ca: 20% dintre cei care au luat Gheara Diavolului au raportat disparitia completa a durerii! Dublu fata de cei care au afirmat acelasi lucru din grupul tratat cu medicamente clasice. Motivul? Spre deosebire de medicatia clasica ce inhiba perceptia durerii de catre corp, Gheara Diavolului, pur si simplu distruge sursa durerii! Si asta fara efecte secundare (insomnie, dureri abdominale, dureri de cap, atac de cord sau ulcer stomacal)!

Alt studiu publicat in Joint Bone Spine Journal a scos la iveala rezultate remarcabile in tratamentul osteo-artritelor cu ajutorul capsuleleor de Gheara Diavolului. Mai mult de 70% dintre participantii la studiul efectuat de-a lungul a 4 luni, au renuntat la analgezicele si antiinflamatoarele de sinteza, in favoarea capsulelor deGheara Diavolului care i-au scapat de dureri.

Intr-un studiu prezentat intr-un numar din Alternative Medicine Review cu privire la durerile de genunchi si solduri sunt evidentiate urmatoarele rezultate, obtinute pe parcursul a 12 saptamani de tratament cu Gheara Diavolului:
 reducerea cu 46% a durerilor
mobilitate crescuta cu 35% 
 reducerea cu 25,4% a simptomului crepitus – scartait, pocnituri in incheieturi pe care multi dintre cei care sufera de durerei articulare le experimenteaza zi de zi.

In alta ordine de idei, rezultate preliminare ale studiului privind efectul capsulelor de Gheara Diavolului asupra bolnavilor de guta dovedesc puterea acestora de reducere a depozitelor de acid uric -  cauza nr. 1 a durerilor.
Dar, de departe cea mai importanta descoperire cu privire la puterea vindecatoare a plantei Gheara Diavolului au facut-o cercetatorii britanici. Acestia au demonstrat ca aceasta te poate elibera complet de durere in doar 60 zile!

Lucrez mult cu sportivii. Va dati seama, nu? La ei suprasolicitarea articulatiilor este la ordinea zilei. Am descoperit insa acest secret ascuns bine in nisipurile desertului Kalahari: Gheara Diavolului. Cu ajutorul ei incercam stoparea deteriorarii tesuturilor conjunctivale si refacerea mobilitatii articulatiilor.
Va spun sincer, puterea ei de eliminare a durerilor nu inceteaza sa ma uimeasca. Pe ea bazez de fiecare data cand trebuie sa-mi scot sportivii pe teren. Fara dureri si fara anchiloze! O recomand cu caldura pentru tot ceea ce inseamna dureri, rigiditate articulara si reducere a mobilitatii. Gheara Diavolului este un dar al naturii pentru sanatatea omului si o arma puternica impotriva artritelor, bolilor reumatismale, spondilozelor, gutei sau durerilor de spate.


Alegerea iti apartine. Dr. Alin POPESCU,medic primar medicina sportiva, specialist in apifitoterapie si aromaterapie medic oficial al Academiei Romane de Rugby,colaborator la  Hyperclinica MedLife colaborator Fokus Life
 Controlarticulatii.fokuslife.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu