..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 10 februarie 2016

CAFEAUA VERDE


Acest produs i-a socat pe toti doctorii si nutritionistii!!! Se stie faptul ca toti expertii recomanda sa tii o dieta si sa faci sport, daca vrei sa slabesti.
DAR acest lucru nu mai este valabil.
NU mai trebuie sa tii diete!
Nu mai trebuie sa faci exercitii fizice epuizante!
Bea acest produs de doua ori pe zi si toate grasimile din corpul tau se vor arde in timp ce dormi sau lucrezi.
Vei scapa de grasime intr-o saptamana daca o sa bei acest produs minune.
Medicii sunt șocați: O femeie din București a reușit să slăbească 12 kg în 4 săptămâni, datorită unei metode inovatoare!

„Aveam impresia că întreg corpul meu s-a transformat într-o adevărată mașină de ardere a caloriilor.”
Medicii sunt impresionați de numărul mare de oameni care au reușit să slăbească datorită acestei metode. Chiar și cei care s-au luptat toată viața cu kilogramele în plus și nu au obținut rezultate vizibile au reușit acum să slăbească 15 kg în doar o lună.

Până acum, cel mai bun rezultat l-a obținut Laura, o locuitoare a Bucureștiului, în vârstă de 36 de ani. Aceasta a depășit orice record înregistrat până acum și a reușit să slăbească 24 kg în doar 2 luni, fără nicio dietă sau efort fizic!

Deși a reușit să slăbească atât de mult, acest lucru nu i-a afectat sănătatea. De atunci, au trecut 5 luni, greutatea ei se menține constantă și, din spusele ei, este foarte fericită și mulțumită.
Cum a reușit să slăbească 24 kg într-un termen atât de scurt? Și cum funcționează această metodă inovatoare?
E-mailul Laurei:
De când mă știu, am avut un stil de viață nesănătos. Dintotdeauna mi-au plăcut dulciurile și mâncarea bună. Niciodată nu am avut timp să merg la sală și niciodată nu am fost o femeie atrăgătoare. Soțul meu nu mi-a spus niciodată nimic, însă în discuțiile sale cu prietenii, adesea îl auzeam spunând:
„Mai are mult până să arate ca Adriana Lima”.
Sigur că niciodată nu mi-a plăcut ca lumea să mă catalogheze drept grasă, însă, din păcate, acesta era adevărul. Uneori aveam tentative de a-mi schimba stilul de viață, încercam să adopt un regim alimentar sănătos, mă înfometam, însă nicicum nu mă puteam motiva să merg la sală. Am mers o singură dată câteva zile, însă după aceea m-am lăsat păgubașă. Ultima tentativă de acest gen a fost anul acesta, pe 13 ianuarie.
Îmi amintesc perfect acea zi însorită care avea să-mi schimbe viața. Sora mea, care locuiește de ani buni în SUA, mi-a trimis acest produs miraculos, însoțit de un bilețel: „Laura, încearcă asta. Aici, în SUA,”
acest produs în materie de slăbit se bucură de mare popularitate”.
Acest pachet conținea produsul capabil să ardă grăsimile și să te ajute să obții silueta perfectă. Acesta conține o mulțime de aminoacizi, vitamine și antioxidanți, care te ajută să slăbești sănătos!
Eram foarte curioasă și am început să caut pe net diverse informații despre cum poți să slăbești rapid și sănătos și cum să-ți menții silueta. Am citit o grămadă de comentarii și recenzii pozitive despre eficiența acestui produs. Până nu demult, era foarte greu să faci rost în România de Cafea Verde. Am avut noroc să sora mea locuiește în SUA, unde acest produs este la mare căutare. Imediat ce am început să consum cafea verde, viața mea s-a schimbat radical. Am reușit să slăbesc fără diete, fără restricții alimentare sau efort fizic extenuant!
„Simțeam cum grăsimea de pe corp se topește”
Simțeam cum corpul meu se transforma într-o mașină de ardere a caloriilor. Deja a treia zi, abdomenul meu devenise mai tonifiat, iar după 8 săptămâni, ajunsesem să am 55 kg. Am reușit să slăbesc 24 kg! Fără îndoială, arăt mult mai tânără, mai feminină și mai stilată. Acum mă simt mult mai atrăgătoare... și mă bucur de admirația bărbaților :) Am devenit o fire mult mai optimistă, iar viața mea s-a schimbat în bine.
Laura consumă zilnic Cafea Verde și a reușit să slăbească 24 kg în 8 săptămâni.
Am cerut părerea unui cunoscut medic nutriționist din România și l-am întrebat despre eficiența cafelei verzi.
„Cum poți slăbi atât de mult folosind un remediu natural și sigur?”
Eficacitatea Cafelei Verzi se datorează prezenței aminoacizilor în componența sa, a vitaminelor și antioxidanților, care contribuie la arderea grăsimilor, la accelerarea metabolismului și la păstrarea unui nivel echilibrat al zahărului în sânge. Din păcate, majoritatea alimentelor pe care le consumăm zilnic nu conțin toate aceste elemente necesare menținerii constante a greutății. Majoritatea femeilor care își doresc să slăbească, de cele mai multe ori, urmează diete sărace în calorii, care nu te ajută să slăbești, tocmai din cauza lipsei acestor elemente esențiale, capabile să ardă grăsimile din zonele problematice ale corpului.
Aceste substanțe ard grăsimile. O dietă obișnuită pentru slăbit. Slăbire cu ajutorul Cafelei Verzi. Celulele adipoase (ard cel mai greu)
Procesul lent de ardere a celulelor adipoase Cafeaua Verde acționează în interiorul organismului, contribuind la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor.
Corpul uman este alcătuit din 3 tipuri de grăsimi: cea care se depozitează pe abdomen, fese și coapse. Este imposibil să scapi de această grăsime fără ajutorul antioxidanților. Alimentele pe care le consumăm zilnic sunt sărace în antioxidanți, ceea ce face ca procesul de slăbire să fie lent și ineficient. Cea mai bună soluție pentru a vă asigura că organismul dumneavoastră primește doza necesară de antioxidanți este să consumați Cafea Verde. Așadar, iată cum se produce această minune de ardere a grăsimilor!
Spre deosebire de alte metode, cafeaua verde este un remediu de 5 ori mai eficient!
Alături de un regim alimentar echilibrat, procesul de ardere a grăsimilor cu ajutorul Cafelei Verzi are loc de 5 ori mai rapid. Acest lucru înseamnă că slăbiți 4 kg într-o săptămână, ceea ce nu putem afirma despre alte produse pentru slăbit, care vă ajută să slăbiți doar 1 kg pe săptămână.

Acțiunea cafelei verzi poate fi descrisă în 6 etape:


  1. Etapa 1: reglează cantitatea de lichide din organism.
  2. Etapa 2: îmbunătățește funcționarea celulelor organismului.
  3. Etapa 3: arde grăsimile din organism.
  4. Etapa 4: elimină deșeurile și toxinele din organism.
  5. Etapa 5: stimulează și accelerează schimbul de substanțe, contribuind la menținerea greutății corporale.
  6. Etapa 6: vă asigură un plus de energie și o bună dispoziție. Provoacă senzația de sațietate.
Consumul de cafea verde înlătură celulita și vă asigură buna dispoziție pentru întreaga zi!. Eficacitatea cafelei verzi a fost demonstrată și testată clinic. 

Un comentariu:

  1. Buna seara,
    Sinele meu nu este de acord cu aceasta informatie...
    Este mult de discutat pe aceasta tema, despre vointa, atitudine, placebo...
    Deci...nu e chiar asa
    O seara buna va doresc
    Maria Sandu

    RăspundețiȘtergere